Kızlar ne kadar tatlısınız, hepinize tek tek teşekkür ediyorum, inanın iki aydır baştan sona sizin hikayelerinizi okuyup hem sevinip hem çokk üzülüyorum sonuçlara, insan burda ne güzel dostluklar edinebiliyormuş, Allah razı olsun, inşallah hepimizin yüzü güler, çok zor her şey, benim de iki taraflı gibi, düşünün ki en başında kendi kendinize bile olabilir dedikleri yoldan nerelere geldim, fshım 19 çıkıyordu, geçen ay 6.9 çıkınca çok sevinmiştim ama daha önce bülent berker diye bi doktor var o içime sinmemişti yaptırmamıştım ona , o dedi ki o dönem, zaman zaman hep tüp bebeği denemek zorundasınız çok yıkılmıştım ve çok soğumuştum o zaman beni umutlandırmıyo diye(işte insan umutsuz yapamıyo ya) her seferinde umutlanmaktan başka bi seçeneğimiz yok, başka türlü yaşanmıyor ki, o demişti ki fsh bir kere yüksek çıkması yumurta rezervi hakkında bize kesin bilgi verir , sonradan düşmesini önemsemeyiz
Bu arada DHEA ile ilgili yabancı yazıları da okudum , kalp krizi ve uzun vadede kanser riski yapıyormuş
Siz neler biliyorsunuz bu konuda, batuyla konuşmaya gidicem ayın 12 sinde ondan bahsetti bana
Bir de bir sorun daha var 5 sene önce rahim filmi çektirdiğimde tüplerim açıktı , bir daha çekirmeyi önermeme gerek var mı bilmiyorum, yeni yeni düşünceler işte;
Allah hiç birimizin umudunu kaybettirmesin inşallah, yaşama sevincimizi almasın, şu an çok acı çekiyorum , Allah hiç birimize çektirmesin inşallah