Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşımda gidiyor hakan beye onada histeroskopi yaptı başarılı bir dr. olduğunu duydum ama fiyatları çok yüksek hiç bir anlaşması yok o yüzden gitmeyi düşünmüyorum benim hala yasal haklarım var yoksa seçimimi ondan yana kullanırdım.

meraba kızlar ben hakan hocanı hastasıyım asılama sonucumu arayıp bizzat kendisi soyledi hamileyim ben

şatıroğlunun sgk ile anlaşması var canım ama yine de bayağı fark alıyorlar sanırım

şatıroğlunun sgk ile anlaşması var canım ama yine de bayağı fark alıyorlar sanırım

şatıroğlunun sgk anlaşması yok canım, arkadaşım ilk denemesini oraya yaptırdı, anlaşmamız var diyen merkezler teadavi için 800 milyondan 1 kuruş fazla hastadan alamazlar eğer alıyorlarsa şikayet halinde dünya ceza ödemeleri gerekirmiş. arkadaşım ve eşini orada soyup soğana çevirmişler bir de ismini bilmiyorum orada para konularıyla ilgilenen bayanın tarzı yaklaşımı çok kötüymüş. başka yerde histeroskopi yeni yaptırdıkları halde yneiden yapmak istemişler bizimkilerde razı olmuş. güya tüp bebekte indirim yapmışlar ama histeroskopisi muayenesi ekstra ücretler alınmış cok pahalıya malolmuş sonuç da negatif. ticari bir merkez olduğunu düşünüyorum açıkçası.

hs nin sgk anlaşması yok yeni iptal etmişler Ama eger yasal hakkın varsa indirim yapıyorlar histereskopi konusunda bende hala kararsızım literatuar taraması yapacam gerçek tutunmayı artırıyormu yoksa ticari amaçlımı, ama zaten histereskopi yapmadan tedaviye başlamak istemiyorlar.İşin aslı merkezlerin hepsi aynı bizlerin çaresizliğini kullanıyorlar .Muhasebeci bayandan bende hoşlanmadım Genelde merkezlerde hep aynı tür cins muhasebeciler mevcut, elifzeynep sen gelecek ay tedaviye başlayacaksın biliyorum .Histereskopiden sonra bana bir ay sonra tedaviye başlayabiliriz dediler sana iki ay süre verdiler hatırlıyorum Uzun protokolmü yoksa kısamı uygulayacaklar Bana kısa protokol uygulamayı düşünüyorlar Birde pgt yaptıracakmısın

ben 2. tüp bebek denememden sonra büyük bir boşluğa düştüm ve eşiminde üzüntüsünü azalmak için yeni bir merkez aramaya koyulduk.hakan bey çıktı karşımıza.200 ytl muayene ve diğer testlerle birlikte ilk gidişte 500 tl verdik.ilgili, alakalı ama fazla pahalı.1 yıldır beklemedeyim.kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışyorum.ve tüp bebek merkezlerine olan güvenimi de kaybetmiş durumdayım.ben bu yola gönül vermiş bir doktorla devam etmek istiyorum.umarım bulabilirim:1no2:senağlama

kızlar bende geçen hafta gittim dr bi arkadaşın tavsiyesi üzerine. çok ilgili bi dr. ve kadın ruhundan anlıyor gibi. yani ben muyenden çok korkuyordum hemşire ve kendisi beni çok rahatlattı.ama bana da açıkcası biraz pahalı geldi. smear testi ve beni muayene etti.250tl verdik. bakalım hayırlısı. yine de verdiğim paraya acımadım. çünkü canım yanmadı..

hakan beyin 2 günlük hastası oldum
her gelene histereskopi yapıyor istisnasız
acaip paralar konuşuluyor orada
ben memnun kalmadım pek ama değişir kişiden kişiye
memnun olanlar çok fazla
bu yol çok zorlu para diye yananlara düşürmesin Allah

Son düzenleyen: Moderatör:
peki sizce neden histeroskopi yapıyor? neden gerek görüyor acaba?
offf çok kafam karışık. merkez seçmek hepsinden zormuş
hocanın şimdi bir de kampanyası var. sitesine baktınız mı.3600 diyor ilaçlar dahil. paracı olsa bu kadar iner mi? cevapları ne zor......

malesef bu hocaya bende çok güveniyordum ama histeroskopiyi her gidene yapıyormuş....
arkadaşım için hiç böyle bir işleme gerek yokmuş
o kadar tedavi için uğraştı çok yüklü paralar ödedi tüp bebek tedavisine geçeceği zaman kendiliğinden hamile kaldı. yani değerleri düzelene kadar beklenseydi bu kadar para ve işleme gerek yokmuş başka bir doktora gitti ve bunları öğrendi bu nasıl iştir anlam veremedim. nasıl karar vereceğiz nereye gideceğiz şaşırdım kaldım allah yardımcımız olsun.

merhabalar bende hakan beye basladım.6ıncı denemem insallah son denemem olur.allah hepimizin yardımcısı olsun.histeroskopik yaralama hakkında bilgisi olan var mı?sizede yaptımı hakan hoca

merhabalar bende hakan beye basladım.6ıncı denemem insallah son denemem olur.allah hepimizin yardımcısı olsun.histeroskopik yaralama hakkında bilgisi olan var mı?sizede yaptımı hakan hoca

aslıcım sen hangi aşamasındasın tedavinin? memnun musun? bir de senden de istedi mi histeroskopi? arkadaşlar herkesten istiyor demiş. ben sadece ilk muayene için gittim. güven veriyor çok ilgili. sen nasıl buldun?:uhm::uhm:

arkadaşlar ben açıkçası hş kliniği hiç güvenilir bulmadım. benim ilk denemem olacak 30 yaşındayım tahlillerimin hepsi normal eşimde sperm sorunu var. hakan şatıroğluna gittim gerçi burada okuduklarımdan biraz ön yargılıydım bakalım benden de isteyeceklermi histeroskopi diye. Evet istediler. erkek kısırlığı bile söz konusu olsa histeroskopiyi dayatmaları cok düşündürücü. Güya fiyatlarını düşürmüşler, herhalde histeroskopi fiyatı ile dengeliyorlar kusura bakmasınlar zaten şu bunalım zamanımda bir de beni yolunacak tavuk gibi gören bir merkeze ve doktora gidemeyeceğim. personelinden de hoşlanmadık güya özel bir merkez özel hizmet veriyorlar ama suratlar asık para hep ön planda. Neyse ben araştırmaya devam edeceğim inşallah bu özel merkezlerin hepsi böyle değildir. gürgan kliniğe gidip konusucam bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Yarın sabah HŞ Kliniğinde randevum var. Gerginlik bu sabah eşimi haşlamamla başladı. Bu 2. denemem. Daha evvel Gürgan Klinik e gittim. 1 yıl beni süründürdüler ben tüp bebeğe gittim adamlar adet düzenimi sağlamaya çalıştı. Yılım heba oldu. Ruhsal durumumu söylemiyorum. PKO hastasıyım. Artık bizlerde yarı doktor olduk öğrene öğrene. Bu sefer emriyo saklama olayını düşünüyoruz. ılk denemede ilaç kullanmamıştım. 2. de sanırım yüklü üniteler olacak. Embriyo saklama isteğimizde tekrar ilaç denemek istememem. Negatif sonuçlardan 2 ay sonra tekrar transfer olabiliyor biliyorsunuz.
-Tedavi süreci uzun ve meşagatli. Biz kadınlar için özellikle. Ruhumuzun kırgınlığı bunu ağır hale getiriyor. Ben bu dönemde pek insanlarla görüşmemeye çalışıyorum. Sorular beni boğuyor çünkü. Uzun uzun yürüyüşler yapıyorum. Yürüyüş çok faydalı mutluluk hormonu salğılamanızı sağlıyor. Hobilerimle ilgileniyorum.
Bu sefer umutlumusun diye sorarsanı; iyi bir işçilik (doktorlar) iyi bir saha (ben) iyi bir destekçi (Yaradan)....bakalım...umutsuz yaşanırmı.... umutluyum.

Umudunu asla yitirme canım. Ben 3. denememde HŞ ye gittim. Sen de farkını göreceksin. Rahat olmak, pozitif düşünmek çok önemli. Benim sana tavsiyem Psikiyatrist Dolunay Hn ile mutlaka görüşmen, gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben de PKO luydum ama adetlerim düzenliydi. Eşimde de sperm hareketsizliği vardı. Şükürler olsun şu anda gebeyim. Allah hepinize nasip etsin.

Bugün HŞ Klinigine ilk muayeneye gittim. Doktorumuz Batu Bey. ılk görüşme çok olumlu geçti. Benim endişelerimin hepsini cevapladı diyebilirim. Muayenede bir sorun görmediğini söyledi. Tedavi planı ise, 2 aşılama yaptıktan sonra tüp bebeğe karar verecek. ılk olarak Glucophage 1000mg ve Farbiol 5 mg Folik Asit verdi. Eski tetkiklerimi istedi. Adetin 3. günü kan testlerim var ondan sonra Ovulasyon ilaçlarını verirler sanırım. Gelişmeleri yazarım kızlar... sevgiler

Ben de PKO luyum Bana da Glucophage vermişler. Şu anda da hala kullanıyorum. İnşallah aşılamada tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz canım.

Doktorum aradı smer testim temiz çıkmış çok sevindim. Yılda 1 defa yaptırmak lazım. Özel Lab. da fiyatı 50 TL sanırım. SGK da ücretsiz. Kargaşanın içinde birde onla uğraşmayacağım şükür. Glucophage etkisini gösterdi hemen iştahım kapandı nerdeyse. Hamileleik olsa bile devam edecekmişim. Gebelikten sonra 2-3 ay daha. Abartus (düşük) oluşmasını engelliyormuş. Elifzeynep nasıl gidiyor hamileliğin? Dinleniyormusun işe devammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…