Nursatı zorlu mücadelenin sonuna gelmişsin tekrar kutlarım. Darısı başımıza. Umudum, süreci anlatmamı istemişsin. 46 yaşımdayım. Hakan Şatıroğlu'nda iki kez tüp bebek denemesinde bulunmuştuk. İkisi de başarısızdı. Yaklaşık 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ve sorunlu gebeliklerle ilgili deneyimli olduğunu öğrendiğim Hacettepe'den Sinan BEKSAÇ'a gittim. Verdiği bir diyetle birlikte(677 heterozigot C/T durumum olduğu için) sürece başladık. Ama bebek 7.haftanın içindeyken düştü. Düşük materyalinin incelenmesi sonucu kromozom bozukluğu olduğu saptandı. 3 ay ilişki yasaktı zaten ama bu arada diyet ve vitamin almaya devam ettim doktor önerisiyle. Dokuz ay sonra tekrar hamile kaldığımı anladım ama son aylarda artık umudum yok gibiydi. Tekrar doktorumuza gittiğimizde içerde kanama olduğunu 15 gün istirahatten sonra görmek istediğini söyledi. Dün gittiğimde ise kalp atışlarını duyması gerekirken belli belirsiz çok küçük bir fetus gördü. 15 gün daha bekliycez küçük bir umutla. Şansımız az yani. İşte durum bu arkadaşım.