Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar merhaba,2gündür takip ediyorum yazılarınızı,malesef bende upuzun saçlarımı kısacık kestirdim ve oldukca pişmanım.bugün sölediniz küre başladım,umarım sinameki işe yarar ve saçlarım biran önce uzar

Eveeett kızçeleerrrrr:16:
uzun zamandır yoktum giremiyordum kk ya ama şimdi foto yklemek için geldim:61:
9 kür yaptım 2 haftacıkta aramı verdim:61:
sıra fotoğraf yüklemeye geldiiiiiii
aslında bu kadar fazla uzadığını bilmiyordum fotoları karşılaştırınca daha bir belli oldu:21:
:61::61::61::61:
Bu hafta tekrardan başlıyorum yapmaya
istediğim boya getirene kadar tam gaz devamm:16:

$cats123.webp

Son kürüm su an kafamda. Ay cok mutluyum, insallah ise yarayacak ya. :66: Banyodan sonra fotografimi cekip ilk kürümde cektigim resimle birlikte buraya koyacagim. Bakalim o zamandan bu yana ne kadar uzamis ve en önemlisi 2 haftalik arada ne kadar uzayacak. Acaip sabirsizim ya 8 hafta bekledim ama su 3 saati zor bekliyorum. :52: Fotograf cekecegim en cok da o yüzden sabirsizim. Ah bir de albüme resim koyabilsem... Albüm actim ama resim koyamiyorum, hata veriyor. Sorun bende mi anlamadim. Konu da actim sitede yasadiginiz sorunlar basligina ama konum acilmadi bile. Keske yöneticiler bana yardimci olsa...

aslında bu kadar fazla uzadığını bilmiyordum fotoları karşılaştırınca daha bir belli oldu:21:

Eki Görüntüle 165228

2 aylik süreye göre baya uzama var, masallah. :nazar: Tekrar uygulamaya baslarsan daha da cok uzayacak gibi. Bu arada sac rengini mi degistirdin yoksa fotograftan mi öyle görünüyor?

Eki Görüntüle 165228

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım 2 haftalık araya başlarken mi çektin ilk fotoyu,küre başlarken mi?

Eki Görüntüle 165228

mükemmeeellll:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

arkadaşlar lütfen yardım edin.saçlarım hemen hemen omuzlarımda hayatım boyuncada daha uzun saçlara sahip olamadım çünkü hem çok geç uzuyorlar hemde ince telli olduğu için çok kırılıyorlar bende kestirmek zorunda kalıyorum.estrella39 arkadaşımızın yazdığı sizin bahsettiğiniz kür sinemaki+badem yağı+bemiks ampül oluyor sanırım.bu haftada bir.her yıkamada kullanmak için şampuanın içine sarımsak rendeliyoruz.yanlış anlamadıysam uçlarına da gliserin ve bebe yağı fısfıslıyoruz:))) doğru anlamışmıyım çok heyecanlıyım benimde saçlarım uzasınnnnn çok heyecanlandım uzayan saçlarınızı görünce ve çok mutlu oldum :))) ne mutlu size....
yanlışım varsa düzeltirmisiniz.

Eki Görüntüle 165228

O bayağı uzamış
Maşallaahhh:nazar:
Darısı başımıza :1:

2 aylik süreye göre baya uzama var, masallah. :nazar: Tekrar uygulamaya baslarsan daha da cok uzayacak gibi. Bu arada sac rengini mi degistirdin yoksa fotograftan mi öyle görünüyor?

Hiç yoktan iyidir valla normalde bu kadar bile uzayamazdı:61: Evet saç rengimi değiştirdim canım aslında boyle daha iyi oldu ne kadar sürede ne kadar uzadığını anlayabiliyordum.mesela saçlarımı boyadıktan 1 hafta sonra diplerim gelmişti :61:

Eki Görüntüle 165228

bana da yardımcı olurmusunuz lütfennnnn :(
9 kür yaptım yazmışsınız sinemakiyle yaptığınız karışımı haftada bir kez yapıyoruz 9 hafta tekrarlıyoruz sonra 2 hafta ara veriyoruz doğru anlamışmıyım???

9 kür yaptım yazmışsınız sinemakiyle yaptığınız karışımı haftada bir kez yapıyoruz 9 hafta tekrarlıyoruz sonra 2 hafta ara veriyoruz doğru anlamışmıyım???

Tabikide yardımcı olurumm bende bu konuya değincektim şimdi
Ben 9 kür yaptım ama 9 hafta sürmedi
özel tarihlerde yaptım sürekli kürü
gün geldi 3 gün sonra yaptığım oldu gün geldi 7-8 gün sonra yaptığımda oldu
ama toplam olarak 6 hafta olmuş
birde normalde 8 kür yapıyor herkes ama bende 1 tane bemiks kalıyordu o da bitsin diye 9 kür yapıyım dedim :61::61:

arkadaşlar lütfen yardım edin.saçlarım hemen hemen omuzlarımda hayatım boyuncada daha uzun saçlara sahip olamadım çünkü hem çok geç uzuyorlar hemde ince telli olduğu için çok kırılıyorlar bende kestirmek zorunda kalıyorum.estrella39 arkadaşımızın yazdığı sizin bahsettiğiniz kür sinemaki+badem yağı+bemiks ampül oluyor sanırım.bu haftada bir.her yıkamada kullanmak için şampuanın içine sarımsak rendeliyoruz.yanlış anlamadıysam uçlarına da gliserin ve bebe yağı fısfıslıyoruz:))) doğru anlamışmıyım çok heyecanlıyım benimde saçlarım uzasınnnnn çok heyecanlandım uzayan saçlarınızı görünce ve çok mutlu oldum :))) ne mutlu size....
yanlışım varsa düzeltirmisiniz.

8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyoruz ya da kardeş topikteki özel tarihlerde yapabilirsin
gerisini doğru anlamışsın canım

Tabikide yardımcı olurumm bende bu konuya değincektim şimdi
Ben 9 kür yaptım ama 9 hafta sürmedi
özel tarihlerde yaptım sürekli kürü
gün geldi 3 gün sonra yaptığım oldu gün geldi 7-8 gün sonra yaptığımda oldu
ama toplam olarak 6 hafta olmuş
birde normalde 8 kür yapıyor herkes ama bende 1 tane bemiks kalıyordu o da bitsin diye 9 kür yapıyım dedim :61::61:

pc başında kilitlendim resmen o kadar heyecanlandım ki söylediklerinizi harfi harfine yapıcam saçlarınızı güle güle kullanın sizin adınıza çok sevindim gerçekten çok güzel olmuşşşşş bayıldım inşallah benim de hayalim gerçek olur tekrar tekrar teşekkürlerrrrrrrrr

Back
X