Tüp Bebek Merkezleri Hakan coksuer mi zeki akkum mu

Zeyno_pko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
362
71
48
Arkadaslar merhaba nisan ayinda tup bebege baslicam ve doktor konusunda cok kararsiz kaldim 2 doktora indirgeyebildim diyarbakir da hakan coksuer ve diyarbakor bahceci saglik grubunda ki zeki akkum. Bilgisi olan var mi sizce hangisini tercih etmeliyim ikisi de cok basarili gibi gorunuyor

ben zeki akkuma gidiyorum canm. çok da memnunum. nisanda transferim var. hakan çoksüeri bilmiyorum.

Hakan hocayı bilmiyorum ama zeki hocayı tavsiye etmem

Hakan çoksüere gittim hiç memnun kalmadım zeki hocada tüp bebegim tuttu 3yaşinda

Bende zekki beyde tedavi gördüm ve memnun kaldım..

Merhaba
Ben de Zeki Akkum da tedavi gördüm. Gayet başarılı bir hekim benim de tedavim olumlu sonuçlandı şimdi hamileyim çok şükür Zeki bey gerçekten iyi bir doktor.

Merhaba
Ben de Zeki Akkum da tedavi gördüm. Gayet başarılı bir hekim benim de tedavim olumlu sonuçlandı şimdi hamileyim çok şükür Zeki bey gerçekten iyi bir doktor.
Merhaba canim gozunaydin saglicakla kucagina alirsin insallah. Tedavi surecin ne kadar surdu sorun neydi tup bebek mi yaptilar bide ne kadara mal oldu cnm

Merhaba canim gozunaydin saglicakla kucagina alirsin insallah. Tedavi surecin ne kadar surdu sorun neydi tup bebek mi yaptilar bide ne kadara mal oldu cnm

Evet tüp bebek yaptık. Yumurta sayım azdı benim rezerv iyi değil demişti Zeki bey. Az sayıda yumurta toplandı ama yine de denedik şansımızı. Şimdi çok şükür. İlk tedaviye başladığımızda da tavsiye etmişlerdi Zeki beyi bize, en başta gelmediğim için çok pişmanım. Varmış hayırlısı demekten başka birşeyim yok. Kazasız belasız kucağımıza almayı bekliyoruz şimdi bebeğimizi. Doğru doktor doğru merkez her zaman çıkmaz karşınıza. Doğrudan doğruya herseyi anlatmıştı bir bir bana Zeki bey. İyi ki gelmişiz demiştik. Çünkü bizimle beraber savaşacağını açıkça göstermişti nitekim öyle de oldu zaten. İyi ki diyorum şimdi İyi ki Zeki bey, iyi ki Bahçeci Tüp Bebek İnanın. O zaman başarıyorsunuz çünkü.
1,5 ay gibi bir zaman sürdü dondurduk embriyolarımızı bir sonraki ay transfer ettik.

Cok sevindim xanim masallah ne kadar sanslisin darisi basima ve gorunurde zeki hoca onde cunku ojunla ilgili daha cok olumlu sey duydum

Cok sevindim xanim masallah ne kadar sanslisin darisi basima ve gorunurde zeki hoca onde cunku ojunla ilgili daha cok olumlu sey duydum

Canım Zeki bey doğu anadolu bölgesinin en ünlü doktoru diyebilirim zaten :) bahçeci zaten iyi merkez ön görüşme falan yap istersen doktorla. Hem yüzyüze de görmüş olursun doktoru. Sor aklındaki herşeyi

Hakan çoksüere gittim hiç memnun kalmadım zeki hocada tüp bebegim tuttu 3yaşinda
hakan çoksüerden neden memnun kalmadınız ben de kendisiyle telefonda görüştüm oraya gitmeyi düşünüyordum izmirde yaşıyorum burada 3 denemem var ve üçüde başarısız.

Hakan Coksuer üst üste hasta randevusuz çalışma saatlerce sıra bekleme..eline test sonucunu vermeme ..biz baktık sıkıntı yok der.. sorunun ne olduğunu sadece doktor bilir açıklama su şekild e sıkıntı yok evet çok güzel herşey...fiyat hep artar şunu yapacaz şunu yapacaz..akupuntur olayı uydurma 2 dakika...ama doktor bence gerçekten bilgili sorunu biliyor ...sgk dan sanki gizli iş yapi yor eline rapor fatura vermezler...pos makinesi bile yok peşin elden veriliyor para...ben yapt im tüp bebek tuttu ilk denemede ama gebelik takip yapmıyor ..benim zaten normal yolla oluyordu düşük yapmıştım tüplerim sıkıntı oldu alındığı için tüp bebek yaptim..fakat erken doğum ile kaybettim..yine orda yapacam dondurulmuş embriyom var çünkü.şimdi prof oldu bakalım artık hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…