İste bende ondan korkuyorum intikamsa alamıyorum ama böyle olması çok adaletsiz çok üzülüyorumBurada sizi teselli edenler olmuş ama daha realist olmam gerekirse başlarına belki hiçbir şey gelmeyebilir, ya da kötü olaylar yaşasalar da siz görmeyebilirsiniz bunu, yani yine başlarına hiçbir şey gelmemiş gibi görünür. O yüzden siz bence çevreye bu kadar odaklanmayı bırakın. Haksızlıklar yaşamış olabilirsiniz, herkes yaşıyor. Bu forumun BDV bölümüne 1-2 sayfa göz gezdirin, haksızlıklar yaşamış yığınla insan var. "Umarım başlarına kötü şeyler gelir onların da" diye bekleyip durmak yalnızca sizi üzer anlatabildim mi? Bırakın insanların ne yaptıklarını, eğer elinizden bir şey geliyorsa o an ses çıkarın yaşadıklarınıza, tepki gösterin. Bir şey gelmiyorsa da umursamamayı öğrenin. Ama tepki göstermeyip "Umarım beter olurlar" diye beklemek sizi yıpratır.
İste bende ondan korkuyorum intikamsa alamıyorum ama böyle olması çok adaletsiz çok üzülüyorum
Hayatta yaşadığımız her şey adaletli olsaydı keşke ama adaleti sağlamak bazen de sizin elinizde.[/QUOTE
Adaletli olsa ama olmuyor. Çok korkuyorum artik ya
Adaletli olsa ama olmuyor. Çok korkuyorum artik ya
insanların cezasız kalmasından korkuyorum birde 2016 çok zor geçti 2017de çok zor geçiyor genel olarak korkuyoeumNeyden korktuğunuzu tam anlayamadım, haksızlığa karşı tepki göstermekten mi yoksa insanların cezasız kalmalarından mı korkuyorsunuz?
İnşallah öyle olur ya hicbir ceza adaletsİz kalmaz.sabret bence rabbim cezalarını veriyor
haksızlığa ugradıgında sende hakkını sonuna kadar savun ezdirme kendini
Aynen öyle olabilse çok iyi olur ya meraktan çatlıyor insanKatılıyorum. Tamam öbür dünyası da var hayatta devam ediyor ama keşke gözümüz görse bu dünyada kısa vadede.
Bekle ve gör diyorum başka da birşey demiyorumDaha ne kadar sabredebiliirm ki bilmiyorum
İnanır mısın aynı şeyleri düşünmekten çok yoruldum Allahın adaleti var diyerek umut bağlamaya çalışıyorum kendime. Sıkma canını sabır demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok elbet çektiren de çekicek üzen de üzülücekMerhaba kızlar bu konu aklımı çok kurcaliyor. Bana karşı yapilan haksızlıkların sanki hic cezasını almıyor gibi hissediyorum. Mesela biri bana bir sıkıntı çektiriyor o normal bir şekilde hayatına devam ediyor onun sıkıntısını ben çekiyorum. Kendi yoluna bak bırak elalemi diyebilirsiniz ama diyemiyorum. Millet sakliyordur ya falanda diyebilirsiniz ama ben ne kadar saklamaya çalışsamda olmuyir. Herkes nasıl bir şeyler yolundaymış gibi davranabiliyor. Bende mi bir sorun var çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?