Hak eden hakketigini buluyor mu

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar bu konu aklımı çok kurcaliyor. Bana karşı yapilan haksızlıkların sanki hic cezasını almıyor gibi hissediyorum. Mesela biri bana bir sıkıntı çektiriyor o normal bir şekilde hayatına devam ediyor onun sıkıntısını ben çekiyorum. Kendi yoluna bak bırak elalemi diyebilirsiniz ama diyemiyorum. Millet sakliyordur ya falanda diyebilirsiniz ama ben ne kadar saklamaya çalışsamda olmuyir. Herkes nasıl bir şeyler yolundaymış gibi davranabiliyor. Bende mi bir sorun var çözemiyorum

Hak eden hakettigini bulur, ilahi adalet var sonucta.. ama insanlar arasinda adalet yok maalesef.. eden bulur herseyin zamani vardir..

Kimisi bu dünyada çekermiş yaptıklarının bedelini, kimisi diğer tarafta. O yüzden hiç takmayın kafanıza elbet çekecektir cezasını.

Bende senin gibi düşünüyorum. Sanki her şey yapanın yanına kar kalıyor. Elbet ettiğini buluyordur vs. şeyler züğürt tesellisi gibi geliyor.

Nerden biliyorsun cekmedigini.En yakinin sandigin kisilerin bile bazen basina gelen felaketlerden haberimiz olmayabiliyor.Ben cektim onlarda gozumun onunde ceksin diye beklersen sen uzulursun.

senin kadar olanları önemsemiyorlar da ondan.
ayrıca dertleri olsa vahh vahh bana da bu mu olduı diyecekler.
vee benim dini inanışım az değişiktir buna ragmen bu dunyada degilse bile öteki dunyada herkes yaptgını cekecektir.

Bende senin gibi düşünüyorum. Sanki her şey yapanın yanına kar kalıyor. Elbet ettiğini buluyordur vs. şeyler züğürt tesellisi gibi geliyor.
Dünyada o kadar olay oluyor ki kötü olaylar ce cezasız kalıyor üstüne hakli olan haksız olarak düşünülüyor o yüzden benimde canım yanıyor

Nerden biliyorsun cekmedigini.En yakinin sandigin kisilerin bile bazen basina gelen felaketlerden haberimiz olmayabiliyor.Ben cektim onlarda gozumun onunde ceksin diye beklersen sen uzulursun.
Sürekli bir nispet durumu var. Kartlarımı bir ben açık oynuyorum sanırım galiba durum onu gösteriyor

Bende önemsemek istemiyorum. Ama sürekli aklıma takiliyir. Ben mi çok belli ediyorum bilmiyorum ama bir şey olduğunda hemen belli oluyor artik herkesin bu sahteligi beni çok yoruyor kimsenin sahte yüzünü görmek istemiyorum

Bende hep kartlarimi acik oynadim her seyim ortadadir bosver ikiyuzlu olmaktan iyidir
Ben bunca zaman hep saklamaya çalıştım güçlü olmaya şimdi üzülüyorsam üzülüyorum hic numara yapmıyorum ağlayasım varsa oturup ağlıyorum sanırım bunun eksileri fazla

Burada sizi teselli edenler olmuş ama daha realist olmam gerekirse başlarına belki hiçbir şey gelmeyebilir, ya da kötü olaylar yaşasalar da siz görmeyebilirsiniz bunu, yani yine başlarına hiçbir şey gelmemiş gibi görünür. O yüzden siz bence çevreye bu kadar odaklanmayı bırakın. Haksızlıklar yaşamış olabilirsiniz, herkes yaşıyor. Bu forumun BDV bölümüne 1-2 sayfa göz gezdirin, haksızlıklar yaşamış yığınla insan var. "Umarım başlarına kötü şeyler gelir onların da" diye bekleyip durmak yalnızca sizi üzer anlatabildim mi? Bırakın insanların ne yaptıklarını, eğer elinizden bir şey geliyorsa o an ses çıkarın yaşadıklarınıza, tepki gösterin. Bir şey gelmiyorsa da umursamamayı öğrenin. Ama tepki göstermeyip "Umarım beter olurlar" diye beklemek sizi yıpratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…