haftasına göre bebek gelişimi

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
kızlar gecen salı doktora kontrole gıttım.nst m falan hersey guzel cıktı fakat doktorum beebgın olçumlerının 1 hafta gerıden geldiğini söledi.bu hafta az kılo almıs dedı.cok moralım bozuldu gercı doktorum endıselenecek bır durum olmadıgını soledı ama aklıma takıldı.sızce neden olur bu zamana kadar hersey normaldı.napmak lazım =(

canım yapacak hiç birşey yok sanırım.benim bebeğimde her zaman 3-4 gün geriden geliyor.endişelenecek birşey yok ddi drum da.ben de ilk önce çok üzüldüm.sonra alıştım.sğlıkla doğsun da küçük müçük sonrasında büyür zaten.çok küçük doğup sonradan tombiş tombiş olan çok bebek var.

ne biliyim kendimi çok kötü hissettim iyi bakamadım die moralim cok bozuldu =(

bu hafta bol ama gercekten bol et tuketın bakın nasıl hızlı gelısecek bır dahakı konrole

Son bir ayınız kalmış zaten üzülmeyin bebek toparlar kendini.Bol bol muz,ceviz,fındık,fıstık ve balık yağı hapı alıp için bu ay.Okuduklarımıza göre bebek 25_30 gram alıyor bu haftalardan sonra günde.Eğer almazsa da 37-38 haftalar gibi doğması daha hayırlı diyorlar çünkü dışarıda:) 45-50 gram alırmış.

bakalım kendi çapımda bişeyler yapiyorum.muzdu,pekmezdi =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…