Haftasına göre kese küçük

efsanehayat

Kün Fe Yekün , Rabbim ol der olur:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
921
748
103
Kızlar son adet tarihim 30 temmuz adete 12-13 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı bende 3 gün kala hamilelikten mi acaba dedim test yaptım pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 71,2 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 131 daha sonra 272 bir sahada kan vermedim sata göre 5+1 de doktora gittim vajinal usg ile baktı 3 mm kese göründü 3 gün sonraya çağırdı gittim 5,35 mm çıktı bugün 6+1 haftalıkken başka hastaneye gittim kese 8,6 mm gözlendi doktor geç yumurtlamış olabilirsin diyor 15 gün sonraya çağırdı sorun şu ki ben geç yumurtladıysam adete 3 gün kala gebeliği nasıl öğrendim kafam çok karışık

Merhaba bende anti seyi yasiyorum ilk gebeligim 6+3 te gittim 15 mm kese dedi 5 haftalık dedi sorun var mi dedim adete göre 6+3 olmam lazım dedim olabilir emin olmak için haftaya çağırdı icim içimi yiyor şimdi

ben yaşadım aynısını, kese haftasına göre küçük ve elinden geldiği kadar su iç demişti doktor, deli gibi su içmiştim, bir daha ki kontrolde normal seviyeye ulaşmıştı çok şükür, şuan 4 yaşında :dua: :nazar:

su için bol bol hem deeee...

Back
X