Kapısının onunden gecme...hakan çoksüerden neden memnun kalmadınız ben de kendisiyle telefonda görüştüm oraya gitmeyi düşünüyordum izmirde yaşıyorum burada 3 denemem var ve üçüde başarısız.
Cok guzel anlatmissin verdigim her kurus haram olsun umut tuccari hakan coksuer adli dr olmus docent olmus ama gram insan olamamış zat...Hakan Coksuer üst üste hasta randevusuz çalışma saatlerce sıra bekleme..eline test sonucunu vermeme ..biz baktık sıkıntı yok der.. sorunun ne olduğunu sadece doktor bilir açıklama su şekild e sıkıntı yok evet çok güzel herşey...fiyat hep artar şunu yapacaz şunu yapacaz..akupuntur olayı uydurma 2 dakika...ama doktor bence gerçekten bilgili sorunu biliyor ...sgk dan sanki gizli iş yapi yor eline rapor fatura vermezler...pos makinesi bile yok peşin elden veriliyor para...ben yapt im tüp bebek tuttu ilk denemede ama gebelik takip yapmıyor ..benim zaten normal yolla oluyordu düşük yapmıştım tüplerim sıkıntı oldu alındığı için tüp bebek yaptim..fakat erken doğum ile kaybettim..yine orda yapacam dondurulmuş embriyom var çünkü.şimdi prof oldu bakalım artık hayırlısı..
Ben ilkin hakan cok suerde oldum tutmadi hakan cok suer tedavi yapmiyor ya tutarsa 2017 de zeki hocada yaptim gercekten tedavi yapti ve allaha sukur ikizlerim simdi 1 yasinda .zeki hocadan sasmayin paraniz bosa akmasin
Zeki hoca yi denemek istiyorum insallah bana umut olurEvet tüp bebek yaptık. Yumurta sayım azdı benim rezerv iyi değil demişti Zeki bey. Az sayıda yumurta toplandı ama yine de denedik şansımızı. Şimdi çok şükür. İlk tedaviye başladığımızda da tavsiye etmişlerdi Zeki beyi bize, en başta gelmediğim için çok pişmanım. Varmış hayırlısı demekten başka birşeyim yok. Kazasız belasız kucağımıza almayı bekliyoruz şimdi bebeğimizi. Doğru doktor doğru merkez her zaman çıkmaz karşınıza. Doğrudan doğruya herseyi anlatmıştı bir bir bana Zeki bey. İyi ki gelmişiz demiştik. Çünkü bizimle beraber savaşacağını açıkça göstermişti nitekim öyle de oldu zaten. İyi ki diyorum şimdi İyi ki Zeki bey, iyi ki Bahçeci Tüp Bebekİnanın. O zaman başarıyorsunuz çünkü.
1,5 ay gibi bir zaman sürdü dondurduk embriyolarımızı bir sonraki ay transfer ettik.
Cok guzel anlatmissin verdigim her kurus haram olsun umut tuccari hakan coksuer adli dr olmus docent olmus ama gram insan olamamış zat...
Neden 2.kez gitmek zorundasiniz embriyo yu baska merkeze alamazmisinizHakan Coksuer üst üste hasta randevusuz çalışma saatlerce sıra bekleme..eline test sonucunu vermeme ..biz baktık sıkıntı yok der.. sorunun ne olduğunu sadece doktor bilir açıklama su şekild e sıkıntı yok evet çok güzel herşey...fiyat hep artar şunu yapacaz şunu yapacaz..akupuntur olayı uydurma 2 dakika...ama doktor bence gerçekten bilgili sorunu biliyor ...sgk dan sanki gizli iş yapi yor eline rapor fatura vermezler...pos makinesi bile yok peşin elden veriliyor para...ben yapt im tüp bebek tuttu ilk denemede ama gebelik takip yapmıyor ..benim zaten normal yolla oluyordu düşük yapmıştım tüplerim sıkıntı oldu alındığı için tüp bebek yaptim..fakat erken doğum ile kaybettim..yine orda yapacam dondurulmuş embriyom var çünkü.şimdi prof oldu bakalım artık hayırlısı..
Ben doktoru degistirmek istiyorum ilk denemem tutmadi die degil ilgisiz diye.insallah hata yapmiyorumdur
Insallah cok memnun kalirim yakin zamanda zeki beyle görüsmeye gidecegim 2. Sansimi orada kullanacagim.hayirlisi neyse ol olsun tutup tutmayacagi Allahin taktiri ama insan doktordan bi ilgi alaka samimiyet güven bekliyorOzaman doğru adrestesin.zeki bey samimi. Ve açık sözlü.
O samimiyeti tek ben göremedim sanırım kağıda yazıp yazıp gönderdi bir soru sorunca suratını ekşitti hemen olumsuz olan hasta aradı bem oradayken süreyya telefonu getirdi bana neden veriyorsun ağlar şimdi uğraşamam dedi samimiyet buysa eksik olsunOzaman doğru adrestesin.zeki bey samimi. Ve açık sözlü.
Hakan coksuere asla gıtmeyın umut ve para tuccarı bı kalpazanhakan çoksüerden neden memnun kalmadınız ben de kendisiyle telefonda görüştüm oraya gitmeyi düşünüyordum izmirde yaşıyorum burada 3 denemem var ve üçüde başarısız.
Merhaba yaptınızmı ikinciyi menun kaldınızmı doktordanHakan Coksuer üst üste hasta randevusuz çalışma saatlerce sıra bekleme..eline test sonucunu vermeme ..biz baktık sıkıntı yok der.. sorunun ne olduğunu sadece doktor bilir açıklama su şekild e sıkıntı yok evet çok güzel herşey...fiyat hep artar şunu yapacaz şunu yapacaz..akupuntur olayı uydurma 2 dakika...ama doktor bence gerçekten bilgili sorunu biliyor ...sgk dan sanki gizli iş yapi yor eline rapor fatura vermezler...pos makinesi bile yok peşin elden veriliyor para...ben yapt im tüp bebek tuttu ilk denemede ama gebelik takip yapmıyor ..benim zaten normal yolla oluyordu düşük yapmıştım tüplerim sıkıntı oldu alındığı için tüp bebek yaptim..fakat erken doğum ile kaybettim..yine orda yapacam dondurulmuş embriyom var çünkü.şimdi prof oldu bakalım artık hayırlısı..
Bende düşük yapiyordum Bana histeroskipi yaptı. sonra hic gebe kalamadim .İki ay oncede aşılama yapti Yine olmadi.İyi edecegine daha kötü ettiCok guzel anlatmissin verdigim her kurus haram olsun umut tuccari hakan coksuer adli dr olmus docent olmus ama gram insan olamamış zat...
Aynen.bende düşük yapiyordum.Ona gittm bana histeroskipi yapti sebepsiz yere .Onu olduktan sorna bukez hic gebe kalamadim Geçen ay aşılama yapti.O da tutmadi çok saçma.Para tüccarlarıHakan coksuer de ilk denememdi.mecburiyetten güvendim cok pismanim tutup tutmasi rabbimin bilecegi iş fakat bir doktor size guven vermeli 2 dk fazla konusamiyorsun hic bi bilgi yok ne umutlarla gittik elimiZ bos döndük konusmalari cok tutarsiz ilk bi arastirmak istedim sosyal medyadan butün yorumlari kapatilmiş reklami cok iyi cogu kisiye umut olmus olabilir fakat karsimda guvenilir doktor göremedim...
Şu an hangi doktora gidiyorsun canım diyarbakırda ?Aynen.bende düşük yapiyordum.Ona gittm bana histeroskipi yapti sebepsiz yere .Onu olduktan sorna bukez hic gebe kalamadim Geçen ay aşılama yapti.O da tutmadi çok saçma.Para tüccarları
Hakan coksuer e gidyordm.Amansifir ilgi alaka.. Düşükler yapiyordm.Sayesinde gebede kalamiyorm artkŞu an hangi doktora gidiyorsun canım diyarbakırda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?