Ama bunu ben göremiyorum sanki bana geliyor onların çekmesi gereken sıkıntılarAllah yyarina birakir yanina birakmZ.
Herkes uzdugu kadar uzulur emin ol
bana yapılanlar görülmüyor sankiHak eden hakettigini bulur, ilahi adalet var sonucta.. ama insanlar arasinda adalet yok maalesef.. eden bulur herseyin zamani vardir..
Biraz sabretmen gerekiyorAma bunu ben göremiyorum sanki bana geliyor onların çekmesi gereken sıkıntılar
senin kadar olanları önemsemiyorlar da ondan.Merhaba kızlar bu konu aklımı çok kurcaliyor. Bana karşı yapilan haksızlıkların sanki hic cezasını almıyor gibi hissediyorum. Mesela biri bana bir sıkıntı çektiriyor o normal bir şekilde hayatına devam ediyor onun sıkıntısını ben çekiyorum. Kendi yoluna bak bırak elalemi diyebilirsiniz ama diyemiyorum. Millet sakliyordur ya falanda diyebilirsiniz ama ben ne kadar saklamaya çalışsamda olmuyir. Herkes nasıl bir şeyler yolundaymış gibi davranabiliyor. Bende mi bir sorun var çözemiyorum
Daha ne kadar sabredebiliirm ki bilmiyorumBiraz sabretmen gerekiyor
Dünyada o kadar olay oluyor ki kötü olaylar ce cezasız kalıyor üstüne hakli olan haksız olarak düşünülüyor o yüzden benimde canım yanıyorBende senin gibi düşünüyorum. Sanki her şey yapanın yanına kar kalıyor. Elbet ettiğini buluyordur vs. şeyler züğürt tesellisi gibi geliyor.
Sürekli bir nispet durumu var. Kartlarımı bir ben açık oynuyorum sanırım galiba durum onu gösteriyorNerden biliyorsun cekmedigini.En yakinin sandigin kisilerin bile bazen basina gelen felaketlerden haberimiz olmayabiliyor.Ben cektim onlarda gozumun onunde ceksin diye beklersen sen uzulursun.
Bende önemsemek istemiyorum. Ama sürekli aklıma takiliyir. Ben mi çok belli ediyorum bilmiyorum ama bir şey olduğunda hemen belli oluyor artik herkesin bu sahteligi beni çok yoruyor kimsenin sahte yüzünü görmek istemiyorumsenin kadar olanları önemsemiyorlar da ondan.
ayrıca dertleri olsa vahh vahh bana da bu mu olduı diyecekler.
vee benim dini inanışım az değişiktir buna ragmen bu dunyada degilse bile öteki dunyada herkes yaptgını cekecektir.
Bende hep kartlarimi acik oynadim her seyim ortadadir bosver ikiyuzlu olmaktan iyidirSürekli bir nispet durumu var. Kartlarımı bir ben açık oynuyorum sanırım galiba durum onu gösteriyor
Ben bunca zaman hep saklamaya çalıştım güçlü olmaya şimdi üzülüyorsam üzülüyorum hic numara yapmıyorum ağlayasım varsa oturup ağlıyorum sanırım bunun eksileri fazlaBende hep kartlarimi acik oynadim her seyim ortadadir bosver ikiyuzlu olmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?