ben birkaç sene evvel kullanmıştım,saçları yapış yapış yapmasından başka da bir özelliğini görmemiştim![]()
aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben birkaç sene evvel kullanmıştım,saçları yapış yapış yapmasından başka da bir özelliğini görmemiştim![]()
aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.
iyi ki denk gelmemişim o ürüneyoksa kesin denerdim
cuma günü gelmiş canım,yarın gidip alıcam![]()
Güzel, bakalım sevecek misin...
Evet,kürü bitirmek üzere olan arkadaşlar sorum size: saçlarınızdan dip veya uçlara kadar olan yerlerden sinameki ve b vitamini kokusu geliyor mu?![]()
Tatlım ya saç rengini açmasından dolayı bırakacağım galibaneden bırakıyorsun ki canım:26:
kızlaaaarrrr bi tanıdığım bu küre 3 ay önce başlamış , saçları dirseğinden 10 cm yukardaydı şimdi neresine geliyor .. haydi bakalım bizde görebilcekmiyiz böle saçı :26:
Süper !! Umarım bizim saçlarımızda bu kadar uzar....Yalnız tanıdığın toplam kaç kür uygulamış ? Birde ilaveden bir şeyler katmış mı kürün içine ?
ben de bugün 4. kürümü yaptım ve evet ara ara bemiks ampulün o şekerli kokusu geliyor, hatta bazen saçımı yıkarken de geliyor.
Benim 3. ve 4. kürümden beri sinameki ve bemiksle düzeyli bir ilişkim var.Her daim benimle birlikte.Pöfür pöfür kokuyoruz.![]()
8 kürde bir ara vermiş .. 3 ay düzenli olarak kullanmış =) yok cnm katmamış . sürüp 4 saat bekletmiş :) detayları alıorum![]()
aynen cnm ayrılmaz bişey oldukne zaman elimi saçıma götürsem bemiks kokusu alıyorum
![]()
Benim 3. ve 4. kürümden beri sinameki ve bemiksle düzeyli bir ilişkim var.Her daim benimle birlikte.Pöfür pöfür kokuyoruz.![]()
hımm anladımm
ama kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum eyy yardım isteye arkadaş,nikini unuttum:26: