Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk hair store saç

Hairstoreonline.com Para İadesi Yapmıyor.
Zeynep D. | 2014-12-01 12:KK57:04
www.hairstoreonline.com eylül ayında aldığım platin sarı gerçek saç değil iade gönderdim ancak para iadesi yapmıyor alıncaya kadar sürekli telefonları açan insanlar geri gönderdikten sonra telefonlara cevap bile vermiyorlar Hair Store Online - GittiGidiyor satış yapmaya devam ediyorlar. 4 aydır para iadesi yapmadılar faturasız ürün gönderimi yapmaktalar. Tüketici mahkemelerine başvuru yapacağım.
bunun bir çözümü olmalı arkadaşlar

çözümü tüketici dernekleri ve o kadar seylerki neymiş şikayetlerimizi kaldırmadığımızdan para iadesi yapmamıslar sen kimsinde benim param hakkında söz sahibi oluyosun ama her yerde bu yaptıklarını yazıp yaymalıyım çünkü kimse kandırılmasın

arkadaşlar iade alan kimse yok mu aranızda paramın gittiğine mi yanıyım insanların laflarını duymaktan mı bilemedim

para iadesi alabildiniz mi mrk ediyorum cevap verirseniz cok sevinirim
çözümü tüketici dernekleri ve o kadar seylerki neymiş şikayetlerimizi kaldırmadığımızdan para iadesi yapmamıslar sen kimsinde benim param hakkında söz sahibi oluyosun ama her yerde bu yaptıklarını yazıp yaymalıyım çünkü kimse kandırılmasın

UĞRASMADIM AMA BANKAYA BASVURDUM Bankacılık Kanunu gereği bankalar aracılığıyla yaptığınız para transferleri 3. şahısların hesabına aktarıldıktan sonra bankalar tarafından geri çekilememektedir. Para transferine istinaden Şubenizden alacağınız dekontunuz kanıt niteliği taşımaktadır. Hesap sahibi ile irtibat kurulamaması ya da hesap sahibinin tutarı iade etmeyi kabul etmemesi durumunda dekontunuzla yasal mercilere başvurarak iade talep edebilirsiniz. DEDİLER ;)

Hairstoreonline.com Para İadesi Yapmıyor, Telefonlara Cevap Vermiyor!
ARZU . | 2014-10-27 17:07:08
Hairstoreonline.com' dan bir adet çıtçıt aldığım ürünün saç rengi platin tokaları siyah üstelik gerçek saç değil . Kandırmaca kabul etmeyip geri gönderdim, aynı tarihte m**g** isimli kişi bir ay boyunca beni kargoda çıtçıtın kaybolduğunu, kargo ile görüşmeler yaptığını söyleyerek beni oyaladı.

Kişi 23/09/2014 teslim alıyor, şimdi de hair store online telefonlarıma cevap vermiyor! Kargodan 1 saat içinde gönderi kodunu, m** g**Teslim aldığını ve teslim aldığına dair tutanağına kadar ulaştım ancak para iadesi de yapılmıyor, telefonlara cevap da verilmiyor bu kadar olur![/QUOTE]

iade alabildiniz mi arzu hanım merak ediyorum bende iade bekliyorum çok umutsuzum

merhaba arkadaşlar;
lütfen bu işi bir bilene danışalım.sanırım madur olanların sayısı hiçte az değil
Bugün ben de mağdur olduğumu farkettim ne zamandır ürün gelmeyince. Arkadaşlar karakola gidip şikayet etmek. Ne kadar fazla sistemde kayıt okadar polisin çok uğraşması demektir. Kimse mağdur Olmasın. Dekontla karakola gidilecek.

Back
X