Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Merhaba kıslarrr
3. kan değerim 336 çıkmış. Bende çok anladımya sanki. :))))) 3.360 olabilirmi ki????? Yükselme iyi dediler. :nazar:
23 Şubatta ultrasonum var kese görecez artık işallah.
Dualarınız için minnettarım canlarım opuyorumnanaktan

harikasın allah tamamına erdirsin :1hug::nazar::Saruboceq:

Endokrin sorunu nedir? ben de bir sorun yoktu genel kontrollerde.Sorun eşimde.ne yapacağımızı bilemiyoruz.bu yasa çıkarsa tek embriyo ile erkek infertilitesinde şans iyice düşer.biz de aniden yaptırsak mı diye düşünmeye başladık.HŞ nın ücreti ne kadar?

merhaba yeni yasa ne acaba???

Merhaba kıslarrr
3. kan değerim 336 çıkmış. Bende çok anladımya sanki. :))))) 3.360 olabilirmi ki????? Yükselme iyi dediler. :nazar:
23 Şubatta ultrasonum var kese görecez artık işallah.
Dualarınız için minnettarım canlarım opuyorumnanaktan

maşallah canım :nazar: hep böyle devam etsin, keseyi de kalp atışlarını da duyacaksın inşallah.. umarım çok güzel ve rahat geçen bir gebeliğin olur, Allah tamamına erdirsin canım benim :Saruboceq:

nursatı çok sevindim Allah ın mucizeleri ne kadar çok degilmi bu bir mucize Allah seni çok seviyor Dualarım seninle

dimcim rabbimin mücizeleri senin içinde biran önce gerçek olur inşallah, her zaman dualarımdasın..

jakie canım nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik, umarım herşey yolundadır..

esilacım görüşemiyoruz uzun zamandır daha da görüşemicez bu gidişle sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..

ağrılarımdan dolayı yatak istirahatindeyim malesef, daha da kötüsü hastaneye yatıracak hoca artık evde yatmamı istemiyor erken doğum riskin çok yüksek dedi ama benim için daha çok erken 24. haftadayım:( rabbim korktuğuma uğratmaz inşallah :Saruboceq:
KIZLAR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR, zor geçecek günler beni bekliyor..

maşallah canım :nazar: hep böyle devam etsin, keseyi de kalp atışlarını da duyacaksın inşallah.. umarım çok güzel ve rahat geçen bir gebeliğin olur, Allah tamamına erdirsin canım benim :Saruboceq:

dimcim rabbimin mücizeleri senin içinde biran önce gerçek olur inşallah, her zaman dualarımdasın..

jakie canım nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik, umarım herşey yolundadır..

esilacım görüşemiyoruz uzun zamandır daha da görüşemicez bu gidişle sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..

ağrılarımdan dolayı yatak istirahatindeyim malesef, daha da kötüsü hastaneye yatıracak hoca artık evde yatmamı istemiyor erken doğum riskin çok yüksek dedi ama benim için daha çok erken 24. haftadayım:( rabbim korktuğuma uğratmaz inşallah :Saruboceq:
KIZLAR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR, zor geçecek günler beni bekliyor..
canim dualarimiz seninle

kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım. umarım hepiniz için herşey yolundadır.
nırsatım seni takip ediyorum tatlım. salı günü inş. keseleri görürsün sağlıcakla.sonrada kalp atışlarını. nedense içimden hep çoğul gibi geliyor ama önemli olan sağlıklı olmaları tabi
alyadoracım evet canm bayadır görüşemedik. inş evde devam edersin dinlenmeye. hastanede vakit geçirmek zor. allah yardımcın olsun. ben iki gün yatmıştım ama zaman hiç geçmiyordu.
ben de 34. haftamdayım. ara sıra kasılmalarım oluyıor,zor nefes alıyorum aşırı yorgunluk var ama tabi hepsine değer.
rabbim bebeği olmayan herkese nasip eder inş.

alyadora kendine dikkat et hastanede olman bence daha iyi orda sana daha iyi bakarlar bu kadar çaba sarf ettin Allah hayırlı şekilde tamamına erdirsin dualarım seninle
esila az kalmış inşallah rahat doğum yaparsın oğluna daha çok zaman ayırabilirsin

alyadora kendine dikkat et hastanede olman bence daha iyi orda sana daha iyi bakarlar bu kadar çaba sarf ettin Allah hayırlı şekilde tamamına erdirsin dualarım seninle
esila az kalmış inşallah rahat doğum yaparsın oğluna daha çok zaman ayırabilirsin

canım çok saol... sen ne yapıyorsun bu aralar pek görüşemedik... beklemede misin?
inş. en kısa zamanda rabbim seninde göbişini doldurur.

alyadoracım inş. erken doğum falan olmaz. senin tatlı kızlar daha miniciktirler. inş. zamanında doğum yaparsın.

evet canım daha çok minikler:(
hastanede yatma psikolojisi gerçekten kötü ama kızlar için ne gerekiyorsa yapıcam, muhtemelen uzunca bir sürede yatıcam, 4 martta kesin yatış dedi hoca, sonu güzel olsunda herşeye katlanmaya razıyım canım, inş. hepimizinki vaktinde ve sağlıklı doğar henüz bebişi olmayan arkadaşların da hasretliği biran önce biter, benimde dualarım her zaman sizinle.. oğluşun ve sen Allaha emanet olun :nazar:

sağol canım benim sende her zaman dualarımdasın emin ol Şeniz
haklısın dimcim bu haftalar çok riskliymiş benim için 5,5 aydır yatıyorum zaten artık ne kadar gerekiyorsa hastanede de yatıcam, inşallah hayırlı haberlerle dönmek nasip olur..
canım senin patoloji sonucunda ne çıktı ne dedi hakan hoca? genetik test yaptırdınız mı eşin ve sen?
seninde bebiş haberini almayı o kadar çok istiyorumki, tabi önce rabbim sana sağlık versin canım, sonrada gönlüne göre versin inşallah..

sagolun kızlar ben beklemedeyim ,kürtajdan sonra kendiliginden bir hamilelik daha oluştu Bir yıl içinde dört kez hamile kaldım Ama üçü düşük oldu malesef , patoloji temiz çıktı genetikte temiz , sorun benim tahmin ettigim şey oldu Tsh birden yükseliyor bebek gelişimi durup ölüyor .Sürekli kan verip degerlerimi kontrol ettirmem lazım umarım bununda bir sonu vardır Artık hamilelik haberine sevinemiyorum bile , inşallah sizler sağlıklıca bebeklerinize sahip olursunuz. Bebeklerin dogumlarını burdan hep beraber kutlarız

sagolun kızlar ben beklemedeyim ,kürtajdan sonra kendiliginden bir hamilelik daha oluştu Bir yıl içinde dört kez hamile kaldım Ama üçü düşük oldu malesef , patoloji temiz çıktı genetikte temiz , sorun benim tahmin ettigim şey oldu Tsh birden yükseliyor bebek gelişimi durup ölüyor .Sürekli kan verip degerlerimi kontrol ettirmem lazım umarım bununda bir sonu vardır Artık hamilelik haberine sevinemiyorum bile , inşallah sizler sağlıklıca bebeklerinize sahip olursunuz. Bebeklerin dogumlarını burdan hep beraber kutlarız

canım benim tsh ile ilgili bir dr la yola başlasan önce onu kontrol altına alıp bir kadın doğumcuyla beraberde gebelik boyunca hep kontrol altında tutsalar, tabiki bunu düşünmüşsündür ama insanın başka bir rahatsızlığı varsa tek kadın doğumcu yetmiyor.. benimde damarsal bir rahatsızlığım var ve kadın doğumcumla romatolğum ilacıma karar veriyor, Hakan hocaya herşey için minnettarım tabiki ama hastalığımla ilgili birçok kez uyarmama rağmen önemsememişti malesef:( belkide yeterli bilgiye sahip değildi ve müdahale etmek istemedi yani kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum onunda..

tatlım şimdi hamilemisin peki, inşallah öyledir ve bu sefer rabbim tamamına erdirir.. :Saruboceq:

alyadora cım kürtajdan sonrakı hamilelik kimyasal oldu tutunamadı Zaten kürtajdan sonra saglıklı olmazmış ara vermek gerekiyormuş nasip dedik olmadı .Hakan Hoca işinde çok iyi ama başka branşları dedigin gibi pek önemsemiyor haklıda bişi diyemiyorsun onun alanı degil, bende senin düşündügün gibi düşünüyorum İki ayrı doktorla devam edecem hayırlsı Allah dan diyorum İnşallah sende Esila da bir an evvel bebeklerine sahip olursanız bizlere umut olur Çok sanslısın Allah sansını daim etsin İki kızım olmasını ne kadar çok isterdim Maşallah

alyadora cım kürtajdan sonrakı hamilelik kimyasal oldu tutunamadı Zaten kürtajdan sonra saglıklı olmazmış ara vermek gerekiyormuş nasip dedik olmadı .Hakan Hoca işinde çok iyi ama başka branşları dedigin gibi pek önemsemiyor haklıda bişi diyemiyorsun onun alanı degil, bende senin düşündügün gibi düşünüyorum İki ayrı doktorla devam edecem hayırlsı Allah dan diyorum İnşallah sende Esila da bir an evvel bebeklerine sahip olursanız bizlere umut olur Çok sanslısın Allah sansını daim etsin İki kızım olmasını ne kadar çok isterdim Maşallah

anladım canım, bebişinin geleceği vakti saati rabbim biliyor bizim de elimizden gelen Allah a dua etmek, senin içinde her zaman dua ediyorum ismini bilmesemde gönlümden geçiriyorumya rabbim kabul etsin inşallah..
evet canım iki minik kızım var, inş. sağlıcakla kucağıma alabilirim, rabbim sana da kısmet etsin, bundan sonrası hayırlı olsun senin için, Allah emanet ol canım benim..

dimcim belki biliyorsundur ben de hipotiroid hastasıyım. tshım olması gerekenin çok üstündeydi. tabi bunu hakan hoca sayesinde öğrendim. ama tedavisi için alanında uzman bi endokrinciye gittim. gebeliğim boyuncada dozu o ayarladı. tsh çok öenmli çünkü. inş. sende bizler gibi bebek bekleyenler kervanına bir an önce katılırsın. tabi diğer arkadaşlarda.

nursatim, taze annem, bal bademim nasılsın canım..
sağlıklı ve güzel bir gebeliğin olsun hiç bir problem yaşama canım benim, sımsıkı tutunsun meleğin sana, 40 hafta bırakmasın inşallah:)

meraba kızlar nasılsınız Nursatı ne yaptın ultrasyon tarihi 26 dı Uzun zaman oldu umarım herşey yolundadır Esila doğum iyice yaklaştı Karar verdinmi hastaneye, Alyodora sen nasılsın hala hastanedemisin , umudum06 sen ne yaptın tedaviye başladınmı görüşmek üzere kızlar merakta bırakmayın kendinize iyi bakın

dimcim uzun süredir yazan yoktu bizim forma...alyadora hastaneden sürekli kontrol şartıyla çıkmış. daha doğrusu dr iki hafta izin vermiş. ben de dediğin gibi sonlardayım artık. sanırım akayda yapacağım doğumu.sezeryan olacak. ama hala yatmaya devam ediyorum. sancılarım ben anlamasamda başlamış. 37. haftamıza girecez hayırlısıyla. nursatı da evde dinlenmede kalp sesini duymuş çok şükür inş. bu sefer herşey güzel gider onun için.
doğuma girerken zaten hep aklımdasınız isimlerinizi bilmesemde nicklerinizle sizlere dua edecem. rabbim isteyen herkese anneliği taddırır inş.
sen beklemedesin şimdilik demi canım?umdumdan da haber yok

Back
X