Tüp Bebek Merkezleri Hakan coksuer mi zeki akkum mu

Cok guzel anlatmissin verdigim her kurus haram olsun umut tuccari hakan coksuer adli dr olmus docent olmus ama gram insan olamamış zat...

Bende zeki bey de tedavi oldum şükür o vesileyle Allah kızımı nasip etti. Darısı isteyen herkese inşallah

Ben ilkin hakan cok suerde oldum tutmadi hakan cok suer tedavi yapmiyor ya tutarsa 2017 de zeki hocada yaptim gercekten tedavi yapti ve allaha sukur ikizlerim simdi 1 yasinda .zeki hocadan sasmayin paraniz bosa akmasin

Ben ilkin hakan cok suerde oldum tutmadi hakan cok suer tedavi yapmiyor ya tutarsa 2017 de zeki hocada yaptim gercekten tedavi yapti ve allaha sukur ikizlerim simdi 1 yasinda .zeki hocadan sasmayin paraniz bosa akmasin
Zeki hoca yi denemek istiyorum insallah bana umut olur

Son düzenleme:
Hakan coksuer de ilk denememdi.mecburiyetten güvendim cok pismanim tutup tutmasi rabbimin bilecegi iş fakat bir doktor size guven vermeli 2 dk fazla konusamiyorsun hic bi bilgi yok ne umutlarla gittik elimiZ bos döndük konusmalari cok tutarsiz ilk bi arastirmak istedim sosyal medyadan butün yorumlari kapatilmiş reklami cok iyi cogu kisiye umut olmus olabilir fakat karsimda guvenilir doktor göremedim...

Cok guzel anlatmissin verdigim her kurus haram olsun umut tuccari hakan coksuer adli dr olmus docent olmus ama gram insan olamamış zat...
Neden 2.kez gitmek zorundasiniz embriyo yu baska merkeze alamazmisiniz

U Umudumtam ilk sayfada msj'm var, şuan 2. Oğlum 3 aylık çok şükür dondurulmuş embriyom da tuttu..
Insallah sana da bu merkez ve doktor vesile olur sende bebeğine kavuşursun

Ozaman doğru adrestesin.zeki bey samimi. Ve açık sözlü.
Insallah cok memnun kalirim yakin zamanda zeki beyle görüsmeye gidecegim 2. Sansimi orada kullanacagim.hayirlisi neyse ol olsun tutup tutmayacagi Allahin taktiri ama insan doktordan bi ilgi alaka samimiyet güven bekliyor

Ozaman doğru adrestesin.zeki bey samimi. Ve açık sözlü.
O samimiyeti tek ben göremedim sanırım kağıda yazıp yazıp gönderdi bir soru sorunca suratını ekşitti hemen olumsuz olan hasta aradı bem oradayken süreyya telefonu getirdi bana neden veriyorsun ağlar şimdi uğraşamam dedi samimiyet buysa eksik olsun

Merhaba yaptınızmı ikinciyi menun kaldınızmı doktordan

Bende düşük yapiyordum Bana histeroskipi yaptı. sonra hic gebe kalamadim .İki ay oncede aşılama yapti Yine olmadi.İyi edecegine daha kötü etti

Aynen.bende düşük yapiyordum.Ona gittm bana histeroskipi yapti sebepsiz yere .Onu olduktan sorna bukez hic gebe kalamadim Geçen ay aşılama yapti.O da tutmadi çok saçma.Para tüccarları

Aynen.bende düşük yapiyordum.Ona gittm bana histeroskipi yapti sebepsiz yere .Onu olduktan sorna bukez hic gebe kalamadim Geçen ay aşılama yapti.O da tutmadi çok saçma.Para tüccarları
Şu an hangi doktora gidiyorsun canım diyarbakırda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…