Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

sesib

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
57
2
86
55
Denizli
hakan şatıroğlunun hastaları bana yazar mısınıziben de ona gidiyorum ama daha önce giden arkadaşlardan da bilgi almak istiyorumicevaplarınızı beklıyorumiteşekkür ederim.

Ben varım canım, ne konuda bilgi almak istiyorsun?

Benim dün yumurtalarım toplandı, işlemde bi zorluk yok anesteziyle yapıldığı için. Yalnız bugün baya kötüyüm karnım davul gibi kıpırdayamıyorum. Sen şu an tedavinin hangi aşamasındasın canım

merhaba iwy geçmiş olsun.ben 1 ocakta başlıyorum.denizliden gelecegim genel anestezimi uygulanıyor.benim ilk denemem ya senin.inşallah transfer başarılı olur.ne gün transfer yapılacak.

Evet canım genel anesteziyle yapılıyor. Yarım saat falan sürüyor, endişelenme bi zorluğu yok. Bu benim 2. denemem. Yarın transferim yapılacak inşallah bu sefer tutar bebişim. Ben Hakan hocadan gayet memnunum senin sorun ne peki canım uzun protokol mu tedavin. İnşallah 2009 bizlere uğur getirir bebeklerimize kavuşuruz

merhaba benim ilk denemem olcak çok heyecanlıyım.birazda korkuyorum.benim fsh 14 çıktı yaşım 37 hoca tüp bebege başlayalım dedi.3 yıllık evliyim .ama çok ümitliyim.belki oradada görüşürüz.inşallah senin için yarın şans dolu olur

iyi dilekleri için sağol sesib, doğru karar vermişsin inşallah herşey yolunda gider. Dediğim gibi korkulacak bişey yok içini ferah tut. Denizliden mi geliyorsun canım sen tedaviye? Benim bu 2. denemem olduğu için daha bilinçliyim ama çoook heyecanlıyım ve korkuyorum ya olmazsa endişesi var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sesib seni gördüğüme sevindim, evime yakın bir polikliniğe kan verdim sonuç 6dan sonra belli olacak. Nasıl heyecanlıyım anlatamam inşallah güzel haberi alırım. Senin transferin oldumu canım

merhaba ben de hakan şatıroğlunun hastasıyım. Daha önce gen artta iki başarısız denemem oldu. 3 sü için pek çok merkez gezdikten sonra Hakan Beye karar verdik. Dün histereskopi yaptı bana. 2 ay ilaç kullandıktan sonra tüp bebeğe başlıycaz. Çok pahalı bir merkez olması dışından herşeyinden çok memnunum. Ben devlet memuruyum. Yasa gereği histereskopi için benden 129 YT'den fazla para alamayacakları halde Danışmanlık faturası kesip tam 1300 TL aldılar.

Bu arada sizler tüp bebek için ne kadar ödüyorsunuz yazarsanız sevinirim.

meraba canım ben de hakan beyin hastasıyım asılamam yapıldı sonuc bekliyorum benim ilk merkezim umarım dogru terch yapmısımdır ozel degilse senin problemin neydi

nçinar aşılaman hayırlı olsun canım.işallah güzel haberini 16 ocakta alırız canım.

nçinar aşılaman hayırlı olsun canım.işallah güzel haberini 16 ocakta alırız canım.

umarım canım ya bakalım ilk oldugu i:Saruboceq:cin pek umudum yok ama artık Allah bilir

senin 16 ocaktamı belli olacak canım. İnşallah hayırlı haber alırsın da bize de umut olursun..... Senin bütün takiplerini Şatıroğlu mu yaptı canım...

meraba uzun suredir giremiyordum cevap yazamadım kusura bakma evet sadece onunla gorustum yumurtalarımı da o takip etti asılamam da o girdi bakaalım benim sonucum bugun yarın belli olur ama ben adeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…