arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşımda gidiyor hakan beye onada histeroskopi yaptı başarılı bir dr. olduğunu duydum ama fiyatları çok yüksek hiç bir anlaşması yok o yüzden gitmeyi düşünmüyorum benim hala yasal haklarım var yoksa seçimimi ondan yana kullanırdım.
meraba kızlar ben hakan hocanı hastasıyım asılama sonucumu arayıp bizzat kendisi soyledi hamileyim ben
şatıroğlunun sgk ile anlaşması var canım ama yine de bayağı fark alıyorlar sanırım
merhabalar bende hakan beye basladım.6ıncı denemem insallah son denemem olur.allah hepimizin yardımcısı olsun.histeroskopik yaralama hakkında bilgisi olan var mı?sizede yaptımı hakan hoca
Yarın sabah HŞ Kliniğinde randevum var. Gerginlik bu sabah eşimi haşlamamla başladı. Bu 2. denemem. Daha evvel Gürgan Klinik e gittim. 1 yıl beni süründürdüler ben tüp bebeğe gittim adamlar adet düzenimi sağlamaya çalıştı. Yılım heba oldu. Ruhsal durumumu söylemiyorum. PKO hastasıyım. Artık bizlerde yarı doktor olduk öğrene öğrene. Bu sefer emriyo saklama olayını düşünüyoruz. İlk denemede ilaç kullanmamıştım. 2. de sanırım yüklü üniteler olacak. Embriyo saklama isteğimizde tekrar ilaç denemek istememem. Negatif sonuçlardan 2 ay sonra tekrar transfer olabiliyor biliyorsunuz.
-Tedavi süreci uzun ve meşagatli. Biz kadınlar için özellikle. Ruhumuzun kırgınlığı bunu ağır hale getiriyor. Ben bu dönemde pek insanlarla görüşmemeye çalışıyorum. Sorular beni boğuyor çünkü. Uzun uzun yürüyüşler yapıyorum. Yürüyüş çok faydalı mutluluk hormonu salğılamanızı sağlıyor. Hobilerimle ilgileniyorum.
Bu sefer umutlumusun diye sorarsanı; iyi bir işçilik (doktorlar) iyi bir saha (ben) iyi bir destekçi (Yaradan)....bakalım...umutsuz yaşanırmı.... umutluyum.
Bugün HŞ Klinigine ilk muayeneye gittim. Doktorumuz Batu Bey. İlk görüşme çok olumlu geçti. Benim endişelerimin hepsini cevapladı diyebilirim. Muayenede bir sorun görmediğini söyledi. Tedavi planı ise, 2 aşılama yaptıktan sonra tüp bebeğe karar verecek. İlk olarak Glucophage 1000mg ve Farbiol 5 mg Folik Asit verdi. Eski tetkiklerimi istedi. Adetin 3. günü kan testlerim var ondan sonra Ovulasyon ilaçlarını verirler sanırım. Gelişmeleri yazarım kızlar... sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?