Anket haftanin hangi günü senin icin özel ve güzel???

evet hangi günü seviyosunuz en cok hadi bakalim :)

• Ankete Katılan
    45
benim icinde pazar hep özeldir oldum olasi
hele pazarlari esim ve kizim tarafindan kaldirilmak bana özel kahvaltinin hazir olmasi sevgiyle yapmis olmamali sonrasinda o günü dolu dolu degerlendirmek bambaska güzel

çarşambayı seviyorum.. tam ortadaki gün.. haftanın sonuna gitgide yaklaştığımı hissediyorum.. bu haftayı da yarıladık diyoruz ya hep.. çarşamba güzel gün..

olu pazardan nefret ediyorum heryer kapali canim sikilsa gezmek istesem havada soguksa tamam kapanip kalirim eve onun icin pazartesiye bayilirim yeni hafta yeni umutlar kaydirigubbakcemile

perşembeyi severim.
o günün perşembe olduğunu bilmek huzur verir.. sebebini hiç bilmiyorum.

Pazar.Çünkü hem eşim hem ben tatiliz ve birlikte mutlaka biyerlere gider vakit geçiririz başbaşa.Ayrıca pazar sabahı kahvaltısı da özeldir benim için aileyle uzun uzun vakit geçirme şansı doğar.

Cuma... hem mübarek gün hem de haftanın son iş günü.. ertesi sabah geç kalkacağını biliyorsun.. hem de tatilin bitmesine daha iki gün var... hele de eşinle haftasonu planınız varsa tadından yenmez... kesinlikle cuma...

Son düzenleme:
pazar günü benim için en güzel gün
eşimle beraber bütün zamanı bana ait olan kahvaltımızı ve akşam yemeğimizi keyifle yediğimiz en özel gün. her hafta dört gözle beklediğim ama çok çabuk geçen pazar gününü seviyorum.

Back
X