Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

meraba kızlar dün bebeğin dokuz haftalıkken kürtajla alındı Pataloji sonucuna bakılacak kendinize iyi bakın

meraba kızlar dün bebeğin dokuz haftalıkken kürtajla alındı Pataloji sonucuna bakılacak kendinize iyi bakın

ne söylenebilirki canım benim sözün bittiği yer.....
cennete uğurladığımız meleklerimiz için rabbim hepimize sabır versin..

Merhaba Kızlar,

Dimcim seni anladığımı söylemekten başka bir teselli cümlesi kuramıyorum.
Tüp için bu aya karar vermiştik. Fakat adet olmadım henüz. 6 Aralık ta olmuştum. Bugün olmam lazım aslında.
Sabah test yaptım tek çizgiydi. Beklediğimden değil öylesine bir testti işte.

Umarım herkes iyidir. Sevgiler

Merhaba Kızlar,

Dimcim seni anladığımı söylemekten başka bir teselli cümlesi kuramıyorum.
Tüp için bu aya karar vermiştik. Fakat adet olmadım henüz. 6 Aralık ta olmuştum. Bugün olmam lazım aslında.
Sabah test yaptım tek çizgiydi. Beklediğimden değil öylesine bir testti işte.

Umarım herkes iyidir. Sevgiler

canımm belki vardır bebişin...biliyorsun idrarda hemen çıkmıyor...hakkında hayırlısı olsun...

alyodora,esila , nursatı çok teşekkür ederim şimdilik sadece kırgınlık var küsüyosunuz neden benim başıma geliyor diye ama sözün bittigi yer elden hiç bişi gelmiyor İnşallah sizin bebeklerinizi severim sonra benimkide gelir umarım Nursatı triod problemin varsa Hakan Hoca ya güvenme bir endokrinciyle mutlaka görüş benim ilaç seviyemi azaltmışlardı Sonrası malum bebege ve bana hormon yetmedigi için bebek gelşmedi

alyodora,esila , nursatı çok teşekkür ederim şimdilik sadece kırgınlık var küsüyosunuz neden benim başıma geliyor diye ama sözün bittigi yer elden hiç bişi gelmiyor İnşallah sizin bebeklerinizi severim sonra benimkide gelir umarım Nursatı triod problemin varsa Hakan Hoca ya güvenme bir endokrinciyle mutlaka görüş benim ilaç seviyemi azaltmışlardı Sonrası malum bebege ve bana hormon yetmedigi için bebek gelşmedi

canım ne söylenebilirki bende bir türlü başlıyamıyorum tedaviye yazın altı haftalıkken kaybetmiştim kendine iyi bak güçlü oll sonunda olacak ama llah bizi çok sınıyor ben bu kadar sınav istemiyorum :1hug:

canım kesinlikle haklısın. tiroid probleminde iyi bir endokrinciye gitmek gerekiyor. çünkü klinikte verilen doz ile uzmanın verdiği doz birbirini tutmuyor. gerçi belli bir haftadan sonra bebiş kendi hormon üretmeuye bşalıyor ama o zamana kadar dikkat etmek gerekiyor.

canım ne söylenebilirki bende bir türlü başlıyamıyorum tedaviye yazın altı haftalıkken kaybetmiştim kendine iyi bak güçlü oll sonunda olacak ama llah bizi çok sınıyor ben bu kadar sınav istemiyorum :1hug:

bende inan sınavlardan bıktım bir yerde biter umarım sınavımız izin verseler hemen yine tedaviye başlarım yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya kürtajdan sonra en az üç dört ay diyorlar Esila bana trioddi biz takip edelim dediler bende endoktrinciyi çıkartım aradan benim tirod bezlerim alınmıştı ömür boyu hormon kullanmak zorundayım vücut kendide yapamadıgı için bu olaylar başıma geldi ders oluyor herşey ama acı ders

bende inan sınavlardan bıktım bir yerde biter umarım sınavımız izin verseler hemen yine tedaviye başlarım yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya kürtajdan sonra en az üç dört ay diyorlar Esila bana trioddi biz takip edelim dediler bende endoktrinciyi çıkartım aradan benim tirod bezlerim alınmıştı ömür boyu hormon kullanmak zorundayım vücut kendide yapamadıgı için bu olaylar başıma geldi ders oluyor herşey ama acı ders

canım bence de en az 3-4 ay iyice dinlen. bedenen ve kafaen sonra inş. bebişin gelir. benim de tiroid hormonum az çalışıyor. hipotiroid var yani. yaklaşık 10 aydır hergün ilaç içiyorum ve sanırım hep içeceğim. ama dediğin gibi uzmanın takip etmesi en güzeli. inş. hamiş kalırsanda sık sık kontrol ettirmen gerekiyor. ilk aylarda bebekte senden alıyor çünkü o hormonu. benim dozumu endokrin uzmanı artırmıştı mesela.şimdi yine eskisi gibi içiyorum.

haklısın esila zaten hiç bir doktor kürtaj sonrasına sıcak bakmıyor senin oğluşun kaç haftalık oldu Doğumu nerde yapacaksın planlamalara başladınmı

canım benim oğluşum 28 haftalık oldu. hala hakan hocaya gidiyorum ama sanırım doğumu başka yerde yapabilirim..ama net bi karar vermiş değilim. fiyat araştırıyoum. medicana yılbaşından önce 4500 demişti hakan hocanın doğumu için:(((bakalım kısmet

Günaydın Kızlar Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Benim askerlik bugün başlıyor. 11 de ultrasonum var. ılk Muayeneye Hakan Hoca girecek. Bakalım uğur getirecekmi.
Her tükenişte yeni bir umut filizleniyor içimde.....
Öpüyorum sizi çok sevgiler

esila az kalmış senin adına çok sevindim yakında oğlunu doya doya koklarsın sağlıklı sıhatlı Allah kucagına almayı nasip etsin Medicana ya güzel diyorlar , Nursatı herşey çok güzel olacak başarı oranı yüzde yetmiş beş bu orana girmeme sansın yok gibi bir şey daha öncede hamile kalabildin moralini yüksek tut

Nursati, inşallah Hakan Hoca uğur getirir ve inşallah umutların güzel haberlerle son bulur canım, rabbim yardımcın olsun..
Dimcim canım, rabbim senin güzel gönlüne görede verecek inşallah en kısa zamanda..
Hepimiz için hayırlısı olsun..

Günaydın Kızlar Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Benim askerlik bugün başlıyor. 11 de ultrasonum var. İlk Muayeneye Hakan Hoca girecek. Bakalım uğur getirecekmi.
Her tükenişte yeni bir umut filizleniyor içimde.....
Öpüyorum sizi çok sevgiler

kolay gelsin canım bol şans:nazar::1hug:

Kızlar,
Sabah ultrasona girdim. Lucrin ve bir ilaç daha var ismini hatırlayamadım başlandı. 2 iğne yani. Transferi Hakan hoca yapıyormuş. Bakalım. Hoca yumurta rezervi iyi dedi ama. benim sorunum o değil zaten. Bu sefer ekstradan japon yapıştırıcıda götürecem iyice yapışsın sıpa :P

selam kızlar ben temelli döndüm artık.... sonunda internetimiz bağlandı. Evde doğum iznindeyim ve çok uykum varrrr.... oğluşum bugün 41 günlük. Geçmiş birkaçsayfaya bakabildim. esilacım iyisin sanırım,bebiş büyümüş, gününü azaltmışsın. alyadora sen de iyisindir umarım. dimcim geçmiş olsun ne diyim..."alyadora sen de iyisindir umarım. nursati ve tedavideki diğer arkadaşlar Allah yüzünüzü güldürsün...

elifcim hoşgeldin...demek 41 günlük oldu oğlumuz....41 kere maşallahhhh.evet canım iyiyiz çok şükür. doğum için doktor ve hastane arayışına girdim.29 haftalık olduk.. senin doğum sonrası nasıldı? ağrın sızın çok oldu mu?bebeişin uykusu nasıl?

Back
X