Haftasonu Veli Aslan' la randevum var; ama ben çok korkuyorum..

tchduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
40
0
86
44
İstanbul
Kızlar uzun zamandır formu takip ediyorum. Bazı arkadaşlarla özelden çok yazıştım. Ve sonunda Boğaziçi nden randevumu aldım. Ama nasıl korktuğumu anlatamam, çünkü burnum çok problemli sayılmaz ama beni herzaman rahatsız etmiştir ve eşim dahil kimse yaptırmamı istemiyor. (Bir kere başka bir hastane, başka bir dr dan ameliyata girerken korkudan kaçmışlığım bile var :) ) Ağrı yada acıdan çekinmiyorum da ya pişman olursam.. Bindik bi alamete, bakalım.. Pişman mı olucam yoksa iyi ki oldum mu diyeceğim burdan paylaşırım artık. Sağlıcakla kalın..

arkadaşım suan hıssettıklerını bnde 20 gun once yasıodum..senı ıyı anlıyorum o yuzden..ama korkma....inş...gusel olucak :)
ben cnku ııkı olmusum dıorum...sımdıden gecms olsn

Kızlar uzun zamandır formu takip ediyorum. Bazı arkadaşlarla özelden çok yazıştım. Ve sonunda Boğaziçi nden randevumu aldım. Ama nasıl korktuğumu anlatamam, çünkü burnum çok problemli sayılmaz ama beni herzaman rahatsız etmiştir ve eşim dahil kimse yaptırmamı istemiyor. (Bir kere başka bir hastane, başka bir dr dan ameliyata girerken korkudan kaçmışlığım bile var :) ) Ağrı yada acıdan çekinmiyorum da ya pişman olursam.. Bindik bi alamete, bakalım.. Pişman mı olucam yoksa iyi ki oldum mu diyeceğim burdan paylaşırım artık. Sağlıcakla kalın..

şekil açısındansa korkun cnm hiç endişen olmasın doktor veli bey ise eğer cnm:49:

hiç endişen olmasın şuana kadar Boğaziçi'nden bir şikayet söz konusu olmadı. Kendi fikrim doktor seçimin Veli Aslan'dan yana olsun. Benim ameliyatımı kendisi yaptığı için referans oluyorum yoksa diğer doktorlarda çok başarılı ;)

arkadaşım suan hıssettıklerını bnde 20 gun once yasıodum..senı ıyı anlıyorum o yuzden..ama korkma....inş...gusel olucak :)
ben cnku ııkı olmusum dıorum...sımdıden gecms olsn

Mermaid inşallah ben de senin gibi iyi ki olmuşum derim. Resmin var mı bu arada?

hiç endişen olmasın şuana kadar Boğaziçi'nden bir şikayet söz konusu olmadı. Kendi fikrim doktor seçimin Veli Aslan'dan yana olsun. Benim ameliyatımı kendisi yaptığı için referans oluyorum yoksa diğer doktorlarda çok başarılı ;)

zuzukacım sen diğer arkadaşlar çok etkili oldunuz zaten.. Dua edin benim için :49:

ben de senin gibi cok korkuyorum canım ne yapcam bilmiorum.. ama umarım senin için en iyisi olur.. veli aslanın yaptığı burunları ben de begeniorum o yuzden endişen olmasın.. sonucları heyecanla beklioruz :52:

Arkadaşlar ameliyatım 2.5 saat sürmüş. İlk gün iyiydim ama ertesi gün çok şiştim, o kadar şiştim ki gözlerim kapandı, yürürken yüzümün içinde su dolu balon varmış gibi.. 3. gün şişlikler azalmaya başladı. Şunu anladım ki bu ameliyat tahminimden daha zormuş. Ya da benim için öyle oldu, sezaryandan çok daha zor.. Yalnız enteresan bir şekilde çok hızlı iyileşiyorum. En kısa zamanda resimleri koyucam arkadaşlar merak etmeyin. Şimdi en önemlisi alçıların alınması ve burnumun yeni şekli. Umarım güzel olmuştur ve umarım çok yadırgamadan alışırım.
Hoşçakalın..

bogaziçi tıp a bende gittim ilk veli beyle görüştüm benim burun kanatlarım çok geniş veli bey örnek olarak boksörçü burnun gibi dedi kanatları fazla daraltımıcanı ikinci ameliyatında gerekli olacanı söyledi biraz morelim bozuldu ama bradaki yorumlardan kesin na olacam dedi ercan beyle de görüştüm o daha iknaedici konuştu açık ameliyat yapıyormuş araştırmama göre butip burunlarada bu teknik ugulanması dogruymuş ne yaim ben şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
ercan beyde iyidir karar sizin isterseniz başka hastaneler doktorlarda araştırabilirsin en ikna edici en mutlu edici rahatlatıcı cevap verirse ona gidin derim..

Arkadaşlar ameliyatım 2.5 saat sürmüş. İlk gün iyiydim ama ertesi gün çok şiştim, o kadar şiştim ki gözlerim kapandı, yürürken yüzümün içinde su dolu balon varmış gibi.. 3. gün şişlikler azalmaya başladı. Şunu anladım ki bu ameliyat tahminimden daha zormuş. Ya da benim için öyle oldu, sezaryandan çok daha zor.. Yalnız enteresan bir şekilde çok hızlı iyileşiyorum. En kısa zamanda resimleri koyucam arkadaşlar merak etmeyin. Şimdi en önemlisi alçıların alınması ve burnumun yeni şekli. Umarım güzel olmuştur ve umarım çok yadırgamadan alışırım.
Hoşçakalın..

geçmiş olsun :)
bende çok kötü olmuştum sanırım biraz bünye cilt meslesi benim cildim çok hasass o yüzden şaşırtıcı derecede şiştimm... ama zamanla geçti hepsi sizinde geçicek meraklanmayın ama uzun bri süre 6 ay dolmadan iyileşiceğinizi düşünmeyin :) tabi 2 ayı doldurduktan sonra sanki kendi burnunuz gibi gibi hareket ediyorsunuz zaten :) sevgilerimle

bogaziçi tıp a bende gittim ilk veli beyle görüştüm benim burun kanatlarım çok geniş veli bey örnek olarak boksörçü burnun gibi dedi kanatları fazla daraltımıcanı ikinci ameliyatında gerekli olacanı söyledi biraz morelim bozuldu ama bradaki yorumlardan kesin na olacam dedi ercan beyle de görüştüm o daha iknaedici konuştu açık ameliyat yapıyormuş araştırmama göre butip burunlarada bu teknik ugulanması dogruymuş ne yaim ben şimdii

sttk; Veli Bey bu forumda meşhur Ercan Bey in pek ismi geçmiyor ama ben ne zaman hastaneye gitsem Ercan Beyin hastalarıyla karşılaştım ve hepside çok memnundu.. Hastanede burnu bantlı kimi görsem soluğu yanında aldım da :) Ercan Bey i de düşünebilirsin yani. Ben de düşündüm Ercan Beyi hastalarıyla konuştuktan sonra. Niçin VeLi Bey de karar kıldım; kapalı teknik için. Yani sanki daha az acı olur gibi; şansa biraz yani. Tabi forumdaki arkadaşlarında yorumları da etkili oldu.
Zor karar ..

bogaziçi tıp a bende gittim ilk veli beyle görüştüm benim burun kanatlarım çok geniş veli bey örnek olarak boksörçü burnun gibi dedi kanatları fazla daraltımıcanı ikinci ameliyatında gerekli olacanı söyledi biraz morelim bozuldu ama bradaki yorumlardan kesin na olacam dedi ercan beyle de görüştüm o daha iknaedici konuştu açık ameliyat yapıyormuş araştırmama göre butip burunlarada bu teknik ugulanması dogruymuş ne yaim ben şimdii

bende geçen gittimde iki bayan vardı ismail beyi önermiş burçak hanm onlarda bana sordular ben bilmiyorum onu dedim.onlara tasarımda yapmış ismail bey memnun kalmışlardı baya tabi karar senin cnm içine kim sinerse ona ol derim ben... iyice araştır çabuk karar verme derim ben...tabi kafanda bulanmasın

arkadaşlar bende 4şubatta veli beye ameliyat olucam, şimdiden strese girdim diyebilirim :S
bende doktor araştırırken forumdan faydalandım ve buradan okuduklarımla veli beyin hastalarının memnuniyet derecesinin gayet yüksek olduğunu gördüm.. ilk ve tek veli beye muayene oldum açıkçası çok fazla doktorlada görüşüp kafamı karıştırmak istemedim..burnumda hem et hem kemik var onlar alınacak birde kemerli bir burnum var karşıdan bakıldığında anlaşılmıyor, fakat profilden bakıldığında anlaşılıyor..tek korkum görünümü nasıl olur doğal olsun istiyorum çok abartı uç birşeyde istemiorum zaten kemerim gitsin yeter :)) umarım hepimizin burnuşu istediğimiz gibi olur :))

Back
X