Haftada 3-4 kilo verdiren diyet :)

db0198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
32
13
88
Selam kizlar, yazin gelmesiyle kisin aldigim kilolari vermeye karar verdim ve internette gezinirken hurma diyeti diye biseyle karsilastim. Biraz arastirdim ve olumlu sonuc alanlari okuyunca bunu denemeye karar verdim. Dun 1. gunumdu ve kilom 61,7. Dun tum gun boyunca bu diyeti yaptim ve bugun tartildigimda 60,7 kilo oldugumu gordum. Eger sok bi diyete ihtiyaciniz varsa kesinlikle tavsiye ederim :))
Ve ozellikle sabahlari ac karna ilik bi suya biraz elma sirkesi katip icerseniz ve ardindan diyetin yaninda yesil cay icerseniz gobeginizde buyuk bi fark gorursunuz. Benim tipim elma tipli oldugundan alinan tum kilolar gobek bolgeme yerlesiyo, ama bu ikili cok fazla yardim ediyo

Neler yaptin paylasirmisin

Sabah ilk isim elma sirkesi icmek oldu. Ardindan bu istahimi kapattigi icin sadece yesil cay ictim.
Is yerinde saat 10 gibi evden goturdugum 7 tane hurma ve 2 su bardagi yogurdumu yedim. Ikinci ogunume kadar su ve sekersiz cay ve kahve ictim.
Saat 1 gibi aciktim ve yine 7 tane hurma ve yogurt yedim.
Aksam yine ayni bu yediklerimden yedim + 1 tane elma. Normalde diyette elma yok ama o kadarciktan bisey olmaz :))

Tabi bunun yani sira su icmek cok onemli ama spor yapmadim eger enerjiniz varsa spor daha da hizlandiriyir :))

Bana baya ağır bi diyet mis bebegimi emziriyorum yinede teşekkür ederim deneyebilirim

Ben 1 ay oldu 5 kilo verdim arada kabak detoks u yapıyorum bakalım gidecek kilolar insallah hurmayida denicem

Back
X