• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hak mı bu?

En yakın arkadaşım 2 yıldır birlikte olduğu ve nişanlanacak raddeye gelen insanı benden saklıyor adını dahi söylemıyor ve ben bunu ilişki bitip adam bana yazınca öğrenıyorsam o saatten sonra asıl o kişi benim arkadaşım değildir, hiç olmamıştır zaten. İlişkinizden detaylı bahsetmek veya sürekli onu konuşmak, her bilgiyi vermek zorunda değilsiniz burada mevzu o değil zaten düpedüz arkadaşa güvenilmemiş saklanmış. Kim kimi kırmış bilemedim.
Ya bahsediyordum ama isim olarak hiç söylemedim

Nişanlanmayı düşünecek kadar ilerlemiş ilişkinizi sakladığınız insan yakın arkadaşınız olamaz. Bence kızın hiç suçu yok niye arkadaşımdan drabe yedim diyorsunuz ki. Kıza vaktiyle sevgilinizden bahsetmemişsiniz kız oğlanla birşeyler yaşamaya başlayınca ayrılsınlar diye koşup yetiştirmişsiniz hemen. E bu kız size niye inansın. Ayrıca ayrılmışsınız bitmiş kim kiminle isterse çıkar maalesef.
Ya canım saklamak değil bahsediyordum ama o kadar detaya girip isim falan vermiyordum oda sormazdi zaten hiç

En yakın arkadaşım 2 yıldır birlikte olduğu ve nişanlanacak raddeye gelen insanı benden saklıyor adını dahi söylemıyor ve ben bunu ilişki bitip adam bana yazınca öğrenıyorsam o saatten sonra asıl o kişi benim arkadaşım değildir, hiç olmamıştır zaten. İlişkinizden detaylı bahsetmek veya sürekli onu konuşmak, her bilgiyi vermek zorunda değilsiniz burada mevzu o değil zaten düpedüz arkadaşa güvenilmemiş saklanmış. Kim kimi kırmış bilemedim.
+1 Ama yine de varsa beraber cekilmis bir fotograf ya da sevgili oldugunuzu gosteren mesajlasma arkadasina goster. Kizlar aglarken boyle itler meydanda rahat rahat istedigini yapiyor.

En yakın arkadaşına nişanlanacagin deye gelmiş adamı söylememişsen bence yakın arkadaş falan değilsindir. Söylememişsin ve kız da bilmiyormuş senin sevgilin olduğunu, hicbirseyden haberi yok belliki. Sen is işten geçince söylersen normal olarak bir tepki vermemiş. Bana yaptığı pek anormal gelmedi şahsen aranızdaki duruma bakılırsa.

Zaten böyle ilişkilerimi kimseye söylemem, anlatmam tarzı cümlelerinizden dolayı bir tuhafsınız. Hemde 4 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsunuz kimselere söylememek, bravo valla bunu saklamak büyük başarı. Darbe falanda yememissiniz, ne ektiyseniz onu biçmissiniz.

Sonuna kadar katılıyorum size. Söyleyecek fazla bir şey de yok zaten, konu sahibinin arkadaşı olsam bu durumu söylediği an konu sahibiyle ilişkimi bitirirdim.

Konu sahibi bu arada yeni işin hayırlı olsun.

Annemde böyle söyledi fakat olay çok taze olduğu için kendime yediremiyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 1 aylık çocuğa sattiysa demek ki ...
Herkes kendi karakterini belli ediyor işte
Canim yediğimiz ictigimiz ayrı gitmedi diyosun ama 2 senelik iliskinden hiç bahsetmemissin. Burada bir çelişki yok mu?

İyi de kızın suçu ne? Siz söylememişsiniz o da tanımıyor adamı. Bi ilişkiye başlamış belki de şu an aşık o kişiye herşey yolundayken pat diye siz çıkıp eskiyi anlatıyorsunuz ve darbe yedim kötü mü olmam gerekiyor diyorsunuz. Sizi dinlemeyip ilişkiye devam etmesi normal. Suç sizde. Anlatsaydınız baştan şimdi sitem etmeniz normal olurdu. Onlarda aralarında halledip ilişkilerine devam edecekler ve kız da sizi silecektir. Tek masum olan o kız yani. İşiniz de hayırlı olsun.

Sabah her şey çok güzeldi kabin memuru olmak isterdim hep o hayalimi gerçekleştirdim başvuru yaptım kabul edildim falan kimse moralimi bozamaz demiştim fakat 2 senelik bir ilişkim vardı geçen ay bitirmiştik ama ben içimde hala bitirememistim ne yazık kı dün öğrendim ki en yakın arkadaşıma mesajlar atmış konuşmuşlar ayrildigimizdan beri bu arada kız onunla sevgili olduğumu bilmiyordu çünkü ben çok yakınım olsa dahi iliskimi soyleme taraftarı pek değilimdir. Ayrıldığımizdan beri konuşmuşlar bunuda bana bir arkadaş söyledi bende kendisine sordum evet dedi ben herşeyi anlattım ona sanırım kızda yetistirmis olacak ki hemen çocuk mesaj atti biz senle hiç bişey yasamadik senle sadece arkadaştık arkadaşını kıskanma, seni gormiyim ben gibi laflar söylemeye başladı 2 saatir ağlıyorum sinirlerim bozuldu en çokta arkadaşımın bana değilde ona inanmasi çok gücüme gitti biz o çocukla nisanlanacak duruma bile gelmiştik. Şimdi ise en yakın arkadaş dediğim insanla...
Daha öncede sutten ağzım yanmıştı yine aynısı oldu kime arkadaş desem hep bir yerden darbe yiyorum kendimede kızıyorum ama hiç bir Allah'ın kuluna tek zararım dokunmadi herkes tarafından sevilen oldum neden böyle şeyler yaşıyorum? İlla kötü mu olmak gerekiyor?
Ama sende en yakın arkadaşım diyorsun nişanlanacak duruma geldiğin kişiyi anlatmamışsın, kız ondan inanamamış olabilir. İlişkiniz bitmiş demekki hayırlısı böyleymiş, adam erkenden yüzünü göstermiş, güvenilecek biri değilmiş, önüne bakmaya çalış, ne güzel meslek yapacaksın, herşey güzel olacak diye düşün, mutlaka daha iyi biri çıkacak karşına ve bu adamdan iyiki kurtulmuşum diyeceksin

Kizlar birine asik olunca herkesi satiyor genelde.
Bir arkadasim da en yakin arkadasinin eski sevgilisiylw cikmisti yaltiginin se..zlik oldhgunu soyleyince bNa dusman olmustu.
Bosver tencere kapak bulmuslar biebielwrini sen kendine konsantre ol

Kıza bile sevgili oldugunuzu söylemedğine göre en yakın arkadaşın değilmiş boşuna kendini doldurupta sinirlerini bozma.gözün aydın bak hayalindeki işe kavuşmuşsun boşver değmez

önceki konunuzda belliydi adamın sizi sevmediği
neyse boşverin hayalinizi kazanmışsınız
daha ne olsun tebrik ederim
kimsenin mahvetmesine izin vermeyin

Canim yediğimiz ictigimiz ayrı gitmedi diyosun ama 2 senelik iliskinden hiç bahsetmemissin. Burada bir çelişki yok mu?
Yav okumuyor musunuz siz bahsediyordum ama sima olarak ve isim olarak bilmiyordu!

Sabah her şey çok güzeldi kabin memuru olmak isterdim hep o hayalimi gerçekleştirdim başvuru yaptım kabul edildim falan kimse moralimi bozamaz demiştim fakat 2 senelik bir ilişkim vardı geçen ay bitirmiştik ama ben içimde hala bitirememistim ne yazık kı dün öğrendim ki en yakın arkadaşıma mesajlar atmış konuşmuşlar ayrildigimizdan beri bu arada kız onunla sevgili olduğumu bilmiyordu çünkü ben çok yakınım olsa dahi iliskimi soyleme taraftarı pek değilimdir. Ayrıldığımizdan beri konuşmuşlar bunuda bana bir arkadaş söyledi bende kendisine sordum evet dedi ben herşeyi anlattım ona sanırım kızda yetistirmis olacak ki hemen çocuk mesaj atti biz senle hiç bişey yasamadik senle sadece arkadaştık arkadaşını kıskanma, seni gormiyim ben gibi laflar söylemeye başladı 2 saatir ağlıyorum sinirlerim bozuldu en çokta arkadaşımın bana değilde ona inanmasi çok gücüme gitti biz o çocukla nisanlanacak duruma bile gelmiştik. Şimdi ise en yakın arkadaş dediğim insanla...
Daha öncede sutten ağzım yanmıştı yine aynısı oldu kime arkadaş desem hep bir yerden darbe yiyorum kendimede kızıyorum ama hiç bir Allah'ın kuluna tek zararım dokunmadi herkes tarafından sevilen oldum neden böyle şeyler yaşıyorum? İlla kötü mu olmak gerekiyor?
e eskiden seninle bilikte oldugunu bilmiyıorsa kızın bir sucu yok ki... senin erkek ark. oldugnu bilseydi oda yazışmazdı. ama sen 2 ay soınra cıkıp ben onun eski kız ark. diyemezsin. olmaz. bence sen hatalısın. cocuk gibi davranmışsın.

İnsanlarla ilişkileriniz çok çelişkili olsa gerek. 2 sene görüşüyorsunuz, nişanlanma aşamasına bile geliyorsunuz ama yakın arkadaş bu adamın adını bile bilmiyor. O ne biçim yakın arkadaşlık yahu...

Şimdi de o adam sizinle sadece arkadaş olduğunu söylüyor. Acaba siz kendi kendinize gelin güvey olmuş olmayasınız? Yakın kadın-erkek arkadaşlarında rastlanabilen bir şey bu tek taraflı sevgililik. Bu adam size evlenme teklifi etmiş miydi mesela? Nişandan önce evlilik konuşulur, o yüzden sordum.

Sözümona yakın arkadasınız olan kişide sorun yok. Sonuçta hiç bir şeyden haberi yokmuş, bir şeyler hissetmiş, ilişkisini ilerletmiş, sonra siz ortaya çıkıvermişsiniz. İlişkisini bozmak istememesi normal. Sıkıntılı davranan siz olmuşsunuz bana göre. Adamın dedikleri ise düşündürücü.

İnsanlarla ilişkileriniz çok çelişkili olsa gerek. 2 sene görüşüyorsunuz, nişanlanma aşamasına bile geliyorsunuz ama yakın arkadaş bu adamın adını bile bilmiyor. O ne biçim yakın arkadaşlık yahu...

Şimdi de o adam sizinle sadece arkadaş olduğunu söylüyor. Acaba siz kendi kendinize gelin güvey olmuş olmayasınız? Yakın kadın-erkek arkadaşlarında rastlanabilen bir şey bu tek taraflı sevgililik. Bu adam size evlenme teklifi etmiş miydi mesela? Nişandan önce evlilik konuşulur, o yüzden sordum.

Sözümona yakın arkadasınız olan kişide sorun yok. Sonuçta hiç bir şeyden haberi yokmuş, bir şeyler hissetmiş, ilişkisini ilerletmiş, sonra siz ortaya çıkıvermişsiniz. İlişkisini bozmak istememesi normal. Sıkıntılı davranan siz olmuşsunuz bana göre. Adamın dedikleri ise düşündürücü.
e eskiden seninle bilikte oldugunu bilmiyıorsa kızın bir sucu yok ki... senin erkek ark. oldugnu bilseydi oda yazışmazdı. ama sen 2 ay soınra cıkıp ben onun eski kız ark. diyemezsin. olmaz. bence sen hatalısın. cocuk gibi davranmışsın.
Ben bu kıza fotoğraflarımizi ve konusmalarimizi attım ama ona rağmen yaptı

ya iyi de fotolaroını ne zaman attın. yeni attınsa gene hatalı olan sensin.
o cocukla bitti. unut.
he ayrıladan cok cok cok önce atmışsaın ikisi ile de görüşmessin, oh kurtuldum diyip fakire sadaka verirsin.

Artık onunla ilişkiye başadıktan sonra atıysanız haksızsınız. İlişkilerine çomak sokmak isteyen biri olarak görüp sizle ilişiğini koparsa haklıdır. Artık sizi değil ilişkisini savunacak. O kadar ömemliyse vakti zamanında bilmeliydi. Artık geçmiş borun pazarı.

Erkek arkadaşınız kızın sizin yakın arkadaşınız olduğunu biliyor muydu? Biliyorsa öyle bir insandan kurtuldugunuza şükredin. Bir de kızla hangi ortamda tanışmışlar? Yolda yürürken carpismadilar herhalde.

Back
X