Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç birini kullanamazsın canım ne yazık kifercan mrb bişiy sorcam
bemiks yerine hangi ampülü kullana bilirimm evigen mi? bepanten mi?
kokusu çok fena bemiksin
hiç birini kullanamazsın canım ne yazık ki
hepsi farklı şeyler çünkü onların
bemiks bir vitamin karışımının markası sonuçta belki aynı içerikte farklı markaların da güzel kokan b vitamini karışımları vardır eczacıya sorsanız? yada bu konuyu okuyan eczacı yokmudur hiç bizi bilgilendirse?
bepanten mi evigen mi diye sorunca, o ikisini hesaba kattım sadece.kusura bakmayın.
fercan mrb bişiy sorcam
bemiks yerine hangi ampülü kullana bilirimm evigen mi? bepanten mi?
kokusu çok fena bemiksin
Merhaba cnm :) Ben Bemiks kullanmanı öneririm,kokusu kötü ama faydası çok. Bkz. kkontess kendisi Bemiks ile uzatmış. Belki bepanten başka bir etki yapar. Ben uzman olmasam da yine de tercihini Bemiks'den yana kullan derim :)
hım anladımm cnm teşekür ederimmm :)
hakısınn

yok kız, süzeceksin
tiftiklenmeye müsaitten kastın ne canım? yanık gibi mi saç uçların? eğer öyleyse kestirmen lazım evet

Bugün 2. kürümü uygulayacağım.
Her akşam gliserin sürüyorum saçıma ve sarımsaklı şampuan da kullanıyorum. Umarım uzar saçlarım. :)
 kışı değerlendirmek lazım tabi
 kışı değerlendirmek lazım tabi 
 şu an saçımda. saat 5 gibi yıkanırım artık
 şu an saçımda. saat 5 gibi yıkanırım artık  kaşıntı hissediyrum biraz ki bu eminim saçlarımın uzadığına işaret
 kaşıntı hissediyrum biraz ki bu eminim saçlarımın uzadığına işaret  20 mayıs'a kadar saç uzatma derdim,16 kere kür yapmış olacağım. 2 hafta ara vermeyi düşünüyorum
 20 mayıs'a kadar saç uzatma derdim,16 kere kür yapmış olacağım. 2 hafta ara vermeyi düşünüyorum  aaah ah yaza kadar çok güzel saçlarımmm olucaakk rapunzell olucamm
  aaah ah yaza kadar çok güzel saçlarımmm olucaakk rapunzell olucamm  zaten saçlarım şimdi sırtımda
 zaten saçlarım şimdi sırtımda 
selam kontes ve diğer arkadaşlar...
uygulamamın 2. haftasındayım..fakat saçım 2 haftadır hiç dökülmediği kadar fazla döküldü..
bunun sebebini bilen var mıdır acaba?
çok fazla sayfa var..maalesef okuyamadım hepsini..