hairan anneleri lütfen yardım!

yxixldan74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
248
7
96
Uşak
arkadaşlar 2 gündür asyam beni emmeyi reddediyor :( şaşırdım kaldım .aman aman ek gıda yediği de yok.enfeksiyon geçiriyor diye ilkten umursamamıştım ama 2 gün geçti göğüslerimin ağrısını hiiç sormayın.bir kaç kere sağdım ama yinede emmenin yerini tutmuyor.ne yapmalıyım.onun fikrine uymalımı yoksa ısrarla beklemelimiyim bilemiyorum.ayrıça kesmem gerekirse sütün gelmemesi için ne yapabilirim.çünkü göğüslerim beni şimdiden öldürüyor :( senağlama

canım bence pes etme hemen...kesmeyı aklından cıkar...umarım gecıcı bır sorundur...karanlık ısssız kımsenın olmadıgı bır odada onu yataga yatır yanına uzanarak emzırmeyı dene.

canım aynı gün doğum yapmıştık senle değilmi 22 mayıs
bence sık sık sağ göğüslerinin ağrısı geçsin, biberonla içirmeyi dene, sağmassan azalır
belki diş çıkarcaktır ağrısı vardır, genel bir huzursuzluğuda varsa diş jeli sür bazen benim oğlumda emmek istemiyor
emzirirken hafif şarkı söylemeyi deneyebilirsin dinlerken emer belki
benim oğlum artık sadece uykusu varken emmeye başladı, emip uyuyor, ama ben sağıyorum, kesilmesin diye , biberonda almıyor
8 tahıllılar falan varya onlara karıştırıyoruz ben işteyken öyle veriyorlar

uf ben hep sağıyorum ama çok sıkıldım sanırım bırakıcam artık zaten sütümde günde 300 ml ye düştü.Benim kızım 6.aydan beri hiç emmiyor.Denediğim zaman damaklarıyla ıssırıyor beni

yıldancım
ben,m oğlumda dişleri çıkarken emmek istemiyodu
ben hafif hafif şarkı sölüyorum azcıkda sallanıyorum dikkatini çekecek bişeler olmuyo baktığı yerde öle idare ediyoruz emiyo yani
bi de ben emmediğinde uykuya dalınca hemen memeye tutuyorum o zamanda emzik sanıp emiyo
başka da bişey gelmedi aklıma hemen bırakmayı düşünme
ilk dişimiz çıkarken 4 gün emmedi
biberonu da bilmiyodu
ben sağsım bardakla verdim
bırakmadı kaldığı yerden devam etti
inşallah bırakmaz sen biraz inatçı ol emi
kolay gelsin canım

Back
X