Stres yönetiminiz nedir?

Selam kızlar ☺️
Kendinizi en stresli hissettiğiniz anda,neler yapıp iyi hissedebilirsiniz?
Örneğin sevmediğiniz insanlarla belli bir süre vakit geçirmek durumunda kalacaksınız ve kendinizi iyi hissetmek adına ne yaparsınız?

Teşekkürler 😄
Yönetemiyorum. See you bye 🤣🤣

Benim bi arkadaşım vardı. Sinir olduğu insanlarla muhatap olması gerektiğinde onları çıplak ya da sevisirken hayal ediyormuş, içten içe gülmekten sinir filan kalmıyor derdi 🤣

Benim bi arkadaşım vardı. Sinir olduğu insanlarla muhatap olması gerektiğinde onları çıplak ya da sevisirken hayal ediyormuş, içten içe gülmekten sinir filan kalmıyor derdi 🤣
Bi an gözümün önüne geldiler.Hem de kv-kp,elti,görümce vs tövbe estağfurullah 😂

Stres yönetimim yok. Ağlarım ama ağlamak beni rahatlatmaz aksine daha da batağa batarım. Bence her şeyin en garanti ilacı zaman.

İki yüzlü davranmak. Asla yapamam ama bayramda lazım olacak

Aslında o an durumu iyi yönetiyorum.Öncesinde stres yaşıyorum sadece 😄
Ben de eskiden çok stresliydim. Bir video da kendinizi kötü hissettiğinizde ya da stres anında gözlerinizi kapatın ve 5 ,10 defa yavaş yavaş Her şey yolunda deyin diyordu heceleyerek. Ne saçma şey dedim. Aaa bir gün uyguladım o an ki duygularım anında rahatladı. Bir süre yaptım, sonra zaten başka tekniklerle kontrol altına aldım. Şu an feriştahı gelse milim oynamaz duygularım. Hiçkimse keyfimden önde değil.

Ben de eskiden çok stresliydim. Bir video da kendinizi kötü hissettiğinizde ya da stres anında gözlerinizi kapatın ve 5 ,10 defa yavaş yavaş Her şey yolunda deyin diyordu heceleyerek. Ne saçma şey dedim. Aaa bir gün uyguladım o an ki duygularım anında rahatladı. Bir süre yaptım, sonra zaten başka tekniklerle kontrol altına aldım. Şu an feriştahı gelse milim oynamaz duygularım.
Allahım bana da nasip etsin 😄

Sınav, evlilik, doğum, hastalık, kayıp.. hepsi için ayrı stres tepkilerim var. Apır sapır tüm tepkilerim. Sıfır stres yönetimi. Rezalet yani

Back
X