Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bazı kiilerde bu şekilde oluyormuş, muhtemelen seninde saç yoğunluğunda artış olmuştur bir bak istersen, benim kafamın her yerinde minicik saçlar var, eh daha evvel yazdığım gibi sırf bunun için bile bu kür için harcanan zamana değer, değer, değer...Bu arada o minicik saçlar müthiş bir hızla uzuyorlar...

bende de aynı şekilde onlardan bolca var. ben haftanın bir günü de dax kullanıyorum. sinemakiye başlamadan önce haftada 2-3 kullanıyordum. onun da etkisiyle bayağı bebek saçım var. sadece tepemde değil,saçımın içinde elimi gezdirirken farkediyorum saçlarımın alt taraflarında da var. kalın telliler üstelik.

Arkadaşlar şimdi biz yağlı yağlı yapıyoruz ya bakımlarımızı, bu bakımlardan sonra saçı yıkarken o yağlardan arındırmak için normalden daha fazla şampuanlamak gerekiyor haliyle. Bitkisel şampuan kullanıyorum ben ama yine de bu arındırma işlemi de yıpratmaz mı saçı?

ben 1 kere yıkıyorum her zamanki gibi
hiç öyle arınmama gibi bi durum yaşamadım
çok fazla yıkamak iyi değilmiş kuaförüm demişti,arınsın diye çok çok şampuanlıyorlar faydasını da yok ediyorlar diyee

Arkadaşlar şimdi biz yağlı yağlı yapıyoruz ya bakımlarımızı, bu bakımlardan sonra saçı yıkarken o yağlardan arındırmak için normalden daha fazla şampuanlamak gerekiyor haliyle. Bitkisel şampuan kullanıyorum ben ama yine de bu arındırma işlemi de yıpratmaz mı saçı?
Normalde yıkadığımdan bir farkı olmuyor benim, çok ılık su ile yıkıyor olmama rağmen 2 şampuanda arınıyor...

canım senin normal saçın da yağlı mı? zira ben her zamanki gibi 2 şampuan yapıyorum yeterli oluyor.

bir de saçı arındırırken ilk suyu dökünce saça daha çok yağ yapışırmış,o yüzden bir kabın içinde(maşrapa gibi)şampuanlı su ile şampuanlanınca saç ilk etapta yağ daha çabuk arınıyormuş. istersen dene bugün.

Benimde yağlı ama bir sorun olmuyor...

bende de aynı şekilde onlardan bolca var. ben haftanın bir günü de dax kullanıyorum. sinemakiye başlamadan önce haftada 2-3 kullanıyordum. onun da etkisiyle bayağı bebek saçım var. sadece tepemde değil,saçımın içinde elimi gezdirirken farkediyorum saçlarımın alt taraflarında da var. kalın telliler üstelik.

Demek ki bizde ilk aşamada bu şekilde fayda sağlıyor tatlım, ara döneminde ne olacak anlayacağız bakalım...

Normalde yıkadığımdan bir farkı olmuyor benim, çok ılık su ile yıkıyor olmama rağmen 2 şampuanda arınıyor...

Benimde yağlı ama bir sorun olmuyor...

Demek ki bizde ilk aşamada bu şekilde fayda sağlıyor tatlım, ara döneminde ne olacak anlayacağız bakalım...

Genelde bakımdan sonra önce sarmısaklı şampuanla yıkadığım için ardından normal şampuanla da yıkayıp öyle duruluyorum. Onun dışında da 1 kere şampuanlamayı denemedim hiç yağlı kalır gibi geldi :( Ama ilk suyu şampuanla karıştırmak iyi bir fikre benziyor deneyeceğim bakımı yapar yapmaz.

Son düzenleme:
Verdiğim arayı bozarak sinamekimii yapptııımm sardım sarmaladım kendimiii :1: hepimize şifa olsun:21:

Pazartesi günü son kürümü yapiyorum kizlar cok mutluyum. :52: Sonunda bitiyor. Zaman ne cabuk gecti ya, daha dün ilk kürümdü. Pazartesi kürü uyguladiktan sonra saclarimin resmini cekecegim. 2 haftalik aranin sonunda da bir tane cekecegim. Bakalim uzayacak mi benim saclar. Uzayacak, uzayacak inaniyorum ben buna. :66: Cünkü dökülme problemim yok, saclarim gayet saglikli. Ise yarayacagini umuyorum. Ayrica kür boyunca saclarimi sadece bir kere düzlestirdim onun disinda dokunmadim saclarima. Düz kesim oldugu icin fazla sorun cikarmadi, normalde cok inatcidir. Rahat biraktim saclarimi, uclari kirilmadi bu yüzden kesim istemedi. Pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum. Fotograf cekip aradaki farki görecegim, bakalim kür boyunca uzama olmus mu?.. :82:

Cm olarak ölçmedim ama saçlarımda baya uzama var.. Üstelik 5 kür yaptım hemde sadece ilki 3ü düzenliydi.. Diğer ikisini 2 hafta arayla yapmıştım.. Daha doğrusu öyle yapmak zorunda kaldım.. Yarın tekrar başlıcam bakalım neler olucak :)

kızlar ben bemiks yerine beheptal diye bemiksin türevi var onu koyuyorum bide zeytinyağı koydum ... heralde aynı etkiyi gösterir. zeytinyağı kullanan var mı :40:

slm kızlar :34:
okadar çokki konudaki sayfa sayısı haliyle hepsini okuyamadım ama yarım saattir okuyorum :37:
gözlerim zaten sorunlu yaşarmaya başladı bile :43:
şimcik birisi bana zahmet olmazsa
1.ilk sayfada yazanları uyguluyorsunuz değil mi ?
2.bu kürler ne kadara süreyle ne kadar ara veriliyor ?
3.bide ilk sayfa dışında yapılan bişey varsa onu rica ediyorum
valla şöle 200 sayfa falan olsa hakkından gelicemde anacım 1000 küsür sayfa maşallah :53:
hem benim gibi olanlara yardımcı olmuş olur bizde sebeplenelim çok gür ve kalın telli saçlarım
seviyorum iyide uzar ama azıcık daha hızlı uzasaa ahh ahhh :26:
:56: şimcik napıyoz

kızlar ben bemiks yerine beheptal diye bemiksin türevi var onu koyuyorum bide zeytinyağı koydum ... heralde aynı etkiyi gösterir. zeytinyağı kullanan var mı :40:
o da nesi:53: ilk defa duydum adını bile...

zeytinyağı kullanmıyorum ben.

slm kızlar :34:
okadar çokki konudaki sayfa sayısı haliyle hepsini okuyamadım ama yarım saattir okuyorum :37:
gözlerim zaten sorunlu yaşarmaya başladı bile :43:
şimcik birisi bana zahmet olmazsa
1.ilk sayfada yazanları uyguluyorsunuz değil mi ?
2.bu kürler ne kadara süreyle ne kadar ara veriliyor ?
3.bide ilk sayfa dışında yapılan bişey varsa onu rica ediyorum
valla şöle 200 sayfa falan olsa hakkından gelicemde anacım 1000 küsür sayfa maşallah :53:
hem benim gibi olanlara yardımcı olmuş olur bizde sebeplenelim çok gür ve kalın telli saçlarım
seviyorum iyide uzar ama azıcık daha hızlı uzasaa ahh ahhh :26:
:56: şimcik napıyoz

w.a.s :42:
1- onlara ek olarak hazır bakım maskeleri vs kullanan arkadaşlar var
2- sinamekiliyi 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyoruz ya da (eğer astronomiye inanırsan) kardeş topiğimizdeki özel bakım tarihlerinde uyguluyoruz.gliserinli ve sarımsaklı olayın arası filan yok.
3- ben şahsen başka doğal bakım yapmıyorum.takviye olsun diye tigi ürünlerine başladım. ama ilk sayfadaki fotoların çekildiği dönemde bu tarz ürünler hiç kullanmadan totoyu görmüştüm

4- saç tipimiz senle tamamen farklı.o yüzden hiç bir şeyin garantisini veremiyorum

yıkandım kuruttum paklandım
koku filan yok ki tazı gibi burnum vardır benim
şu koku işini accuk abartıyonuz mu ne:37:

Back
X