Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

eveet bu akşam bakıma uzuuuun bir aradan sonra dönmüş bulunmaktayım
az sonra yıkıcam saçımı..sarımsaklı şampuan da yaptım
hadi bakalım..

saç tülermesini önleyen bildiğiniz bi bakım kürü falan var mı? ben limonsuyu die duydum ama cesaret edemedim yapmaya :26:

Tülermesi ne demek anlayamadım canım ama söle bişi anlatim sana dün başım çatlyodu ve annanem limon suyunun herşeye faydalı oldugunu düşünen bi insan illla kafana limonsuyu dökelim sıcak havluyla bekletelim diye tutturdu okadar üzüldükü acı çekmeme bende sırf gönlü olsun diye kafama döktürdüm limon suyunu, dogal sacımın olduğu kısım gayet güzel, parlak ama uçlardaki boyalı kısım kazık gibiii okadar kremlememe raamen hemde.. keşke yapmasaydım diyorum başağrımda geçmeedii sadece annaneşimin gönlü oldu :1:

Tülermesi ne demek anlayamadım canım ama söle bişi anlatim sana dün başım çatlyodu ve annanem limon suyunun herşeye faydalı oldugunu düşünen bi insan illla kafana limonsuyu dökelim sıcak havluyla bekletelim diye tutturdu okadar üzüldükü acı çekmeme bende sırf gönlü olsun diye kafama döktürdüm limon suyunu, dogal sacımın olduğu kısım gayet güzel, parlak ama uçlardaki boyalı kısım kazık gibiii okadar kremlememe raamen hemde.. keşke yapmasaydım diyorum başağrımda geçmeedii sadece annaneşimin gönlü oldu :1:

geçmiş olsun cnm:26:

saçlarım çok kabarık görünüyo .. elektriklenio yani :61:

~~~~

bazı formüller buldum, benim gibi yıpranmış saçlı kızlara gelsin :3:

YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN
Malzemeler:Bir muz Birkaç damla badem yağı
Yapılışı:Muzu badem yağıyla karıştırın ve saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. 15 dk kadar saçınızda bıraktıktan sonra maden suyuyla durulayın. Ardından şampuanlayıp saç kremi sürün.

KURU SAÇLAR İÇİN
Malzemeler:Bir çorbakaşığı bal Yarım fincan tam yağlı süt
Yapılışı:Balla sütü karıştırıp saç derisine masaj yapın ve 15 dk bırakın. Yumuşak bir şampuanla yıkayın.

KIRILAN SAÇLAR İÇİN
Malzemeler: Hindistancevizi yağı Misket limonu suyu
Yapılışı:Haftada iki kez misket limonu suyuyla karıştırdığınız hindistancevizi yağını saçlarınıza sürün.

KEPEKLİ DÖKÜLEN YA DA İNCECELEN VE KIRILAN SAÇLAR İÇİN
Malzemeler:Çemen tohumu
Yapılışı:Çemen tohumlarını çektirin ve geceden suya yatırın. Elde ettiğiniz macunu saç derisine masaj yaparak sürün ve 15-20 dakika bırakın. Yumuşak bir şampuanla yıkayın. Bu macun kepek dökülen incelen kırılan saçlar ve kellik gibi sorunlara iyi gelir.

ELEKTRİKLENEN SAÇLAR İÇİN
Malzemeler:Bal
Yapılışı:Bir çorba kaşığı balı bir litre suyla karıştırıp bunu şampuandan sonra durulama suyunda kullanın. Saçınızı her yıkadığınızda kullanın.

Jöle briyantin gibi şeyler piyasada yokken saçlara limon suyu sürülürdü canım, sertleşmesi normal :1::1::1: Tabii zararlı olduğunu söylememe gerek yok, limon asidi saç phsine uygun değildir...Güzelce bir yağ bakımı yapıp sonrasında durulama suyu olarak elma sirkesi kullan bir kereye mahsus, yumuşayacak saçların...Acil yap...

Jöle briyantin gibi şeyler piyasada yokken saçlara limon suyu sürülürdü canım, sertleşmesi normal :1::1::1: Tabii zararlı olduğunu söylememe gerek yok, limon asidi saç phsine uygun değildir...Güzelce bir yağ bakımı yapıp sonrasında durulama suyu olarak elma sirkesi kullan bir kereye mahsus, yumuşayacak saçların...Acil yap...

Bile bile lades benimki cidden canım yaa ama öle masumca istediki yapıverdim :1: Dediklerini hemen yapıyorum, okadar düzelsin diye uğraş bi anda böle olsun hemde sevdiceğinin yanına gitmenee 1 güün kalaaaa olcak iş değiiilll :50:

Bile bile lades benimki cidden canım yaa ama öle masumca istediki yapıverdim :1: Dediklerini hemen yapıyorum, okadar düzelsin diye uğraş bi anda böle olsun hemde sevdiceğinin yanına gitmenee 1 güün kalaaaa olcak iş değiiilll :50:

Düzelir canım takma kafayı, saçının ph düzeyini aşağı çekmen gerek, yazdığım şeyi dene zaten düzelecektir...

:71::71::71::71::71: vee miss kokuluuuuuu bi :54: Çok sagol canım yaa bu saate kadar beklediim ama olsun valla toparlandı,, İyi kii varsııınnnn :8:

Zahmetsiz güzellik olmaz, allah bilir saçların pırıl pırıl parlıyordur da şimdi:1::1::1: İşe yaramasına çok sevindim canım. Sende iyi ki varsın...:16::54:

bakalım 4 kerede ne kadar uzuycak benim. 1. yaptım perşembe günü. bu ay sonunda eski ve yeni fotomu paylaşıcam, eğer işe yaramazsa nisanda başka bi bakıma geçicem.. daha önce uzamıştı, yine olur umarım....

bakalım 4 kerede ne kadar uzuycak benim. 1. yaptım perşembe günü. bu ay sonunda eski ve yeni fotomu paylaşıcam, eğer işe yaramazsa nisanda başka bi bakıma geçicem.. daha önce uzamıştı, yine olur umarım....

Canım 4 kere değilde 8 kere uygula o zaman daha iyi anlarsın zaten saçlarını uzatıp uzatmadığını.

yaa kızlar ben şimdi ara verdim ya aycangülün verdiği tarihlerdede kesim zamanı gelmiş 1 cm flan kessem mi diyorum yoksa uzamayı görmek için kesmeyim mi8

Back
X