- 9 Kasım 2016
- 17
- 10
- 1
- Konu Sahibi SevdamSonsuz
Kızlar haftalik temizliginizde neler yaparsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Camlarımı geç silerim ama evimi 2 gün geçmez çoğu zaman her yeri silerim banyomu wc hergün camaşır suyu fırsat buldukça hep yaparımm dolap mutfak dolabı ben haftalık temizlik yerine nereyi bulursam temizler toplarım salı perşşembe hafta sonu farketmez yeterki enerjim olsunKızlar haftalik temizliginizde neler yaparsiniz
Merhaba, yurtdışında yaşıyorum, bulundugum yerde pek toz toprak olmaz o yüzden size söyle sıralayayım:
2 kişiyiz, 1 yaşında oğlum var.
Haftaliğa bazi şeyleri biraksam cok iş cikacakmis gibi geliyor o yuzden haftalik buyuk temizligim olmuyor. bi günde temizlige maksimum 1 saat harcarim o kadar
Günlükten mi başlasam
Toz 2-3günde bir alınir(duruma göre.mobilyalarim beyaz yani el atmam gerektikce yaparim hemen)
Yerler supurulur
2 güne bir Banyo wc ve lavabo silinir yerler supurulur(misafir gelecekse gerekirse günlük silerim ama dedigim gibi cikarken zaten temiz birakiyoruz)
Mutfakta rutin işler
Haftalık : yerleri + banyo yerlerini haftalık silerim(kirli değilse.banyomuzu temiz kullandiğimiz icin sorun olmuyor..banyo halilari geniş benim icin sorun yok)
Varsa ütü
Mutfak dip köşe silinir. genelde haftasonu eşim 1-2 saatline tv önünde keyif yapinca bunu yaparim.lavaboya camasir suyu dokerim sararma olmasin diye. bu arada camasir suyunu sık kullanarak vucudumuzdaki direnci en aza indirebiliriz bunuda paylasmak istedim:)
Birisi bana "2günde bi wc camasir suyu ile siliyorum cocuklar hastalanmasin diye demisti" halbuki sen yaptikca onlar daha hassas olacak ama neyse...
Evin cekmeceleri kontrol edilir süpürülür
Balkona el atilir gerekirse
Banyonun dip köseside ayda 1 defa olur. benim bundan kastim dolaplari bosaltip silmek. bahsettigim gibi kirlenmez dokulmez bende ruh sagligim icin takmamaya calisiyorum
Ayda minimum 2 defa nevresimler değişir.
Hmm bu kadar.
Ayyyazmaya üşenmediniz ya helal olsun. gerçi yazamaya üşenmeyen yapmayada üşenmez.