- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
kocamda pazar fobisi var mesela. onun da huzursuzluğu cumartesiden başlıyor. bunca yıldır çözemedik, psikolojik kesinlikle. ben, de çökertti adam.
Merhaba.başlıktan da anlaşılacağı üzere haftasonları içimi öyle bir mutsuzluk kaplıyor ki resmen ölmek istiyorum.yok böyle birşey.cuma günü mesela çok enerji dolu, mutlu, umutlu bir ruh hâlindeysem ne oluyorsa o haftasonuna uyanınca resmen dünyam başıma yıkılıyor.o haftasonunun kasvetli havasından nefret ediyorum.kendimi tanıyamayacak hâle geliyorum.hani sabah anksiyetesi diye birşey varmış ya bazı insanlarda acaba haftasonu anksiyetesi diye de mi birşey var.tatil yapma, direkt pazartesiye atla deseler kabul ederim o derece sevmiyorum.acaba bu durumu yaşayanlar başka kişiler var mı diye merak ediyorum.en azından dertleşmek, yalnız olmadığımı bilmiş olurum.
Bende dışarısını hiç sevmiyorum kalabalık beni sıkıyor.... Tramvay daki kalabalık otobüs metro Iyyy bir türlü alışamadım galiba hiç çalışasım da yok.... Hafta sonları kalabalık olunca her yer sıkıyor beni..... Evimde kendimi daha özel hissediyorum....Bugün is yerinden iki arkadaşımı aradım dedim ki hadi ormana gidelim. Hava gunesliydi. Ormanda biraz yürüyüş yaptim. Sonra onlar bir yere yemeğe gidiyormuş sen de gel dedi onlarla yemek yedim. Sonra da tek başıma tiyatroya gittim. Çıkışta şehirde biraz yürüdüm.
Yarın tek başıma bi kafeye gidip calisicam malesef haftasonunda her zaman biraz da olsa calismak zorunda kaliyorum 3 4 saat. Sonra spora giderim. Sonra da herhalde evime gider duş alır güzel bi film açar keyif yaparım.
Bazen arkeoloji müzesine gidiyorum kaç kere gittim ama çok hoşuma gidiyor yine de o ortamda olmak. Bazen sinemaya gidiyorum. Bazen kitapcilari dolaşıyorum. Bir kere bir doğa yürüyüşü grubuna katıldım yine gideceğim onlarla ramazan sonrası. Bi tanıdığım boyama atölyesine gidiyormuş ben de katılabilirim. Havalar da güzelleşti. En kötü çık dolaş valla. Haftasonu gibisi var mı ya. Ben de 35 yasindayim ben de bu şehirde kimseyi tanımıyorum isyerindekilere de bayilmiyorum ama inan evde depresif durmaktan iyi bi kere çıksan rahatlarsın. Evde durunca insan kafayı yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?