Baklava fıstıklı olsa daha çok oy alır sankiSanırım oldu
Cevizli olmasını o kadar çok sevdim ki.Baklava fıstıklı olsa daha çok oy alır sanki
Seatın bir modeline oy veremedim sorryYaaaaaaaaaaaaa ben oy verenlere bakmadığım için görmedim kiçok teşekkür ederim patroncugum 
Tek başıma tatlı mı savunacağım artık merviskom napayımSeatın bir modeline oy veremedim sorry
Ben baktım, her yarışmada merakımdan bakarım, en başta oluyor çünküYaaaaaaaaaaaaa ben oy verenlere bakmadığım için görmedim kiçok teşekkür ederim patroncugum 
Seninkini yemediğimiz için sevmiyoruzdurTek başıma tatlı mı savunacağım artık merviskom napayım
Hiç merak etmiyorum oy verenleri nazom, birinci olursam görüyorum sadeceBen baktım, her yarışmada merakımdan bakarım, en başta oluyor çünkü
Bu anket ile yarışma anketi birbirinden bağımsız merviskom, kazen tatlı yarışmasını unutup böyle bir şey düşünmüş ama sonradan da yarışmayı hatırladıYa bi de baklava kimin mesela göremiyoruz onu o kısım sürpriz mi olsun istendi?
Öyle bir yarışma değil sanırım, bizler yapmayacağız.Ya bi de baklava kimin mesela göremiyoruz onu o kısım sürpriz mi olsun istendi?
Kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi bir his merviskomSeninkini yemediğimiz için sevmiyoruzdur
Birine ait değil benim görsel eski yarışmadan kalmıştı yoruma attımYa bi de baklava kimin mesela göremiyoruz onu o kısım sürpriz mi olsun istendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?