Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teoya bak yaaa
Geldim geldim
Bugün çoğu senin olsun hep yarı da az oluyor sanaGeldim geldim
Ooooo Sosyal'im iyi yürümüşsün
Ahahaahahah gönlümüz zengin bugünBugün çoğu senin olsun hep yarı da az oluyor sana
dizin nasıl oldu canım
Ramazan geliyor ya o bakımdanAhahaahahah gönlümüz zengin bugün
Nevoş yaaaa neresi iyi sen koşmuşsun amaOoooo Sosyal'im iyi yürümüşsün
Geçti gibi canım çok şükür allah razı olsun ❤dizin nasıl oldu canım
Dışarıda yürüdüm bugünOndan böyle olduAma yarın son artık çıkamam evde ne olursaNevoş yaaaa neresi iyi sen koşmuşsun ama
Bende evin içinde dönmekten beynim döndü nevoş çok gıcık yaa yarın serbest şükür bende merak ediyorum oruçluyken napicam ama deneyeceğimDışarıda yürüdüm bugünOndan böyle olduAma yarın son artık çıkamam evde ne olursa
yasak gelirse hepimize son gerçi ben işe gidince orda yürürüm, zaten hep orda yürüyorumDışarıda yürüdüm bugünOndan böyle olduAma yarın son artık çıkamam evde ne olursa
Yürümemiz lazım yoksa şişerizBende evin içinde dönmekten beynim döndü nevoş çok gıcık yaa yarın serbest şükür bende merak ediyorum oruçluyken napicam ama deneyeceğim
ben oruçta daha rahat yürüyorum , var bi dengesizlik bendeBende evin içinde dönmekten beynim döndü nevoş çok gıcık yaa yarın serbest şükür bende merak ediyorum oruçluyken napicam ama deneyeceğim
Umarım geliryasak gelirse hepimize son gerçi ben işe gidince orda yürürüm, zaten hep orda yürüyorum
Şişmek yok daş varYürümemiz lazım yoksa şişeriz
Ben site içinde yürüdüm
Umarım bizde yürürüzben oruçta daha rahat yürüyorum , var bi dengesizlik bende
İnşaallahŞişmek yok daş var