Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Dün gece rüyamda saclarimin sinameki sayesinde uzadigini gördüm. Verdigim arada saclarim bir karisa yakin uzuyormus. Aman Tanrim yoksa bu bir isaret mi?! :27: Ay cok mutlu oldum, motive etti beni. Hakkaten öyle uzarsa ne mutlu olurum ama. :66: Zar zor uzattigim tirnaklarim kiriliyordu, kesmek zorununda kaliyordum o ayri mesele. :18:

Uzasin da söyle savurayim.

13438.jpg

Bi de böyle rüzgarda ucussun. :31:

13290.jpg

ruslana korshunova çok beğendiğim model
hem kendi hem saçı çok güzel
yazık genç yaşta intahar etti

Eklentiler

• $imagesCACTJBWW.webp
    $imagesCACTJBWW.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 41
Dün gece rüyamda saclarimin sinameki sayesinde uzadigini gördüm. Verdigim arada saclarim bir karisa yakin uzuyormus. Aman Tanrim yoksa bu bir isaret mi?! :27: Ay cok mutlu oldum, motive etti beni. Hakkaten öyle uzarsa ne mutlu olurum ama. :66: Zar zor uzattigim tirnaklarim kiriliyordu, kesmek zorununda kaliyordum o ayri mesele. :18:

Uzasin da söyle savurayim.

13438.jpg

Bi de böyle rüzgarda ucussun. :31:

13290.jpg

ben bu saçların yarı oyuna bile razıyım yani..:43::43::43::43:

Saçlarım şuan oldukça kısa.
2. kürümden önce saçımın resmini çekmiştim(geceden örmüştüm normal hali böyle dalgalı değil)
Henüz farklılık yok,zaten daha çok yeni
Belime gelmesine 20 cm falan var
Buda sanırım 1 seneyi bulur
Neyse artık sabredicem :61:

Eklentiler

• $Fotoğraf1726 copy.webp
    $Fotoğraf1726 copy.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
uzun yıllar saçlarımı uzatmaya çalıştım neler neler sürdüm olmadı tam pes etmiştim kkontes ın kadınlar külübündeki yazıyı ve özellikle resimleri gördükten sonra (maşallahhhhhhhh:nazar:) heveslenip kervana katılmaya karar verdim .hatta yaşadığım şehirde bimeks i bulamadığım için kocaelinden ablam (sağolsun :42:) getirdi .bütün malzemeleri tamamlayıp bugün ilk kürümü yaptım bakalım ne olcakk heyecanla bekliyorum ...kkontese de tekrar teşekkür ediyorum

birileri gelse de saçımı tarasa kurutsa offf çok üşeniyorum:95::95:

meldacım hg canım aramıza:69:
hele bi faydasını gör,sonra teşekkür edersin:34:

merhaba arkadaşlar,
geçen hafta bugün ilk kürümü yapmıştım sinamekili kürde. Hatta ilk heves 1 kerede turplu su yaptım ondan iki gün sonra. Her pazar senamekiyi yaparım diyordum bugün bir üşengeçlik üzerimde yapmadım. Sizin yazıları okuyunca sabah kalkar kalkmaz 2. kürü yapıyım kararı verdim.

Kuaför saçımı yaktığı için çok kısalar :( Bu sinamekide ana kural haftaa bir düzenli yapmak gördüğüm kadarıyla,beni de gaza getirdiniz yarın yapıyorum kızlar.

Şampuanıma bepanthenten,evigen,bal ve çamterebentin koydum sizlerin yazılarını okuyarak. Haftada bir sinamekili kürü yapıyorum. Turplu suyuda yapıım diyorum ama doğrusu haftada 3 gün zor geliyor.

Saçlarımın hızlı uzaması için sizin yaptığınız bunların dışında bir bakım var mı?
Mecitefendi saç bakım yağını turplu su yerine kullansam mı diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?

her bakımdan sonra saçlarımı sarılı gören annemsabah kalkınca yerleri süpürür saçların artık diye dalga geçiyo gün gelir bu sözlerini hatırlatırım ona inşallah

Back
X