Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

kızlarrrrr keseyi gördük hemde iki tane

çok şükür rabbime, sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

darısı da dim le bana olsun :) :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ah canımmmmmmm çok güzel bir haber bu yaaaaa hihoyyyt :nazar::nazar: :Saruboceq: Kalp atışlarınıda duyarsın işallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Darısı Dim ve Alyadora ya işallah :Saruboceq: ve bu mücadeleyi veren herkese...

ah canım benim Allah razı olsun inşallah bizde bu mutluğu yaşarız, rabbim meleklerini ve seni nazarlardan korusun :nazar: :Saruboceq:

jakie çok sevindim allah tamamına erdirsin hep güzel haberler alıyoruz Allah hep böyle devam ettirsin

jakie çok sevindim allah tamamına erdirsin hep güzel haberler alıyoruz Allah hep böyle devam ettirsin

tşkler canım allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.2 hafta sonra kalp atışalrını duyarsak deymeyin keyfime zemuszemus

Kızlar bebekleri kaybettik. Sonradan gelişen bebek diğerinin besinini çalmış ve kalpleri durmuş. Yarın sabah kürtaj olacağım. 2 ay ara ve direkt tüp bebek. Şuan ne düşünüyorum ne hissediyorum ne kelime var ne dugu var bunu anlatacak. Birkaçgün yokum hoşçakalın.......

çok üzüldüm bütün hafta sonuda aklımdaydın dua ettim ne hissetigini anlayabiliyorum boşlukta gibisin herşey rüya gibi geliyor hayırda şerde bizim için inşallah iki ay sonra bebeğini tekrar kutlayacagız

çok üzüldüm canım yaaa..... sırf senden haber almak için girdim şimdi siteye... Çok isterdim güzel bir haber duymayıı.... Hakkında hayırlısı olsun canım.. Elden ne kadar gelir bilmiyorum ama güçlü olmaya çalış ki 2 ay sonrasına hazır olabilesin..

Kızlar bebekleri kaybettik. Sonradan gelişen bebek diğerinin besinini çalmış ve kalpleri durmuş. Yarın sabah kürtaj olacağım. 2 ay ara ve direkt tüp bebek. Şuan ne düşünüyorum ne hissediyorum ne kelime var ne dugu var bunu anlatacak. Birkaçgün yokum hoşçakalın.......

canım benim kıyamam sana Allah yaşadığın üzüntüye sabır, dayanma gücü versin.. nazlı bebişlerinin heyecanını hep beraber yaşadık şimdi onlar cennete.. inşallah rabbim yeniden anne olmayı nasip edecek, sağlıcakla kucağına aldığın günleride göreceksin inşallah..

rabbim bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
O ihmal etmez sadece imtihan eder, bizimde dualarımızı geri çevirmeyip kabul edecek, bizde bu yolda sabırla bebişlerimize kavuşmayı bekleyeceğiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

günaydın Nursatı nasılsın iyimisin

Günaydın canım,
Fizikman iyi sayılırım, ama ruhsal olarak biraz şaşkın biraz kızgın biraz üzgün karışık yani....
Hoca 2 ay ara verdi, ama arada kendiliğinden hamilede kalabilirsin dedi. Kullandığım bazı ilaçlara devam etmemi söyledi. Kasım ortası gibi tekrar aşılama yapacak. kafamçokkarıştı

ilaç olarak neleri verdi Nursatı bana folbiol corasprin trental zinco selenyum idea verdi Benim liste çok kabarık , kırgınlık kolay kolay geçmiyor ama elimizden gelen hiç bişi yok zamanı varmış deyip geçiyoruz mecburen

Bana sadece glukofaj devam et dedi. ıstersen vitaminde al dedi. Şuan ağrıkesici ve antibiyotik alıyorum. Aşılamadan öncede prolaktinimin ölçülmesi gerekiyor.

az ilaç kullanıyormusun buda güzel bişi Kasım da tekrar bebeklerin olacak allah herşeyin hayırlısını versin

ya kızlar bir şey soracağım bende hakan şatıroğluna gitmeyi düşünüyorum 3 düşük yaptım acaba bana yardımcı olabilir mi benim durumumda olan hastası var mı? doktorun ilgisi nasıl? teşekkürler..

canlarım merhaba
nasılsınız görüşmeyeli. benim tatil malesef bitti:(((
hiç işe gidesim yok...yarın başlayacam artık

nursatım nasılsın? nasıl oldun?aklım sende valla...ama maşallah çok güçlü bi kadınsın sen. rabbim en kısa sürede doldurur inş. kucağını
alyadora canım benim hiç haberleşemedik. nasıl gidiyor iğneler. yumoşlar büyümeye başladı mı?

ya kızlar bir şey soracağım bende hakan şatıroğluna gitmeyi düşünüyorum 3 düşük yaptım acaba bana yardımcı olabilir mi benim durumumda olan hastası var mı? doktorun ilgisi nasıl? teşekkürler..

meraba Hakan Hoca işinde gayet iyi bir hoca ben Temmuz ayında düşük yaptım Herşey hocanın bilgisi dahilinde gerçekleşti İlaçlarla igneyle düşüğü engellemeye çalıştı olmadı .Neden düşük oldugu konusunda bir inceleme yapmadı Bende bu hafta sırf düşükler ve riskli gebelik konusunda çalışan bir doktora gidecem düşük sebeblerini ögrendikten sonra deneyeceksemde tüp bebek deneyeceğim

dimcim bu konuda zeki tanerin ismini çok duydum..alanında en iyilerden biri..tüp bebkte yapıyor ama asıl uzmanlık alanı düşükler ve riskli gebelikler..

Back
X