Saç Uzatma Yöntemleri hair formula 37 tabletleri ve sampuan yumasaticisi

beratti

Nirvana
Pro Üye
27 Haziran 2007
3.061
5.224
773
Merhaba arkadaslar,bende bir suredir saclarimin hizli uzmasi icin ugrasiyorum.Burada onerilen hemen hemen herseyi denedim ama saclarim ayda 1.50 cm den fazla uzamadi uclarida cabuk kirildigi icin son 6 aydir 2,3 cm uzamis gibi goruluyor.Belki duymussunuzdur hair formula 37 adinda vitamin tabletleri ve sampuan yumasitici setleri satilmakta, uzun zamandir almayi dusunuyordum ama hep erteliyordum.En sonunda dun siparis ettim ve bu sabah elime gecti yurt disinda yasadigim icin elime cabuk gecti.Bu sabah tabetleri kullanmaya basladim. Birazdanda saclarimi sampuani ve yumusaticisi ile yikayacagim bakalim sonunclar ne olacak ilk 3-4 hafta sonra belli olur sanirim.Gelismeleri sizinle paylasacagim.

kullanmaya devam ediyor musun? sonuçlar nasıl bilgi verebilir misin acaba? bir de yurtdışından mı sipariş ediliyor sadece, türkiyede yok mu?

slm, sadece bir ay kullandim denemek icin . Saclarimi bir ayda 3.5 4 cm uzatti aslinda en yakin zamanda tekrar alip 3 4 ay kullanmayi dusunuyorum cildimi cok guzellestirmisti kullandigim o ay sanki fondoten surulmus gibiydi canli ve parlakdi ayrica tirnaklarida cabuk uzatti. Turkiye de satilip satilmadigini bilmiyorum ama ebay den alabilirsin

Back
X