Haftaya evleniyorum... Sevdik, azmettik ama stresliyim...

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Ya Allah aşkı için birileri bana bişeyler söylesin...

4 yıllık inişli çıkışlı ilişkimiz, birçok sorun ve mutlu son...
Azimle betonu deldik ve o kadar çok şey atlattık ki.
Burada konular açtım, kavgalarımız ayrılıklarımız gizli görüşmelerimiz vs derken
Her şey yoluna girdi. O eskisi gibi değildi artık. 1,5 yıl iki aileye de söylemedik.
Birbirimizden emin olalım, önceki yaşadıklarımız gibi yumurta kapıya dayanınca bitti vazgeçtim demeyeyim diye.
Bunca zorluklara yaşadıklarımıza bakınca şu günü görmemiz imkansız gibiydi.
Her iki aile de çok mutlu, herkes bişeyler yapıyor.
Bizim senelerdir gizli saklı bile görüşürken hayalini kuramadığımız günler geldi.
Evimiz kuruluyor. Hala eksiklerimiz var. Zamanla tamamlanır elbet ancak bazı şeyler (halı avize gibi) kaldı.
Nişanlım ailesinden kopuktur. Gözünü açar benim yanıma gelir, yatmaya evine gider.
O süre zarfında ailesiyle sürekli iletişimde olan ben, kendi ailemle işleri halletmeye çalışan ben.
Kayınvalidem eksik neyin varsa söyle, benim içime derttir kendim yaşayamadığım için her şeyin tam olsun istiyorum diyor.
Maddi imkanları fazlasıyla var. Ben öyle onu istiyorum bunu istiyorum diye de arsızlaşıp abartan biri değilim.
Aralarında yoruluyorum.

Bugün çok keyifsizdim. Telefonun sesini kapattım uyudum öğlene kadar.
Nişanlım geldi. Annesi aramış o sırada, konuşmaya mecalim yok diye ara söylesene sen dedim.
Sonra kayınvalidem hemen aradı yat dinlen kızım toparlan dedi.
Halıları da yarın x ile gider alırız biz dedi nişanlım için.
Akşam eve tekrar ölçüsüne bakalım diye gittik. Oraya o kadar buraya bu kadar diye dipdibe ölçüyor halıları.
O kadar sıkıştırmaya gerek yok falan derken ben, o kardeşime anlatıyordu.
O halde istediğin gibi ölçü al yarın annenle gittiğinde ona göre alırsınız dedim.
Orda koptuk zaten. Sonra bize geçtik. Konuşmadım çekti gitti o da bi çay içip.

Yoruldum, hiç bitmeyecek gibi bunlar.. Şu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.
Bugün bi de kayınvalidem avizelere baktın mı dedi, yok dedim. E kızım Salı günü misafirler geliyor bize, vakit kalmadı dedi.
İçim daraldı artık her gün bizimkilerle bi yere git, kayınvalidemlerle bi yere git.
Zaten geceleri uyuyamıyorum. Gündüz kalkamıyorum. Yakın zamanda regl olacağım.
Sinir stres sıkıntı had safhada..
Ve her şeyde nişanlıma patlıyorum. Sürekli yaptığı söylediği şeyler batıyor.
Eski kıskançlıkları yaptıkları gitsin diye sabahlara kadar gözyaşı döküp ettiğim dualar kabul oldu.
Gayet normal bir insan halini aldı.
Şimdi de ben agresif davranıp duruyorum.
Korkuyorum da patlayacak bir yerde diye..

Nolur bu son haftayı nasıl geçireceğim konusunda yardım edin..

Düğün 40 düğüm derler ya cok dogru ama dugunden sonra bu kostrmanın ardından öyle bi boşluga dusuyosunkı anlatamam :) hiç yasamamıs gibi olucaksın herşeyi ve dugun vıdeosunu ızlerken gelıcek aklına hersey gülüp geçiçeksin canım.cok zor herıkı tarafıda kırmadan dugune kadar gelebılmek seytan sureklı arada olurmus hayrlı ıslerde dua et hayırlısıyla gecsın 1 hafta

Yazdıklarınızdan yola çıkarak iyi niyetli ve sizi seven ve tezcanlı bir kayınvalideye sahip olduğunuzu anladım doğrusu şanslısınız.Tezcanlı olması sizin için gereğiden fazla bir şeyler yapmaya çalışması sizi rahatsız edip gözünüze batabilir uygun bir dille kimseyi incitmeden kalp kırmadan üstesinden gelebilirsiniz diye düşünüyorum.Evlilik öncesi bu tarz gerilimi yaşıyor herkes.Bence yapman gereken bu tatlı telaşın,güzel heyecanın bir daha yaşanmayacak olduğunu ve keyfini çıkarman gerektiğini sık sık hatırlamak.Herkes bir sefer evlenmek ister di mi dolayısıyla da bu zamanları en güzel şekilde geçirmeli.Herşey geçer düğün de biter senin içinde dert olur kalır en güzel zamanlarımı kendime zehir ettim diye ne kadar sakin olursan o kadar iyi ,sık sık düşünmelisin.Mutluluklar

Fazla kafana takıyorsun.......Bu dönemlerde millet ne zor durumlardan geçerek evleniyor.....
Senin önüne her imkan sağlanmış durumda...Kıymetini bil bence.....

hayırlısı olsunn son bir hafta kalmış işte her şey de düzelmiş geçmişi kafanda atmaya bak yada en azından bugününe yansıtma ki bugününde heba olmasın ,

inan düğün bitip evinize geldiğinde ohhh be diyeceksin bitti mi bu telaşe , koşturmaca, hengame ,

biz eşimle 3 ay nişanlı kaldık bir iğnemiz bile yoktu, çalışıyordum izin alamıyortdum, sadece akşamları koşturarak herşeyimiz hallettik ama tabi bi deri bi kemik kaldım koşturmacadan yemek yemeği bile unutuyordum , ama düğün bitti ve derin bir ohhh çektim, seninkine de az kalmış tadını çıkar...

Yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.Hayırlı uğurlu olsun evliliğin .Sanıyorum bu koşturma arasında yorulmuşsun.Günlük enerji verecek vitamin kullansan kendini iyi hissedersin.
Ben yoğun koşturma gerektiren dönemlerde öyle yapıyorum.Faydasını da gördüm...

Her gerildiğinizde derin nefes alın, biraz düşünün sonra konuşmaya çalışın.
Şükredin ki sevdiğinizle evleniyorsunuz, maddi sıkıntı çekmeden istediklerinizi alıyorsunuz v.s
Değmeyecek durumlar için birbirinizi kırmaya ne gerek var ?
Bugunleri çok özleyeceksiniz, heyecanını hatırlamak yerine gerginlikler kalmasın aklınızda.
Allah hayırlı,aşk,huzur dolu yuva nasip etsin.:nazar:

Aayy aynen bende bunları yasıyorum daha 5 ay var ama oflaya puflaya ağlaya zırlaya zaman geçiyorum:) ama gerçekten arkdasların dediği doğru çevremde gördüğüm kadar herşy olup bittikten sonra bir oh çekiceksin son 1 haftan kalmış bütün stresinizi balayında atarsın artık :16:

Kişiliğinden olsa gerek yavaş ve sakinsin.
Biraz da nazlı gördüm seni.
Salı günü ev gördüsüne gidilecekmiş.
Ama sen hala yavaştan alıyorsun.
Kayınvalideni tebrik ederim.Düşünceli kadınmış vesselam.
Nişanlının da anne kuzusu olmaması daha iyi boşver.
Nişanlına patlamaktan korkmuşsun.Nişanlını hiç yok yere üzersen sen de üülmeyecek misin?
Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.
Sabret ve sık dişini.
Her şeyin alınıyor sevdiğinle evleniyorsun kayınvalidenle sorun yok haline şükretmelin.

E zaten 1 hafta kalmış, sıkıver biraz daha dişini.

Hepimiz zor evlendik, emin ol benimki seninkinden daha zordu. Zira senin gayet ilgili bir kayınANNEN var.

Benimki parmağını bile oynatmadı. Herşeyi, bütün organizasyonu eşimle birlikte yaptık.

Şöyle kayınvalidem olsaydı keşke, olsaydı da içten bir "anne" diyebilseydim. Hep özenmiştim annem gibi olacak diye, olmuyormuş.

Düğün 40 düğüm derler ya cok dogru ama dugunden sonra bu kostrmanın ardından öyle bi boşluga dusuyosunkı anlatamam :) hiç yasamamıs gibi olucaksın herşeyi ve dugun vıdeosunu ızlerken gelıcek aklına hersey gülüp geçiçeksin canım.cok zor herıkı tarafıda kırmadan dugune kadar gelebılmek seytan sureklı arada olurmus hayrlı ıslerde dua et hayırlısıyla gecsın 1 hafta

İnşallah, hep dua ediyorum zaten :(

Yazdıklarınızdan yola çıkarak iyi niyetli ve sizi seven ve tezcanlı bir kayınvalideye sahip olduğunuzu anladım doğrusu şanslısınız.Tezcanlı olması sizin için gereğiden fazla bir şeyler yapmaya çalışması sizi rahatsız edip gözünüze batabilir uygun bir dille kimseyi incitmeden kalp kırmadan üstesinden gelebilirsiniz diye düşünüyorum.Evlilik öncesi bu tarz gerilimi yaşıyor herkes.Bence yapman gereken bu tatlı telaşın,güzel heyecanın bir daha yaşanmayacak olduğunu ve keyfini çıkarman gerektiğini sık sık hatırlamak.Herkes bir sefer evlenmek ister di mi dolayısıyla da bu zamanları en güzel şekilde geçirmeli.Herşey geçer düğün de biter senin içinde dert olur kalır en güzel zamanlarımı kendime zehir ettim diye ne kadar sakin olursan o kadar iyi ,sık sık düşünmelisin.Mutluluklar

Kayınvalidem felaket tezcanlıdır, yolda birlikte yürürken bile yetişemem ona yani o derece :) çok teşekkür ederim.

Fazla kafana takıyorsun.......Bu dönemlerde millet ne zor durumlardan geçerek evleniyor.....
Senin önüne her imkan sağlanmış durumda...Kıymetini bil bence.....

Çok doğru, her şeyi aileler isteyerek severek yapıyor. Benim kafama taktığım nişanlımın rahat vurdumduymaz tavırları ve her şeyi benden beklemesi.
Sen seç sen karar ver der sağolsun her zaman her şeyde ama bi halı için çıkamayacağım annesiyle gidecek diye tavır yapıyor bana.
Yapışık yaşamaya o kadar alışkınız ki..

hayırlısı olsunn son bir hafta kalmış işte her şey de düzelmiş geçmişi kafanda atmaya bak yada en azından bugününe yansıtma ki bugününde heba olmasın ,

inan düğün bitip evinize geldiğinde ohhh be diyeceksin bitti mi bu telaşe , koşturmaca, hengame ,

biz eşimle 3 ay nişanlı kaldık bir iğnemiz bile yoktu, çalışıyordum izin alamıyortdum, sadece akşamları koşturarak herşeyimiz hallettik ama tabi bi deri bi kemik kaldım koşturmacadan yemek yemeği bile unutuyordum , ama düğün bitti ve derin bir ohhh çektim, seninkine de az kalmış tadını çıkar...

Biz 3 yıldır nişanlıyız ama olaylar ayrılıklar falan derken, ev mobilya vs hep şu son 1 aya sıkıştı, Allahtan çalışmıyorum.
inşallah o derin ohh çekme olayını bi an önce yaşarım

Yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.Hayırlı uğurlu olsun evliliğin .Sanıyorum bu koşturma arasında yorulmuşsun.Günlük enerji verecek vitamin kullansan kendini iyi hissedersin.
Ben yoğun koşturma gerektiren dönemlerde öyle yapıyorum.Faydasını da gördüm...

Çok teşekkür ederim evet kuyruğuna geldik
Öyle yorgunum ki, bedenen olan yorgunluğum geçer de ruhen beynen yoruldum ben artık :(

Her gerildiğinizde derin nefes alın, biraz düşünün sonra konuşmaya çalışın.
Şükredin ki sevdiğinizle evleniyorsunuz, maddi sıkıntı çekmeden istediklerinizi alıyorsunuz v.s
Değmeyecek durumlar için birbirinizi kırmaya ne gerek var ?
Bugunleri çok özleyeceksiniz, heyecanını hatırlamak yerine gerginlikler kalmasın aklınızda.
Allah hayırlı,aşk,huzur dolu yuva nasip etsin.:nazar:

Hayatta onu kırmak en son isteyeceğim şey bile değil
Çok tartışmalarımız kavgalarımız oldu
O bir erkek olarak benim çok şeyimi alttan aldı
isteyerek severek evleniyoruz ama bir kaç gündür ikimizde de sanki 4 yıldır bugünü bekleyen biz değilmişiz de
zorla evlendiriliyoruz gibi bir imaj var.

Aayy aynen bende bunları yasıyorum daha 5 ay var ama oflaya puflaya ağlaya zırlaya zaman geçiyorum:) ama gerçekten arkdasların dediği doğru çevremde gördüğüm kadar herşy olup bittikten sonra bir oh çekiceksin son 1 haftan kalmış bütün stresinizi balayında atarsın artık :16:

Biz 5 ay önce bugüne geleceğimizi tahmin dahi edemezdik
Balayına gitmeyeceğiz bir yere ama birkaç gün evimizde başbaşa geçirelim sakin kafa yeter bana
Darısı başınıza inşallah

Kişiliğinden olsa gerek yavaş ve sakinsin.
Biraz da nazlı gördüm seni.
Salı günü ev gördüsüne gidilecekmiş.
Ama sen hala yavaştan alıyorsun.
Kayınvalideni tebrik ederim.Düşünceli kadınmış vesselam.
Nişanlının da anne kuzusu olmaması daha iyi boşver.
Nişanlına patlamaktan korkmuşsun.Nişanlını hiç yok yere üzersen sen de üülmeyecek misin?
Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.
Sabret ve sık dişini.
Her şeyin alınıyor sevdiğinle evleniyorsun kayınvalidenle sorun yok haline şükretmelin.

Evet yavaş sakin ağır kanlıyımdır
Telaşe yapamam hiçbir şeyde
Kayınvalidem sağolsun çok iyi niyetli ve belki benden de heyecanlı
Nişanlım öyle aileye düşkün değildir
Onun için varsa yoksa benim dediğim benim istediğim
Çok şükür de işte darlandım artık bu teferruatlardan

E zaten 1 hafta kalmış, sıkıver biraz daha dişini.

Hepimiz zor evlendik, emin ol benimki seninkinden daha zordu. Zira senin gayet ilgili bir kayınANNEN var.

Benimki parmağını bile oynatmadı. Herşeyi, bütün organizasyonu eşimle birlikte yaptık.

Şöyle kayınvalidem olsaydı keşke, olsaydı da içten bir "anne" diyebilseydim. Hep özenmiştim annem gibi olacak diye, olmuyormuş.

Aynen öyle, geçen nişanlımın dayısı kaynana oldun he dedi de
hayır dayı dedim kaynana olmadı, 2.annem oldu o benim
çok düşkün bana çok seviyor. Bizden çok o koşturmuştur.
Günde kaç kere arıyor ne eksiğin kaldı kızım ne alalım diye
sen kullanacaksın sen seç der, ben de annecim ne istiyorsan onu al zevkine güveniyorum derim
daha bi özenir mutlu olur
Allah herkese nasip etsin

ikizbalık seni çeyiz topiclerinden tanıyorum,2013 sohbet topicinde de bu hafta evlenecek olan iki arkadaşımız var onlar da bu aralar öyle yoğun ve hassaslar ki. Galiba bu dönemlerde böyle olmak çok doğal.

Benim yazdıklarından anladığım kadarıyla çevrende nişanlın olsun,kayınvaliden olsun iyi niyetli ancak sen çok gerginsin,Eminim nişanlın da aynı şekilde ve yıpranıyorsun yok yere. Şöyle düşün,bilmiyorum evli hatunlar daha iyi bilir ama bırak bazı şeyler de eksik kalsın ya bu kadar mükemmel olmaz zorunda mı her şey,kıymetli mi senin sağlığından, huzurundan.

Azıcık kalmış,umarım güzel bir balayı dönüşüyle dinlenmiş mesajlarını okuruz burdan.

allah tamamına erdirsin cnm aynı telaşlar bizde de mevcut ... zorla evlendiriliyoruz gibi sanki demişsin ya;
bi şeye ulaşmanın vermiş olduğu bir tatmin duygusu bu bence inan olmayacak gibi gelen bir şeyi oldurmaya çalışmak olması için çabalamak dualar etmek inanmak ve bunun için çalışmak insanı daha diri tutuyor ... ilişkiyide daha diri tutuyor ...

bir halı için çıkamayacağım demişsin cnm ama bu senin kullanacak olduğun halı değil mi ? yani nişanlın ve annesinin çıkmasından ziyade annesi ve senin çıkman çok daha doğru ...

erkekler ev kurma evlilik hazırlıkları düğün organizasyonları gibi her şeyi o kadar basite indirgiyor ki ... o nedenle o kadar ilgilenmiyorlar bu işlerle tabi fıtlartları gereği birazda, bu işlerde doğal olarak bize kalıyor ...

ikizbalık seni çeyiz topiclerinden tanıyorum,2013 sohbet topicinde de bu hafta evlenecek olan iki arkadaşımız var onlar da bu aralar öyle yoğun ve hassaslar ki. Galiba bu dönemlerde böyle olmak çok doğal.

Benim yazdıklarından anladığım kadarıyla çevrende nişanlın olsun,kayınvaliden olsun iyi niyetli ancak sen çok gerginsin,Eminim nişanlın da aynı şekilde ve yıpranıyorsun yok yere. Şöyle düşün,bilmiyorum evli hatunlar daha iyi bilir ama bırak bazı şeyler de eksik kalsın ya bu kadar mükemmel olmaz zorunda mı her şey,kıymetli mi senin sağlığından, huzurundan.

Azıcık kalmış,umarım güzel bir balayı dönüşüyle dinlenmiş mesajlarını okuruz burdan.

Evet inanılmaz hassas haldeyim. Herkes çok iyi niyetli. Boş yere yıprandığımızın farkındayım :(
Eksik kalması konusunda hemfikirim zaten seninle. İlerde tamamlarız diyorum.
Yok her şey tam olsun deniyor. Zaten çok sıkıştırarak yapılıyor her şey.
Yani geniş geniş vaktimiz olmadı.
Nişanlım bunca geçen problemli yıllardan sonra daha beklemeyelim diye bu kış günü evlenelim dedi.
Bahar yaz gibi olsaydı bakmak için vaktimiz olacaktı. Sakin kafa iş yapacaktık.
Çok teşekkür ederim ilgin için.

allah tamamına erdirsin cnm aynı telaşlar bizde de mevcut ... zorla evlendiriliyoruz gibi sanki demişsin ya;
bi şeye ulaşmanın vermiş olduğu bir tatmin duygusu bu bence inan olmayacak gibi gelen bir şeyi oldurmaya çalışmak olması için çabalamak dualar etmek inanmak ve bunun için çalışmak insanı daha diri tutuyor ... ilişkiyide daha diri tutuyor ...

bir halı için çıkamayacağım demişsin cnm ama bu senin kullanacak olduğun halı değil mi ? yani nişanlın ve annesinin çıkmasından ziyade annesi ve senin çıkman çok daha doğru ...

erkekler ev kurma evlilik hazırlıkları düğün organizasyonları gibi her şeyi o kadar basite indirgiyor ki ... o nedenle o kadar ilgilenmiyorlar bu işlerle tabi fıtlartları gereği birazda, bu işlerde doğal olarak bize kalıyor ...

Amin Allah razı olsun. Hep dualar ede ede bugünlere geldik zaten.
Halı için çıkamayacağım demedim. Hasta olduğum için kayınvalidem sen seç biz ..... ile gider alırız dedi.
Nişanlım ortalığı karıştırdı, niye ben gidiyorum diye ki halıcıya kendisi yarın annemle geliriz biz dedi.
Ya aslında basite indirgemez, evin elektrik tesisatını yaptı, nereye ne yapılacaksa elektrikle matkapla hepsini seve seve yapıyor.
Sanırım o da daraldı artık ki patladı saçma bi halı ölçme mevzusunda.

Back
X