Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Özlediiim sinamekimin kokusunuuu özleediiimmm, özlediiimmm 4 saat kafamda bekletmeeyiii özleeediiiiimmm:9::9::9: Şu yağ günleri gelsin hemenceciik :21:

Son düzenleme:
:64::64::64:
Günaydınn
Ay bende hem sarımsaklı hemde sinamekili kürü yapıyorum abartıldığı kadar yok kokusu sarımsaklı şampuanda saçın kuruyunca kalmıyo kokusu

Her güzelin Bİr kusuru Var Dimi:52::52::52:
ya kontes yavrimmm :86:ben hergün yıkar oldum sarımsaklı şampuanla

Kız Güsellikler Nerdesiniz.
:71::71::71::71:

günaydınn
dün teyzem geldi bize uzun zamandır görüşemiyoduk saçlarımı gördü çok uzamış eski haline dönmüş saçların ne güzel parlıyo gürleşmiş yine iki kafa kadar saçın var diye güldü :1:
alay edilmesine bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum hiç çok mutlandım saçlarım hızla uzuyo bu hafta 5. kez yapcam kaldı 3 hafta araya bakalım o zaman nasıl olacak
rapunzel günler herkese (ense yakmayanından tabi)
:27:

k sevindim senin adına ne güzel inşallah bende böyle yazılar ''Saçım uzadı''derim
İlk kürünmüydü bu ne zaman başladın ki cnm sen:nazar:

k sevindim senin adına ne güzel inşallah bende böyle yazılar ''Saçım uzadı''derim
İlk kürünmüydü bu ne zaman başladın ki cnm sen:nazar:

ben yazın kuaförden saç uzatan tarif ya da yöntem başlığı altından tarifi alıp uygulamaya başlamıştım kaç hafta yaptım tam bilemiyorum ama okul başlayınca ara verdim sonra tekrar başladım tekrar ara verdim yani farkında olmadan burda yazılan şekilde yaptım kısmen ama şimdi tekrar başladım ve 5.yi bu hafta sonu yapmam lazım bana çok yaradı bu karışım bir sürü saç çıktı uzattı :69:

Arkadaşlar 5. kürüm kafamda şu an ve bekliyorum. Son üç kürüm kaldı... Diyette yapıyorum. Hem incecik hem de rapunzel olurum inşallahhhh hoppa hoppa hoppp :66::46:

kızlar benim kafam karıştı biraz, saçlarımda boya vardı ama solduğu için renk kendi saç rengime yakındı yani sırıtmıyo diplerden çıkan renkle beraber, sorun şu ki bugün ışığın altında dikkatlice baktım dipten kaç cm gelmiş diye taş çatlasa 5-6 cm, ben kasımda boyamıştım yani 5 ay olmuş, bu da her ay 1 cm'e tekabül eder, ben boşuna mı uraşıyorum o zaman anlamadım ki normalde kendi haline bıraksam yine o kadar uzardı zaten, ilk kestirdiğim zamanlar 200 derceyle düzleştiriyodum hergün acaba o dönemler uzamadı da sonradan mı uzadı ki yoksa ben pollyannacılık mı oynuyorum böle düşünerek kendimi rahatlatıyorum galiba:97::78:

Son düzenleyen: Moderatör:
yazılanları yaptıysan yanlış değildir canım:31:
kür bana da öyle aman aman kokmuyor
kimisi fazla hassas sanırım
pek de kulak asma bu konuya sen,başkasına kokan sana kokmayabilir,lafları dinleyip zaman kaybetme.en iyisi kendi denemendi ki sana kokmamış zaten bu güzel bir şey:72:
sonuçları paylaşırsan mutlu oluruz:81:

saol canım cvp için.aynen yaptım yazanları.sadece yarım cay bardagı yerıne 1 cay bardagı suda kaynattım sınamekını kı o bıle yetmedı.onun dısında hepsı aynı.sarımsaklı sampuanıda yaptım.ondada saclarım kuruyunca koku falan kalmadı...umarım işe yarar:52: paylasırım yaptıkca...

Bugünn sinameki günüymüş bende kürümü yaptım ve şu an saçımdaa :66:
Bu sefer de özel tarihlere göre yapacağım hadi bakalım inş. bu kez ciddi bir uzama elde edebilirim :46::46::46:

benim de 6. kür günüm bugün. kaynattım sinamekimi,ılımaya bıraktım. yalnız sorun şu ki benim önümüzdeki hafta içi seminerlerim var akşamları geç geleceğim,cumartesi de ameliyat olma ihtimalim var. zorunlu ara vermek zorunda kalabilirim.

ne güzel bir başlık,
ne kadar güzel uzayan saçlar :)
bende bişi sorucam peki bu sarımsağı hangi marka şampuanın içine karıştırıyoruz?
mesela bitkisel falan bişi olsa daha iyi gelmezmi ki?
onun üstüne koku kalmasın diye başka bir şampuanla yıkıyoruz ya onun için öneriniz var mı?

bugün bakım günüymüş hemen barcelino yağla bakım yapıcam yarın da sinameki yapıcam inş, ne yapıp edip uzatıcam bu saçları:10:

Back
X