ben zeki akkuma gidiyorum canm. çok da memnunum. nisanda transferim var. hakan çoksüeri bilmiyorum.Arkadaslar merhaba nisan ayinda tup bebege baslicam ve doktor konusunda cok kararsiz kaldim 2 doktora indirgeyebildim diyarbakir da hakan coksuer ve diyarbakor bahceci saglik grubunda ki zeki akkum. Bilgisi olan var mi sizce hangisini tercih etmeliyim ikisi de cok basarili gibi gorunuyor
Hakan hocayı bilmiyorum ama zeki hocayı tavsiye etmemArkadaslar merhaba nisan ayinda tup bebege baslicam ve doktor konusunda cok kararsiz kaldim 2 doktora indirgeyebildim diyarbakir da hakan coksuer ve diyarbakor bahceci saglik grubunda ki zeki akkum. Bilgisi olan var mi sizce hangisini tercih etmeliyim ikisi de cok basarili gibi gorunuyor
Ilk seferde mi tuttu canim sorun neydi nr kadar harcadinizHakan çoksüere gittim hiç memnun kalmadım zeki hocada tüp bebegim tuttu 3yaşinda
Canim tunceli de yasiyorum bu cevredw en iyi iki doktor onlar sanirim ama baska doktor tavsiyen varsa soyle canim istanbul da olurEğer bu iki dr arasında kaldıysan zeki Akkum Hakan çoksüere göre daha iyi bence
2.denemede tuttu eşten kaynaklıydı azospermi. 4.750 vermiştik ilaç hariç 2015yılındaIlk seferde mi tuttu canim sorun neydi nr kadar harcadiniz
Arkadaslar merhaba nisan ayinda tup bebege baslicam ve doktor konusunda cok kararsiz kaldim 2 doktora indirgeyebildim diyarbakir da hakan coksuer ve diyarbakor bahceci saglik grubunda ki zeki akkum. Bilgisi olan var mi sizce hangisini tercih etmeliyim ikisi de cok basarili gibi gorunuyor
Tesekkur edrim cajim verdigin bilgi icin soru neydi pekiMerhaba
Ben de Zeki Akkum da tedavi gördüm. Gayet başarılı bir hekim benim de tedavim olumlu sonuçlandı şimdi hamileyim çok şükür Zeki bey gerçekten iyi bir doktor.
Hamile kaldin mi canimBende zekki beyde tedavi gördüm ve memnun kaldım..
Merhaba canim gozunaydin saglicakla kucagina alirsin insallah. Tedavi surecin ne kadar surdu sorun neydi tup bebek mi yaptilar bide ne kadara mal oldu cnmMerhaba
Ben de Zeki Akkum da tedavi gördüm. Gayet başarılı bir hekim benim de tedavim olumlu sonuçlandı şimdi hamileyim çok şükür Zeki bey gerçekten iyi bir doktor.
Hamile kaldin mi canim
Merhaba canim gozunaydin saglicakla kucagina alirsin insallah. Tedavi surecin ne kadar surdu sorun neydi tup bebek mi yaptilar bide ne kadara mal oldu cnm
Cok sevindim xanim masallah ne kadar sanslisin darisi basima ve gorunurde zeki hoca onde cunku ojunla ilgili daha cok olumlu sey duydumEvet tüp bebek yaptık. Yumurta sayım azdı benim rezerv iyi değil demişti Zeki bey. Az sayıda yumurta toplandı ama yine de denedik şansımızı. Şimdi çok şükür. İlk tedaviye başladığımızda da tavsiye etmişlerdi Zeki beyi bize, en başta gelmediğim için çok pişmanım. Varmış hayırlısı demekten başka birşeyim yok. Kazasız belasız kucağımıza almayı bekliyoruz şimdi bebeğimizi. Doğru doktor doğru merkez her zaman çıkmaz karşınıza. Doğrudan doğruya herseyi anlatmıştı bir bir bana Zeki bey. İyi ki gelmişiz demiştik. Çünkü bizimle beraber savaşacağını açıkça göstermişti nitekim öyle de oldu zaten. İyi ki diyorum şimdi İyi ki Zeki bey, iyi ki Bahçeci Tüp Bebekİnanın. O zaman başarıyorsunuz çünkü.
1,5 ay gibi bir zaman sürdü dondurduk embriyolarımızı bir sonraki ay transfer ettik.
Allah anali babali buyusun canimŞükür kaldım:) bir oğlum oldu. Dondurulmuş kardeş de sırasını bekliyor
Darısı sizlere
Cok sevindim xanim masallah ne kadar sanslisin darisi basima ve gorunurde zeki hoca onde cunku ojunla ilgili daha cok olumlu sey duydum
hakan çoksüerden neden memnun kalmadınız ben de kendisiyle telefonda görüştüm oraya gitmeyi düşünüyordum izmirde yaşıyorum burada 3 denemem var ve üçüde başarısız.Hakan çoksüere gittim hiç memnun kalmadım zeki hocada tüp bebegim tuttu 3yaşinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?