Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

ESıLACIM nasıl geçti canım kontrolün, plesantan yukarı çıkmıştır inş. hayırlı haberlerle gel tatlım

NURSATıM balım nasılsın, herşey yolundadır inş.

JAKıE canım girdinmi detaylı ultrasona, bebişlerin nasıl?

DıMCıM sen nasılsın, kalp atışlarını duydun mu bebişin, herşey güzel gitsin inş.

Son düzenleme:
amannnnda kimler gelmişşşş. çiçeği burnunda güzel annemiz gelmiş...allah bağışlasın oğluşunu...kokladın demek yaramazı sonunda:))
senin vaktin belki olmaz ama bi daha girebilirsen anlatsana doğumu nerde ve nasıl yaptırdın?nasıl geçti ve oğluşun nasıl bi bebek.ismini ne koydunuz...
Allah analı babalı büyütsün canım benim...bizim yerimizede kokla bebişi...:nazar::nazar::nazar:

evde internet yok şimdilil o yüzden sık giremiyorum. Zekai tahirde yaptım doğumu spinal sezeryan oldu.kendi doktorum girdi. Hastaneden çok memnun kaldım şidetle tavsiye ederim. Sende durum iyidir inşallah geçmişi"okuyamadım. öpüyorum

oyy oyyy oyyyy hoşgeldin bitanem a.s.
Ilk annemiz çok şükür kavuştu oğluşuna :emir_bebek:
Darısı bizim gibi bekleyenlere, sağlıcakla ve vaktinde gelsin hepimizinki de inşallah.. :saruboceq:
Canım oğluşun ve senin iyi olmana çok sevindim, rabbim sizi korusun :nazar: :nazar: :nazar:

sağol canım benim yeryüzünde insanın başına gelebilecek en güzel şeymiş. Rabbim size de nasip etsin

Merhaba,
görüşleriniz için çok teşekkür ederim. 44 yaşındayım ve fsh değerim 15. Onun dışındaki değerlerde pek sorun yok. Fakülte hastanesi güven verdi biraz. Orada Doç.Cem bey (soyismini çıkaramadım) takip edicek oraya karar verirsek. Bir de Hakan Şatıroğlu'nun herkesten histeroskopi istediği yazılmış. Benim HSG filmim o kadar zor oldu ki çeken doktor da ben de çok korktuk. Benzer birşey yaptırmaktan çok korkıyorum. Çok zor bir karar bu. Hastanede yaptırırsam reglin 2.günü hemen başlıycak tedavi. Yeni bir tahlile gerek kalmadan. Bu arada hastane fiyatı 5.000 TL

selma kızlar cuma güne detaylı ultrasona girdim şükürler olsun ikiside iyi durumda herhangi bir sorun yok dedi batu bey. ama ben iyice ağırlaştım yerimden kalkamıyorum karnım kocaman görenler 9 aylık zannediyor. bide ağrılarım çok var.şimdiden sonra tekrar endişeler yoğunlaştı erken doğum tehlikesi başladı 15 günde kontrol gerek dedi.bu rahim kasılmalarını nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum.sabah akşam magnezyum içiyorum.herkes iyidir inşallah

Merhaba,
görüşleriniz için çok teşekkür ederim. 44 yaşındayım ve fsh değerim 15. Onun dışındaki değerlerde pek sorun yok. Fakülte hastanesi güven verdi biraz. Orada Doç.Cem bey (soyismini çıkaramadım) takip edicek oraya karar verirsek. Bir de Hakan Şatıroğlu'nun herkesten histeroskopi istediği yazılmış. Benim HSG filmim o kadar zor oldu ki çeken doktor da ben de çok korktuk. Benzer birşey yaptırmaktan çok korkıyorum. Çok zor bir karar bu. Hastanede yaptırırsam reglin 2.günü hemen başlıycak tedavi. Yeni bir tahlile gerek kalmadan. Bu arada hastane fiyatı 5.000 TL

canım cem bey de duyduğum kadarıyla iyi bi dr. çok ilgili olduğunu duymuştum. önemli olan senin nerede kendini iyi hissdedceğin. klinikte fiyat en son 3900 dü. ama histeroskopi ister mi hoca bilemem. benim ilk denemem olduğu için rahim filmi ve histeroskopi olmadan atlattım çok şükür. inş. herşey yolunda gider canım

selma kızlar cuma güne detaylı ultrasona girdim şükürler olsun ikiside iyi durumda herhangi bir sorun yok dedi batu bey. ama ben iyice ağırlaştım yerimden kalkamıyorum karnım kocaman görenler 9 aylık zannediyor. bide ağrılarım çok var.şimdiden sonra tekrar endişeler yoğunlaştı erken doğum tehlikesi başladı 15 günde kontrol gerek dedi.bu rahim kasılmalarını nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum.sabah akşam magnezyum içiyorum.herkes iyidir inşallah

canım ne maşallah ne güzel ikiside sağlıklı
ikiz olunca erken doğum tehditi olması normal. kendini fazla yorma.hamilelik zor bi süreç.allah yardımcımız olsun.

maşallah canım çok şükürki oğluşunda prensesinde iyiymiş, kaç haftalık oldun canım ikizlerde koca bir göbiş oluyor galiba ben şimdiden büyüttüm:) çatlak olmasın diye kullandığın bir krem varmı ben her gittiğimde unutuyorum doktota sormayı :kedi:

magnezyumla kasılmaların kesilir inşallah gerçekten çok iyi geliyor.. inşallah vaktinde gelir tüm bebişler :Saruboceq:

Merhaba,

canım klinikte ilaç dahil 3900 idi geçen ay ama ben başlıyamadım eşimle ilgili zaman sorunumuz var evet hakan hoca histereskopi istiyor ve basit ameliyatta yapıyor biraz pahalı ben geçen haziranda 1700 tl civarında histereskopi artı ameliyata para verdim polip varmış alındı ve yaralama dediği bir işlem yaptı neyse senin için hayırlı olur inşallah beni fsh ve e2 değerleri süper ama tedaviye başlıyamıyoruz bir türlü kolay gelsin canım

maşallah canım çok şükürki oğluşunda prensesinde iyiymiş, kaç haftalık oldun canım ikizlerde koca bir göbiş oluyor galiba ben şimdiden büyüttüm:) çatlak olmasın diye kullandığın bir krem varmı ben her gittiğimde unutuyorum doktota sormayı :kedi:

magnezyumla kasılmaların kesilir inşallah gerçekten çok iyi geliyor.. inşallah vaktinde gelir tüm bebişler :Saruboceq:

canım sanada allah hayırlı uğurlu etsin bol bol dinlen ilk 3 ay çok önemli.ben 22+4 oldum çok yaramazlar içinde kıpır kıpır oynama başlayınca inanamıyorsun. sabrın sonu selamet sayemizde nüfus artışında patlama yaşanacak zemuszemus. ikiz taşıması çok zor tek gebelikden ağrıları 2 kat fazla oluyor. batu bey 35. haftada alırız dedi. çok erken gibi geliyor bana.onlar ne kadar kalırsa tbi bide ben ne kadar dayanabilirsem o kadar kalsınlar istiyorum seninkiler ne kadar oldu iki kızdı değimi.banada başda 2 erkek dediler sonra biri kız çıktı hadi hayırlısı

meraba kızlar herkesin güzel haberlerini alıp mutlu oluyorum Benim tarafta olaylar biraz kötü gidiyor Betahcg yüksek olmasına ragmen geçen hafta altıncı haftasıydı kalp atışlarını duyamadık Hakan Hoca olabilir bir hfta sonra bakalım dedi ama ben iyice uçtum kaçıncı haftada kalp atışlarını duydunuz yolk kesesi net gözüküyormuydu ne kadar şansızım grubun yüz karasıyım

Duyarlılığınız için çok teşekkürler umudum06 ve esila@mısra. Hepimiz için herşey yolunda gider umarım . Ben yarın hakan şatıroğlu ile görüşmeye gidip ondan sonra belirlemeye karar verdim tedavi yerimi.

meraba kızlar herkesin güzel haberlerini alıp mutlu oluyorum Benim tarafta olaylar biraz kötü gidiyor Betahcg yüksek olmasına ragmen geçen hafta altıncı haftasıydı kalp atışlarını duyamadık Hakan Hoca olabilir bir hfta sonra bakalım dedi ama ben iyice uçtum kaçıncı haftada kalp atışlarını duydunuz yolk kesesi net gözüküyormuydu ne kadar şansızım grubun yüz karasıyım

canım çok net hatırlayamıyorum ama 7. haftada gittim kalp atışı için. 5 haftada keseyi görmüştük. yolk kesesi belli idi.lütfen hemen moralini bozma bence beklemekte fayda var. geç döllenme olabilir. inş. haftaya çok net duyulabilir kalp sesi. güzel haberlerini duymak ümidiyle..

canım sanada allah hayırlı uğurlu etsin bol bol dinlen ilk 3 ay çok önemli.ben 22+4 oldum çok yaramazlar içinde kıpır kıpır oynama başlayınca inanamıyorsun. sabrın sonu selamet sayemizde nüfus artışında patlama yaşanacak zemuszemus. ikiz taşıması çok zor tek gebelikden ağrıları 2 kat fazla oluyor. batu bey 35. haftada alırız dedi. çok erken gibi geliyor bana.onlar ne kadar kalırsa tbi bide ben ne kadar dayanabilirsem o kadar kalsınlar istiyorum seninkiler ne kadar oldu iki kızdı değimi.banada başda 2 erkek dediler sonra biri kız çıktı hadi hayırlısı

sağol canım benim, bizde 16. haftayı bitirdik çok şükür.. evet canım ağrılar oluyor gerçekte ve karnım tek gebeliklere göre daha bir büyük:)) çok kilo almayız inşallah, tabiki bebişlerin sağlığı önemli tek isteğim sağlıklı olmaları ve geç bir haftada gelmeleri..
ikiside kız demişti Rümeysa hanım br dahada sormadım dr a :)) erkekte yanılma olabiliyormuş canım ama kızda olmuyordur herhalde, evet senin iki erkek yazdığını okumuştum hayırlısı olsun ama bir kız bir erkek olması daha sevindirici sanki senin adına:)) rabbim hepimizinkini vaktinde ve sağlıklı göndersin hep dua ediyorum hepimiz için..

canııımmmm, inşallah seninde güzel haberlerini okumayı kısmet etsin rabbim.. inşallah bir dahaki kontrolde duyarsın kalp atışlarını moralini yüksek tut nolur, hepimiz yaşadık bu duyguları çokta zor günler geçirdik inşallah bundan sonra hepimiz için hayırlısı olur, bizi haberdar et canım Allah yardımcın olsun..

sagolun esila, alyadora dün kontrolum vardı Bebek bir hafta geride gidiyor Emriyo büyüyor ama kalp atışı hala duyulamadı Ne ölü ne canlı Hakan Hoca haftaya pazartesiye tekrar bakalım dedi Galiba kürtaj olacam kocaman ama kalbi atmıyor garip ruh halindeyim bir sene içinde yaşadıgım üçüncü olay bir neden bulunabilse rahatlacam oda yok

sagolun esila, alyadora dün kontrolum vardı Bebek bir hafta geride gidiyor Emriyo büyüyor ama kalp atışı hala duyulamadı Ne ölü ne canlı Hakan Hoca haftaya pazartesiye tekrar bakalım dedi Galiba kürtaj olacam kocaman ama kalbi atmıyor garip ruh halindeyim bir sene içinde yaşadıgım üçüncü olay bir neden bulunabilse rahatlacam oda yok

canım benim inş. hayırlısıyla duyulur. hemen almadığına göre baksana kalp atabilir demek ki..allah yardımcın olsun canım dularımız seninle.

sagol esila kan degerlim yüksekti birden böyle olması çok üzdü ama verende Allah alanda elimden hiç bir şey gelmiyor

sagol esila kan degerlerim yüksekti birden böyle olması çok üzdü ama verende Allah alanda elimden hiç bir şey gelmiyor

canım benim hakkında hayırlısı olsun, dua etmekten başka malesef elimizden birşey gelmiyor, dualarım seninle inşallah meleğin seninledir ve inşallah güzel haberlerini almak nasip olur.. :Saruboceq:

Back
X