Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yaa mucize gibi. 2 kür yapmıştım. sanki uzama var gibi.inşallah 7 -8 kürde istediğim uzunlukta olur.

benimde saçlarım uzamıyor bu formülü bulamadım tekrarlarmısınızz....bende yapmak istiyorumdaa:))))

benimde saçlarım uzamıyor bu formülü bulamadım tekrarlarmısınızz....bende yapmak istiyorumdaa:))))

kızlar her kullanımdan sonra şişenin içini normal su ile doldurup fıslatın havaya
böylece fıs'ın ömrü daha uzun oluyor
diğer türlü birikme yapıyor tıkanıyor

Öyle yapıyordum ben de ama tıkanmış yine de neyse. Yenisini edinirim ben de. Sağol fıstık.

çok teşekkür ederim :71:, dün kestirmeseydim uçları felaketti. kuaför bile nolmuş böyle dedi.
şu anda uçlarında kırık yok pek. 1 ay boyunca hiç düzleştirici ya da maşa yapmıycam.
ilk bakımımı yapıcam yarım sabah. :93:

saçlarımın rengin şöyle oldu, Kalıcı dalga yaptırdım, o kullandıkları ilaç saçımın yarım ton kadar açılıp küllü bi hal almasına neden oldu. bu rengi çok sevdim, hep böyle olması için ne yapabilirim? papatya suyu iş görür mü acaba? :26:

Bakımlar zaten saç rengini birkaç ton açıyor zaten canım ama extra olarak birkaç papatya ve bir adet defne yaprağı atıyotum zaten saçlarım kumral hepten açıldı ama sanırsam papatya suyu güneşe çıkınca dahada çok açıyor :93::93: onun dışında bence 1 ay değilde düzleştiriciyi bence mecbur olmadıkça kullanma ben kullanmamak adına saçlarımı 2 senedir hiç açmadım sürekli topludurlar yanan saçlarımı sürekli kestirip duruyorum sürekli o yüzden omzundan aşağı inemediler :20::20::20::20:

bende başlıycam bu küre çok inanarak başlamıyorum ama bakalım hayırlısı sonuçları mutlaka yazarım eğer etkili olursa dile benden ne dilesen kontesss:1::1:

şuan 7.kürüm kafamda :42:

1 bemiksim kaldı, ama sanırım kürü yaparken suyu fazla kaçırdım fısfıslı şişemde hala var .. yarım şişe falan kaldı :1:

onuda cumartesi yapayım bitsin artık diorum :3:

Back
X