Bende ve canım baklava çekti
2 ya da 3 hafta önce bizim okuldan Gaziantep 'e tayin olan bir öğretmen arkadaş baklava göndermişKazanana pro uyelik yerine 1 kg o tatlidan hediye edilse keske1 kg baklava mesela 
Konuş konuş beee sonra diyorlar ki niye kilo alıyorsun skkdkdk2 ya da 3 hafta önce bizim okuldan Gaziantep 'e tayin olan bir öğretmen arkadaş baklava göndermiş
Ama baklava da baklava süperdi mis gibi tereyağlı insanı hiç kesmiyor genzi yakan bir şerbeti yok
Otur arka arkaya 5 6 tane ye o biçim
Istersen baklavanın adresini vereyim online satışları mevcutKonuş konuş beee sonra diyorlar ki niye kilo alıyorsun skkdkdk
Sen iyisin maşallahAh ah diyet demeyin içim kan agliyoo
Bende isterdimŞöyle bir baklava iyi giderdi şimdi
Ben Antep’te yaşıyorumIstersen baklavanın adresini vereyim online satışları mevcut
Süper canım şanslısınBen Antep’te yaşıyorum
Hangi markadan tercih ediyorsun?Süper canım şanslısın
Neyseki online alışveriş diye birşey var bizim açımızdan
Ben Antep’te yaşıyorum
Sorun baklava değil diyet yapıyor olmam2 ya da 3 hafta önce bizim okuldan Gaziantep 'e tayin olan bir öğretmen arkadaş baklava göndermiş
Ama baklava da baklava süperdi mis gibi tereyağlı insanı hiç kesmiyor genzi yakan bir şerbeti yok
Otur arka arkaya 5 6 tane ye o biçim
Bize arkadaşın gönderdiği Koçak baklava idiHangi markadan tercih ediyorsun?
Koçak en iyilerden zaten. Ben de orayı tercih ediyorum. Orası dışında İmam Çağdaş, Çelebioğlu, Zeki İnal da iyi.Bize arkadaşın gönderdiği Koçak baklava idi
Senin önerdiğin marka var mı ?
Çok teşekkür ederimKoçak en iyilerden zaten. Ben de orayı tercih ediyorum. Orası dışında İmam Çağdaş, Çelebioğlu, Zeki İnal da iyi.
Ama birinci olan pro olacak ya da hediye edecek?Bu anket ile yarışma anketi birbirinden bağımsız merviskom, kazen tatlı yarışmasını unutup böyle bir şey düşünmüş ama sonradan da yarışmayı hatırladıburası eğlencesine 
En çok oy alan tatlı tarifine, oy verenler arasından seçilecekAma birinci olan pro olacak ya da hediye edecek?
Oy verenden kişilerden seçilecekAma birinci olan pro olacak ya da hediye edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?