aynen canım bende 6 bin ödedim..ama inan şu manevi çöküntü hepsinden en ağırı o oldu...
keskeeee keske tutsaydıda 20 mılyar gıtseydı bu denemede hıc gozume gelmezdı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım bende 6 bin ödedim..ama inan şu manevi çöküntü hepsinden en ağırı o oldu...
hş yi epey bı kısıden duydum canım ya fıyatlarıda gercekten ıyıymıs ben cok abartı rakamlar duymustum...hem orda psıkolojık destekte verılıyormus en cok bu hosuma gıttı(en fazla ıhtıyacım olan sey)cok luks bı otel gıbı dedıler...hş epey kafama yattı bakalım ekımde ankaraya gelcem bı goruselım ıyıce netlessın. ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun Rabbım yavrularını sana bagıslasın
canım inş, rabbim bu yolda emek harcıyan herkese anne olmayı kısmet etsin..
amin canım, evet Hakan Hoca psikolojik destek alınmasını istiyor ben vaktim olmadığı için gidememiştim:) merkez güzel gerçekten inş. rabbim bebeğine kavuşacağın merkeze yönlendirsin seni.. bol bol dua edin nolur, ben çok dua eden biriyim rabbim geri çevirmedi çok şükür..
hayırlısı ne zamansa o zaman kısmet olsun inş. bebişleriniz..
canım inş, rabbim bu yolda emek harcıyan herkese anne olmayı kısmet etsin..
amin canım, evet Hakan Hoca psikolojik destek alınmasını istiyor ben vaktim olmadığı için gidememiştim:) merkez güzel gerçekten inş. rabbim bebeğine kavuşacağın merkeze yönlendirsin seni.. bol bol dua edin nolur, ben çok dua eden biriyim rabbim geri çevirmedi çok şükür..
hayırlısı ne zamansa o zaman kısmet olsun inş. bebişleriniz..
Gürgan kötü seçim. Ankarada çok kaliteli klinikler var. HŞ-Maya-Anatolia Bunlar 1 sınıf klinikler. Midye ve Umudum iyi düşünün derim.
Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum kızlar
selam kizlarrrrrrrrrrr nerdesiniz nasilsiniz bizim topik yine sessizlesmis
valla ben kızlardan vakit bulamıyorum malesef, bu ara hastalar üşüttüler banada geçti kucaktan inmiyorlar hiç çok hastayız çoookkkk((
umarım herkes iyidir..
JAKİE nerelerdesin seni çok mrk ediyorum ??????
gecmis olsun bebislerine iyi bak lütfen
valla ben kızlardan vakit bulamıyorum malesef, bu ara hastalar üşüttüler banada geçti kucaktan inmiyorlar hiç çok hastayız çoookkkk((
umarım herkes iyidir..
JAKİE nerelerdesin seni çok mrk ediyorum ??????
alyadoracım iki bebekle tek başıma kaldım sorma hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum 7,5 aylık oldu sıpalar ek gıdaya geçtik bi türlü bilgisayarın başına oturamıyorum sizde ne var ne yok umarım herşey yolundadır geçmişi bir okuyayım bakalım esiladan naber onun bebişide büyümüşdür.benim kız kardeşimde hşde hamile kalmışdı 10 gün önce oğlu oldu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar hş"de doğum ücreti ne kadar bilgi verirmisiniz
maşallah canm büyümüşler...ek gıda olayıda zorluyor baya demi.
benim oğlumda 7 aylık oldu. ama hala uykuyu sevmeyen bi bebek. nete girmeyi bırak saçımı taramaya fırsat vermiyor saolsun...
diğer kızlar ne yapıyor acaba ?topikte baya bi gerilere gitmiş.. inş. güzel haberler ardı sıra gelir...![]()