aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.
evet ya,iğrenç bir şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.
Ara süresi 2 hafta dimi? Al tabi canımm alll sonra da detayları bizimle paylaş![]()
Saçları yapış yapış yapıp sertleştirmesi tamamen sizin kullanım hatanız, tabii tüm kafa derinize süreceksiniz diye parmak parmak alıp direkt sürdünüz ondan sonrada arıtamadınız değil miHerşeyin bir usulü var, bir parça ürünü alıp benmari usulü eritip saçınıza normal yağ gibi süreceksiniz o zaman ne doz aşımı oluyor, ne yapış yapış oluyor nede fazla ürün kullanımı, üstelik tek şampuanda arınıyor zavallıcık....Haliye oldukça uzun süre gidiyor bir kavanoz...Saç bakım yağlarını ılık kullanmaya gayret edin...Özellikle bu şekilde katı yağların arınması çok zor olduğu için saçları gitgide yağlandırıyor, ılık kullanım bu etkileri en aza indiriyor...
Eh bu yorumumdan sonra denk düşersen denersn herhalde...Benim boyadan yanış saçlarımın kopmamasının bir sebebi dax super grodur...Bu arada tigi ego boost geldi mi?
Saçları yapış yapış yapıp sertleştirmesi tamamen sizin kullanım hatanız, tabii tüm kafa derinize süreceksiniz diye parmak parmak alıp direkt sürdünüz ondan sonrada arıtamadınız değil miHerşeyin bir usulü var, bir parça ürünü alıp benmari usulü eritip saçınıza normal yağ gibi süreceksiniz o zaman ne doz aşımı oluyor, ne yapış yapış oluyor nede fazla ürün kullanımı, üstelik tek şampuanda arınıyor zavallıcık....Haliye oldukça uzun süre gidiyor bir kavanoz...Saç bakım yağlarını ılık kullanmaya gayret edin...Özellikle bu şekilde katı yağların arınması çok zor olduğu için saçları gitgide yağlandırıyor, ılık kullanım bu etkileri en aza indiriyor...
Eh bu yorumumdan sonra denk düşersen denersn herhalde...Benim boyadan yanış saçlarımın kopmamasının bir sebebi dax super grodur...Bu arada tigi ego boost geldi mi?
aynen cnm ayrılmaz bişey oldukne zaman elimi saçıma götürsem bemiks kokusu alıyorum
![]()
haftada 2-3 kez kullanıyorum. aycangül'ün tüm bakım günlerinde ve tek şampuanlamayla çıkıyor. ancak benim saçlarım kurudur. belki de yağlı saça yaramamıştır.
eveett ya ama bugün koku acaip midemii bulandırdı varsın bulandırsın yeterki uzatsın saçlarımı daa....![]()
evet cnm 2 hafta ..en son eylülde kestirmiş saçlarını bende öle , sonrasında hiç ellememiş .. ben kasımda almıştım ucundan biraz :26:
![]()
tanıdığım herkesin saçları beline kadar uzun yaaa çıldırcam![]()
eveett ya ama bugün koku acaip midemii bulandırdı varsın bulandırsın yeterki uzatsın saçlarımı daa....![]()
benim saçıma olmadı canım..yoksa kullanıp memnun kalan çok var..
bir de 4.kürümdü sanırım saçlarıma sürüp öle gitmiştim okula , bir insanoğlu bile kokuyosun demedi
şimdi gitsem sınıfı kokuturum vallahi
annemlerde sölüyo zaten saçların ne kokuo senin die ablamda sürdüğü şey kokuyo dio2 ay daha çekicekler bu kokuyo vazgeçmem vallahi
![]()
bu işler deneme yanılma zaten. barcelino mesela çok kişi memnun kaldı, bi ben memnun kalamadım.bakalım sinameki konusunda da karar veremedim ki.4-5 hafta denemek istiyorum ama:26:
olsun canım..
sen sonuca bak,kokuya değil![]()
evet cnm 2 hafta ..en son eylülde kestirmiş saçlarını bende öle , sonrasında hiç ellememiş .. ben kasımda almıştım ucundan biraz :26:
![]()
tanıdığım herkesin saçları beline kadar uzun yaaa çıldırcam![]()
Ben 1 ay önce kesim tarihinde acıcık uçlarından almıştım saçlarımın daha da ellemedim o zamandan beri.Bende 2 hafta ara veririm sonra gene başlarım küreBizimde saçlarımız belimize kadar geliiceeekkkk hatta geçicek bilee yeterki sabırla yapalım şu kürü
![]()
bir de 4.kürümdü sanırım saçlarıma sürüp öle gitmiştim okula , bir insanoğlu bile kokuyosun demedi
şimdi gitsem sınıfı kokuturum vallahi
annemlerde sölüyo zaten saçların ne kokuo senin die ablamda sürdüğü şey kokuyo dio2 ay daha çekicekler bu kokuyo vazgeçmem vallahi
![]()
koku önemli deil dayanıklıyım ben
sarımsaklı şampuanın o kokusunu çektim zamanındaa , bir de yılan yağının kokusunu çekiodum
ah ulen saçlarımm!! ne uğraştırdınız beni uzayın artık![]()