Haftalık 100 tl

Kyk alıcam sanırım bu sene çünkü 100 tl bittikten sonra para istediğimde hakaret işitiyorum daha geçen verdim ya neyine yetmiyor paragözsün diye en az yarım saat cebelleşiyorum.
bu laflarla uğraşacağına girip bir işe çalışsan? en azından erken yaşta kimsenin eline bakmamayı öğrenirsin. insanın gururu incinir. o kyk'ları yarın öbür gün ödemek kolay değil onu öderken de yalnız bırakır baban seni.

durumu yoksa anlarım, varsa bence az. belki sizin bir şekilde çalışıp kazanmayı öğrenmenizi bekliyordur bilemem.
ben üni.deyken ihtiyacımız olmamasına rağmen annem beni zorla bir makyaj markasına üye yapıp satış yaptırtmıştı, hayatı öğren, satış yapmadan insanları tanıyamazsın diye.
babanızınki de böyle bir yaklaşım olabilir.

100 lira evden çıkıp okula giderken yarisi biter heralde bir su 1.5 lira dolmus 2.5 lira yemek 15 lira 20 lira kafadan gitti bile

Ben ayda 150 max 200 liraya geciniyordum. Ayda...bazen cok kiziyorum aileme. Ama annemin sucuydu. Annem para islerini goruyordu ve parayi cok seviyor. Uni hayatim hicbir sey yapmadan gecmisti. Istedigim seyi ayda yilda bir alabiliyordum. Simdi calisiyorum ama hala harcayamiyorum. O duygu yerlesmis gitmiyor. Calisin part time kimseye minnet etmeyin

bu laflarla uğraşacağına girip bir işe çalışsan? en azından erken yaşta kimsenin eline bakmamayı öğrenirsin. insanın gururu incinir. o kyk'ları yarın öbür gün ödemek kolay değil onu öderken de yalnız bırakır baban seni.
Ya yazın çalışıyorum ama babam istemiyor. Okul varken de imkansız saatlerim uyuşmuyor

Back
X