- 8 Kasım 2022
- 709
- 1.204
- 43
- Konu Sahibi eslemderler
Geliştirebilirsin amaSınav, evlilik, doğum, hastalık, kayıp.. hepsi için ayrı stres tepkilerim var. Apır sapır tüm tepkilerim. Sıfır stres yönetimi. Rezalet yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliştirebilirsin amaSınav, evlilik, doğum, hastalık, kayıp.. hepsi için ayrı stres tepkilerim var. Apır sapır tüm tepkilerim. Sıfır stres yönetimi. Rezalet yani
Hıh anlayışıldi mesele kayın aileAnnesiyle babasıyla görüşüyoruz sadece
Bence onlar düşürüyor espresSen ve benim gibiler![]()
7 az değil miBende bide şu kirmizi kaplı Ülker çikolatadan 7tane yiyorum öylede yönetiyorum stresi![]()
İtiraf ediyorum evetHıh anlayışıldi mesele kayın aile
Eşimde ısrar ediyordu stresten hasta olunca birakdi beniYapamam yapamıyorum![]()
Bence de tüm nesemizi sömürdüler bende 15 gündür bayram stresi yaşıyorumBence onlar düşürüyor espres![]()
Yaş da az değil. Zaman pek bir şey katmadı. Çocuğum var artık. Öğrensem iyi olacak.Geliştirebilirsin ama
Ben 10 gün görüşmek zorunda kalıcamBence de tüm nesemizi sömürdüler bende 15 gündür bayram stresi yaşıyorum
Yaşla ilgili değil bu durumYaş da az değil. Zaman pek bir şey katmadı. Çocuğum var artık. Öğrensem iyi olacak.
Yatılı kalacaksan düşük doz antidepresan alabilirsinBen 10 gün görüşmek zorunda kalıcam![]()
Sen muafsınBenim psikiyatrilik hastalığım var ondan yırttım![]()
Zaman etkili. Mesela eş ailesiyle bayram, vs zamanla öğrendiğim bir durum. Tepkiler vs. Birbiriniz öğrenip zaman geçirdikçe değişiyor. Öyle bir şeyse kolay,güzel geçsinYaşla ilgili değil bu durum![]()
Neden tek başınaCatlayin patlayin ben bayramda piknik yapmaya gidicem tek başıma![]()