Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Nursatı beni bekledin bak tedaviye :)) pıhtılaşma sorunu bendede var bebek kaybını ona bağlıyorlar Bu ay kan sonuçlarım çıkınca bir hematologla görüşcem. Senin sonuçların erken çıktı ne güzel bir buçuk aydır sonuç bekliyorum Trentaldende kurtulmuşsun, dhea da yok benim artık vitaminleri kaldırmıyor midem, hadi arkadaşlar esen ,umudum varmı Ağustos ayına tedaviye katılan

Selam kızlar,
Dün histereskopi oldum.Ve rahim duvarının sağ ve sok tarafında genişletme yapılmış. Benim anladığım. Uyku sersemiyle ancak anladımda :)) Korunma yok bu ay kalırsam süper olcek :))) bu yara bereyle zorya bakalım
Önümüzdeki adette kontrol var. Büyük ihtimalle Eylüle erteledi hoca. Programa uyuyoruz yani.
ılaçlar.
6 adet ilaç kullanıyorum şu durumda. Vitaminler mahvetti midemi. Sabır sabır sabırrrrrr

öpüyorum sizleri

geçmiş olsun Nursatı umarım bu sefer herşey gönlünce olur Esen sagol bende mutlu bir hafta diliyorum tüm arkadaşlarıma

kizlar selam bende hepinize güzel günler diliyorum nursati dim dualarim sizinle hakan hocam insallah sizi bu sefer bebege kavusturacak sevgilerimle

Selam kızlar,
Dün histereskopi oldum.Ve rahim duvarının sağ ve sok tarafında genişletme yapılmış. Benim anladığım. Uyku sersemiyle ancak anladımda :)) Korunma yok bu ay kalırsam süper olcek :))) bu yara bereyle zorya bakalım
Önümüzdeki adette kontrol var. Büyük ihtimalle Eylüle erteledi hoca. Programa uyuyoruz yani.
İlaçlar.
6 adet ilaç kullanıyorum şu durumda. Vitaminler mahvetti midemi. Sabır sabır sabırrrrrr

öpüyorum sizleri

selam nursati..bende geçen ay histereskopi yaptırdım,sana histereskopiden sonra hakan hoca estrofem ve duphaston verdimi?bu arada kan pıhtılaşması bendede çıktı malesef,bide troid...senin gibi bi çanta dolusu ilaç kullanıyorum..umarım sonuç verir..

Merhaba arkadaşlar, ben vazgeçiyorum artık. Aldığım tüm görüşler yaşımdan kaynaklı yok denecek kadar az bir olasılığın olduğu. Geç kalmışım. Umarım sizler için herşey yolunda gider. Arada foruma girip haberlerinizi alırım. Hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar, ben vazgeçiyorum artık. Aldığım tüm görüşler yaşımdan kaynaklı yok denecek kadar az bir olasılığın olduğu. Geç kalmışım. Umarım sizler için herşey yolunda gider. Arada foruma girip haberlerinizi alırım. Hoşçakalın

hakkinda hayirlisi allahtan ümit kesilmez umarim yolunda gider hersey tedavisiz olur mucizeler neden bizi bulmasinki olumunekankayizsmile:1hug:

meraba kızlar izindeydim yeni döndüm esen65 hakkında hayırlısı olsun arkadaşım umudum dedigi gibi bir çok mucize okuyoruz umarım bir mucizede senin olur Umudum sen nasılsın

meraba kızlar izindeydim yeni döndüm esen65 hakkında hayırlısı olsun arkadaşım umudum dedigi gibi bir çok mucize okuyoruz umarım bir mucizede senin olur Umudum sen nasılsın

ben iyiyim dim cim durumum ayni ben tedavi muhtemelen olmayacagim kendiliginden olmasini bekliyecegim sen de durumlar nasil

canım benimde ramazan sonrasına kaldı adet tam bayrama geliyor muhtemelen ekim ayına kayacak bakalım hayırlısı belki bu arada kendiliginden olur

meraba esila bu formdan kimler geldi geçti herkes sonunda amacına ulaştı ben hala buralarda oldugum için artık forma bile girmek istemiyorum Sonucda allah sabrımızı ölçüyor ama tüp bebek bölümünün demişbaşı olmak inan artık istemiyorum Benim çoktan tedavi olmam lazımdı ama sinir sistemim artık kaldırmıyor Farklı yerlerlede görüşmeye başladım Dört bebek kaybım var kaybın neden oldugunu kimse söyleyemiyor
Oğlunda sende çok sansılısınız anne olmanın kıymetini bilen bir annesi var Oğlunu benim için çok öp

merhabalar bende bi kac hafta girmedim dönüp dolasip ayni seyler artik düsük nedir sebebi nedir okumaktan tüp bebek tedavi yöntemlerine doktor isimlerine varana kadar bogazima kadar doldum baska seyler yasamak görmek istiyorum esila ne sanslisin canim sana ve senin gibilere ne mutlu allah keyfinizi hic ama hic kacirmasin elbet vakit bulup acmazsin daha güzel mesguliyetmi var allahaskina bizde bir dogurup kacsak bi daha zor ugrariz forumlara ...

canlarım merhaba
fırsat buldum nete girmeye ve ilk bizim sayfaya baktım. sonlara doğru herkes karamsarlaşmış. lütfen azimle ve umutla devam edin. rabbim elbet hediyenizi verecek size. hep dua ediyorum başta size ve tüm anne olmak isteyenlere.
hatta birde beddua edeyim. çifter çifter doğurun forma girmeye ben gibi vakit bulamayın.
hepinizi öptüm.
opuyorumnanaktan

çok uzun zaman oldu sizlerle paylaşmayalı.. 2 ay hastanede yatışım, zor bir doğum, bebeklerimin küvezde kalması, bitmiş bir psikoloji unutmak istediğim günler...

şimdi ise kızlarla uğraşmaktan vakit bulamayışım.. hepinizi çok özledim..

nursati ve dim,, biran önce rabbim kucağınızı doldursun inş. dualarım her zaman sizinle, unutmadım unutmam..

esilam o nasıl beddua öleeee:))))))

diğer tedavideki arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun..

sevgilerimle..

bebişli arkadaşlar harikasınız sizin ve bebişlerinizin iyi haberlerini almak harika allah bizim de yüzümüze bakar umarım kolayca çocuğu olanları kıskanıyorum allah bilir ya sizlerinkini hiç ama hiç kıskanmıyorum çünkü o kadar emek o kadar gözyaşı ve mücadele var ki sağlıkla huzurla büyütün inşallah yavrularınızı

bebişli arkadaşlar harikasınız sizin ve bebişlerinizin iyi haberlerini almak harika allah bizim de yüzümüze bakar umarım kolayca çocuğu olanları kıskanıyorum allah bilir ya sizlerinkini hiç ama hiç kıskanmıyorum çünkü o kadar emek o kadar gözyaşı ve mücadele var ki sağlıkla huzurla büyütün inşallah yavrularınızı

canım inşallah rabbim bu mübarek günde seninde güzel gönlüne göre versin, tüm isteyenlere en kısa zamanda anneliği tattırsın.. bizde hep güzel haberlere sevindik, kıskanmadık tabi ama içimiz burkuldu heveslendik, yinede şükrettik ve şükürler olsunki anneliği yaşadık..

Allah ım o kadar büyük ki asla umutsuzluğa kapılmayıp, isyan etmeden dua ettim, şimdide sizler için ediyorum,rabbim geri çevirmesin kabul etsin inş. bizde sizlerin iyi haberlerinizi alalım..

Back
X