o zeytin yağı canım. ısıtıp saç uçlarına ben de sürüyorum zaman zaman kuruğu alması ve onarması için.
teşekür ederim anladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zeytin yağı canım. ısıtıp saç uçlarına ben de sürüyorum zaman zaman kuruğu alması ve onarması için.
Verdiğim aranın ilk haftası bitti ama daha hiç ölçmedim saçlarımı iki hafta sonunda foto çekip koyarım buraya![]()
kıskandımmmmmmmmm
benim saçlarım şu kadarcık
![]()
Haydi hayırlısı...Verdiğim aranın ilk haftası bitti ama daha hiç ölçmedim saçlarımı iki hafta sonunda foto çekip koyarım buraya![]()
kızlar cuma günü 8. kürümü yapıp ara verdim, ama dün dayanamadım gidip kat verdirdim, zaten omzuma zor değen saçlar biraz kısaldı tabi ama boyu aynı, yani ben boydan kısaltma dedim en azından kuaförümebu arada mecitefendi sarımsaklı şampuan kullanıyodum ama sarmısak kokuyodu baya, annem bi tane almış habipoğlu diye bi marka sarımsak özlü şampuan, hiç kokmuyo bu mecitefendi efil efil kokarkene bu niye kokmuyo acaba, kazıklandım mı ben noldu:44:
kızlar cuma günü 8. kürümü yapıp ara verdim, ama dün dayanamadım gidip kat verdirdim, zaten omzuma zor değen saçlar biraz kısaldı tabi ama boyu aynı, yani ben boydan kısaltma dedim en azından kuaförümebu arada mecitefendi sarımsaklı şampuan kullanıyodum ama sarmısak kokuyodu baya, annem bi tane almış habipoğlu diye bi marka sarımsak özlü şampuan, hiç kokmuyo bu mecitefendi efil efil kokarkene bu niye kokmuyo acaba, kazıklandım mı ben noldu:44:
hehe o da doğru ama bi organik furyası var ya, kokmuyosa sahtedir, çürük deilse hormonludur filan diyegaribim koksa bi dert kokmasa bi dert
Yazin benim de o kadarcikti canim. Hatta daha bile kisaydi. Simdi sütyen hizasini accik geciyor. Uzar merak etme. Fazla takma kafana, kürünü de uygula, bak nasil uzuyor o zaman. :82:
benim saç zor uzayan cinsten mübarek. saçımı en son bu kadar kesitiğimde sırt hizasına gelmesi için 1.5 yılcık beklemek zorunca kalmıştım. bakalım bu sefer ne kadar sürecek.meraktayım
Çok kısa sürecek bence:82::82::82:
inşallah tatlım... hep beraber upuzun saçlara![]()
2 kez kullandım bu kürü.gayet memnunum simdilik.. annem saclarımın ısıl ısıl oldugunu söylüyor.bende öyle hissediyorum. gelelim soruma.ben dediginiz kürü yaptım bi kaseye hazırladım.ama bi sürüşte bitmiyo tekrar kullansam o karısımı zararı yada etkisi olurmu?yoksa onu komple bitirmelimiyim bi daha ki yaptıgıma taze mi olsun??:26:
İnşallah...Bende 10 gün içerisinde ara vereceğim bakalım neler olacak, çok heyecanlıyım![]()
Kızzlarr şampuanın içindeki sarımsak saçları kaşındırır mı?? ben yarıdan az şampuana sütte kaynattığım sarımsakları attım ama baya abarttım sanırım problem çıkmaz dimi çıkıcak gibi derseniz hiç kullanmıyayım valla bigün kel kalıcam diye korkuyorum:26::26::26::26: