Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Nursatı zorlu mücadelenin sonuna gelmişsin tekrar kutlarım. Darısı başımıza. Umudum, süreci anlatmamı istemişsin. 46 yaşımdayım. Hakan Şatıroğlu'nda iki kez tüp bebek denemesinde bulunmuştuk. İkisi de başarısızdı. Yaklaşık 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ve sorunlu gebeliklerle ilgili deneyimli olduğunu öğrendiğim Hacettepe'den Sinan BEKSAÇ'a gittim. Verdiği bir diyetle birlikte(677 heterozigot C/T durumum olduğu için) sürece başladık. Ama bebek 7.haftanın içindeyken düştü. Düşük materyalinin incelenmesi sonucu kromozom bozukluğu olduğu saptandı. 3 ay ilişki yasaktı zaten ama bu arada diyet ve vitamin almaya devam ettim doktor önerisiyle. Dokuz ay sonra tekrar hamile kaldığımı anladım ama son aylarda artık umudum yok gibiydi. Tekrar doktorumuza gittiğimizde içerde kanama olduğunu 15 gün istirahatten sonra görmek istediğini söyledi. Dün gittiğimde ise kalp atışlarını duyması gerekirken belli belirsiz çok küçük bir fetus gördü. 15 gün daha bekliycez küçük bir umutla. Şansımız az yani. İşte durum bu arkadaşım.

Nursatı zorlu mücadelenin sonuna gelmişsin tekrar kutlarım. Darısı başımıza. Umudum, süreci anlatmamı istemişsin. 46 yaşımdayım. Hakan Şatıroğlu'nda iki kez tüp bebek denemesinde bulunmuştuk. İkisi de başarısızdı. Yaklaşık 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ve sorunlu gebeliklerle ilgili deneyimli olduğunu öğrendiğim Hacettepe'den Sinan BEKSAÇ'a gittim. Verdiği bir diyetle birlikte(677 heterozigot C/T durumum olduğu için) sürece başladık. Ama bebek 7.haftanın içindeyken düştü. Düşük materyalinin incelenmesi sonucu kromozom bozukluğu olduğu saptandı. 3 ay ilişki yasaktı zaten ama bu arada diyet ve vitamin almaya devam ettim doktor önerisiyle. Dokuz ay sonra tekrar hamile kaldığımı anladım ama son aylarda artık umudum yok gibiydi. Tekrar doktorumuza gittiğimizde içerde kanama olduğunu 15 gün istirahatten sonra görmek istediğini söyledi. Dün gittiğimde ise kalp atışlarını duyması gerekirken belli belirsiz çok küçük bir fetus gördü. 15 gün daha bekliycez küçük bir umutla. Şansımız az yani. İşte durum bu arkadaşım.

canim dualarim seninle nolur güzel haberlerin gelsin seninde umarim yasatirsin bebisini beni burda okudun belki bir tüp bebek birde normal gebelik düsügü yasadim bu sene birdaha denedim nisan ayinda ama ellerim bos kaldi sendende daha önce olumsuz sonuc aldigini okumustum güzel haberini duyunca sevindim inan birbirimizi tanimasakda dertlerimiz ayni oldugu icin sanki yillardir tanisiyoruz insallah senin benim ve isteyen herkesin dualari gerceklesir sevgiyle kal:70:

Kızlarrrr ses verinnn :)))

17 ekim için gün sayıyorum çizecekler o gün. :)))Dualarınızı esirgemeyin.

Koru yada Güvende olacak sezeryan. Hayırlısı bakalım

:3:

oy kuzum benim severim seni de bebisini de cizsinler lazerle oldugu icin silinir sonra iz hadi gayret elini tutuyoruz hep birlikte dualarimiz seninle ve meleginle :70:

Kızlarrrr
15.10.2011 cumartesi çizecekler beni :)) iyi dileklerinizi esirgemeyin.
Rabbim eli kalbi duada olanların sesini duysun...

Kızlarrrr bebeğim doğduuu :nazar:

Ameliyathaneye girerken kendimden çok evlat yolu gözleyenlere dua ettim. Rabbim duysun sesimizi.

:54:
Ve ve Hakan hoca ve ekibinini doğuma girmesi konusunda verdiğim kararın çok doğru oldugunu gördüm. Herşey yolunda gitti çok şükür :nazar:

ben de bu klınıge gıtmek ıstıyorum benı bılgılendırı msınz acaba? tahlıller falan orda mı yapılıyr?ucretlerı nasıl?

Eşimi amelıyat eden dr, şatıroglu nun kliniginde çalısacakmıs artık ben de dr arastıryrdm acaba ben de mı gıtsem dıye dusundm ama ucretlerı ,sistemi hakkında bı bılgıye raslayamadım gıden arkadaslar acaba benı bılgılendırebılırler mı?tathlılreı orda mı yaptırıyrz acaba? hakan bey e muayne olmak ıstedıımzde daha mı fazla odemek zorundayzı ?

Merhaba
Genelde bütün kan tahlilleri orada alınıp dışarıda en düşük fiyata yaptırılıyor.
Hocalar kendileri birebir ilgileniyor. Sadece randevuda görüp birdaha görüşememe şansınız yok.
Ben o kadar klinik gördüm Hakan hocanın ekibi gibi hasta ruhundan anlayana rastlamadım.
Oraya giden hastalar hep özel hastalar çünkü. Önyargısız ve ilgiyle karşılanıyor.
Allah yardımcınız olsun.

merhaba öncelikle tebrik ederim. Ben yeni üyeyim hamileyim ve doğumu Hakan Beyin yaptırmasını istiyorum. Hangi hastanede doğum yaptığın konusunda bilgi verirsen çok sevinirim. Hakan hoca doğum için kaç lira aldı, hastaneye ayrıca ne kadar verdin öğrenebilirsem emin ol çok yardımcı olacaksın. Şimdiden teşekkürler.

QUOTE=Nursati;21374169]Kızlarrrr bebeğim doğduuu :nazar:

Ameliyathaneye girerken kendimden çok evlat yolu gözleyenlere dua ettim. Rabbim duysun sesimizi.

:54:
Ve ve Hakan hoca ve ekibinini doğuma girmesi konusunda verdiğim kararın çok doğru oldugunu gördüm. Herşey yolunda gitti çok şükür :nazar:[/QUOTE]

Arkadaşlar Hakan Hocanın kliniğiyle ilgili bilgi istiyorumm ücretleri nasıl tahlileri orda mı başka yerde mi yapıyoruz ?acil yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bende hakan hocaya gitmeye karar verdim beni bu konuda bilgilendirir mişsiniz

bu aralar giden arkadaşlar yok mu

canım ben gidiyrm 10 gun oldu baslayalı henuz cok yeni yani...ama ben cok coook memnunum sormak ıstedıgn ne varsa sorabılırsın

yarın hş de yumurtalar toplanıyor.... endışelıyım bırascık :18: :18::18:

Son düzenleme:
yarın hş de yumurtalar toplanıyor.... endışelıyım bırascık :18: :18::18:

durumunuzu çok merak ediyorum, 1-2 ay içinde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ve hşde gitmeyi düşündüğüm merkezler arasında

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım ve nerden yardım isteyeceğimi bilemedim. ben geçen yıl septum yani perde ameliyatı oldum histeroskopi yöntemiyle.yaklaşık bir senedir normal gebelik olmayınca doktora gittiğimizde hsg filmi istendi sipermiogram yapıldı ve sonuç olarak hem eşimde sperm değerleri düşük hemde bendeki septumun hala durduğu saptandı ve aşılama bile önermeden tüp bebek şart denildi. bu ay tekrar histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olucam ve daha sonrasında tüp bebek tedavisine başlanacak. eşim ve ben bu konuda çok kararsız ve deneyimsiziz. devlet hastanelrinde yeterince ilgilenilmediği söyleniyo, tüp bebek merkezleri içinde para için kullanabiliolar sizi deniliyo ne yapacağımızı bilmiyoruz.hakan hocaya mı gitmeliyiz tıp fakültesindemi devam etmeliyiz, yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar vermemiz lazım artık.

durumunuzu çok merak ediyorum, 1-2 ay içinde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ve hşde gitmeyi düşündüğüm merkezler arasında

canım dun transferım yapıldı 15 yumurta toplanmıstı ama 4 tanesı donllendısadece...bundardan sadece 1 tanesı saglıklı oldugu ıcın onu trasfr ettıler...dun ternsfer oncesı hakan hocam ve ekıbı eslıgınde konustuk kı yumurtalarda bı problm var dedı..inşlallah tutar dedı ama olurda tutöazsa genetık arastrma yaparz dedı..kotu ısey dusubmeememı stersten uzak durmamıı soyleyerek dualarla gonderdı benı..benim ılk denemm bu..bende cok arasrtdm be sadece hs aklıma yattı

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım ve nerden yardım isteyeceğimi bilemedim. ben geçen yıl septum yani perde ameliyatı oldum histeroskopi yöntemiyle.yaklaşık bir senedir normal gebelik olmayınca doktora gittiğimizde hsg filmi istendi sipermiogram yapıldı ve sonuç olarak hem eşimde sperm değerleri düşük hemde bendeki septumun hala durduğu saptandı ve aşılama bile önermeden tüp bebek şart denildi. bu ay tekrar histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olucam ve daha sonrasında tüp bebek tedavisine başlanacak. eşim ve ben bu konuda çok kararsız ve deneyimsiziz. devlet hastanelrinde yeterince ilgilenilmediği söyleniyo, tüp bebek merkezleri içinde para için kullanabiliolar sizi deniliyo ne yapacağımızı bilmiyoruz.hakan hocaya mı gitmeliyiz tıp fakültesindemi devam etmeliyiz, yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar vermemiz lazım artık.

cook gecmıs olsun arkadasım..ben de cok sıkıntılar yasadım senın gıbı devlet mı ozel mı dıye arastrdım.benım devlete gıtmek ıstemmeın sebebı de o yogunlugu yasamak ıstemmem ılgılenmezler dıye dusunmemdı..maddı olarak da benım raporum falan olmadıgı ıcın aynı ucrete denk gelecegını dusundgm ıcın hş yi sectım..ve hıc de paragoz degıller tolga ecemısın de ıyı oldugunu duydum..dıgerlerı ıcın pek bılgım yok ama paragoz olan burda ismı cok gecen bır dr var...ısım vermek ısremıyrm kıme sorsam vete cok ıyıdr ama cok paeagozdr dedıler
ins sen de bıran once guzel sonusları alırsın nereye gıdersen gıt tahlıllerını muhakkk al...bıryere basladıgında tekrar etmek zorunda klamzsın

Back
X