Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

aynen canım bende 6 bin ödedim..ama inan şu manevi çöküntü hepsinden en ağırı o oldu...

canım inş, rabbim bu yolda emek harcıyan herkese anne olmayı kısmet etsin..

hş yi epey bı kısıden duydum canım ya fıyatlarıda gercekten ıyıymıs ben cok abartı rakamlar duymustum...hem orda psıkolojık destekte verılıyormus en cok bu hosuma gıttı(en fazla ıhtıyacım olan sey)cok luks bı otel gıbı dedıler...hş epey kafama yattı bakalım ekımde ankaraya gelcem bı goruselım ıyıce netlessın. ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun Rabbım yavrularını sana bagıslasın

amin canım, evet Hakan Hoca psikolojik destek alınmasını istiyor ben vaktim olmadığı için gidememiştim:) merkez güzel gerçekten inş. rabbim bebeğine kavuşacağın merkeze yönlendirsin seni.. bol bol dua edin nolur, ben çok dua eden biriyim rabbim geri çevirmedi çok şükür..

keskeeee keske tutsaydıda 20 mılyar gıtseydı bu denemede hıc gozume gelmezdı...

hayırlısı ne zamansa o zaman kısmet olsun inş. bebişleriniz..

amin canım, evet Hakan Hoca psikolojik destek alınmasını istiyor ben vaktim olmadığı için gidememiştim:) merkez güzel gerçekten inş. rabbim bebeğine kavuşacağın merkeze yönlendirsin seni.. bol bol dua edin nolur, ben çok dua eden biriyim rabbim geri çevirmedi çok şükür..

tabıkı hayırlısı olması en cok ıstedıgım bu... denemede oyle dua ettım zaten hakkımda hayırlısı ıse olsun degılse olmasın dedım tabıkı olmamasında vardır bı hayır...seker hastasıyım ben o sıralar sekerım epey yuksektı kontrol altına alınmaya calısılıyordu belkıde dıyorum bunun ıcın olmadı hamılelık cok zor olcaktı dıyorum sımdı cok suku ıyıyım sekerde normal sınırlarda

canım ben hakan hocanın topiğini yeni gördüm ve okuyorum ve sitesine bakıyorum şimdi..sanırım bebişlerin orda geldi..hayırlı olsun öncelikle..Allahım burunlarını kantmasın sana bağışlasın..memnun kaldığın bir merkez dimi..aslında uzun bir süre tüp bebek tedavisini çıkarmak istiyorum aklımdan..ilki hüsran olunca..ama merkezde araştırıyorum bir yandan..sanırım fiyat ortalama 5 bin civarı..hemen hemen tüm merkezler ilaç dahil o arada..hatta daha fazla..ortamı, hocanın ilgisi nasıl canım? açıkçası gügran diye düşünmştüm ama şimdi bi topiği okuyunca kararım değişti..

Gürgan kötü seçim. Ankarada çok kaliteli klinikler var. HŞ-Maya-Anatolia Bunlar 1 sınıf klinikler. Midye ve Umudum iyi düşünün derim.

Gürgan kötü seçim. Ankarada çok kaliteli klinikler var. HŞ-Maya-Anatolia Bunlar 1 sınıf klinikler. Midye ve Umudum iyi düşünün derim.

dogru soyluyorsun canım ıyı dusunmek lazım hayırlısı olsun bu kez ıyı arastırcam ama sankı hş daha kafama yattı gıbı

selam kizlarrrrrrrrrrr nerdesiniz nasilsiniz bizim topik yine sessizlesmis

valla ben kızlardan vakit bulamıyorum malesef, bu ara hastalar üşüttüler banada geçti kucaktan inmiyorlar hiç çok hastayız çoookkkk:(((

umarım herkes iyidir..

JAKİE nerelerdesin seni çok mrk ediyorum ??????

valla ben kızlardan vakit bulamıyorum malesef, bu ara hastalar üşüttüler banada geçti kucaktan inmiyorlar hiç çok hastayız çoookkkk:(((

umarım herkes iyidir..

gecmis olsun bebislerine iyi bak lütfen

umarım herkes iyidir..

alyadoracım iki bebekle tek başıma kaldım sorma hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum 7,5 aylık oldu sıpalar ek gıdaya geçtik bi türlü bilgisayarın başına oturamıyorum sizde ne var ne yok umarım herşey yolundadır geçmişi bir okuyayım bakalım esiladan naber onun bebişide büyümüşdür.benim kız kardeşimde hşde hamile kalmışdı 10 gün önce oğlu oldu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

alyadoracım iki bebekle tek başıma kaldım sorma hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum 7,5 aylık oldu sıpalar ek gıdaya geçtik bi türlü bilgisayarın başına oturamıyorum sizde ne var ne yok umarım herşey yolundadır geçmişi bir okuyayım bakalım esiladan naber onun bebişide büyümüşdür.benim kız kardeşimde hşde hamile kalmışdı 10 gün önce oğlu oldu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

maşallah canm büyümüşler...ek gıda olayıda zorluyor baya demi.
benim oğlumda 7 aylık oldu. ama hala uykuyu sevmeyen bi bebek. nete girmeyi bırak saçımı taramaya fırsat vermiyor saolsun...
diğer kızlar ne yapıyor acaba ?topikte baya bi gerilere gitmiş.. inş. güzel haberler ardı sıra gelir...:49::49::49:

maşallah canm büyümüşler...ek gıda olayıda zorluyor baya demi.
benim oğlumda 7 aylık oldu. ama hala uykuyu sevmeyen bi bebek. nete girmeyi bırak saçımı taramaya fırsat vermiyor saolsun...
diğer kızlar ne yapıyor acaba ?topikte baya bi gerilere gitmiş.. inş. güzel haberler ardı sıra gelir...:49::49::49:

maşallah senin oğluşunada ay nerden nereye geçen sene bu zamanlar hamileydik yok düştü yok kaldı derken bu günlere şükür inşallah bu topikdeki herkes bizim kadar şanslı olur tüm dualarım onlarla.benimkilerin uyku problemi yok ama düşük doğum ağırlıkları olduğu için gece beslenmelrine devam o zorluyor beni arasıra takılalım eski günleri yadederiz

merhaba bu konuyu ben açmıştım sesib olarak.hakan beyle ikinci denememizde başarıya ulaştık.uzun zamandır siteye giremedim.dünya tatlısı bir oglum oldu.bu yolda devam edenlere başarılar diliyorum.herkez sabırlı olsun ve inansın .hakan beyin bu konudaki başarısı güler yüzü ve iyi niyetli aynı zamanda gerçekçi yaklaşımı asla tartışılmaz.uzun zamandır giremedigim ve bu yolda ilerleyen arkadaşlara moral veremedigim için üzgünüm.benim ugraştıgım ve zaman zaman çok üzüldügüm günlerde bana destek olan arkadaşların hepsine özellikle ivi ye çok teşekkür ederim.herkeze bol şans dilerim

arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza :) hakan şatıroğluna gidiyorum bende inşallah hepimiz bebeklerimize biran önce kavuşuruz. bu ay tsh ve anti tpo hormonlarım yüksek çıktığı için önümüzdeki aya kaldı . ilk etapta aşılama dedi hakan hoca sonra tüp bebeğe geçilecek ama bir ton ilaç verdi. öğüre öğüre içiyorum bakalım. :( geceleri uyku uyuyamıyorum. çok stres yaptım kendime.

Back
X