Meraktan PC yapıştım gamyoncuiremsu
işallah iyi haberlerle dönecek :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraktan PC yapıştım gamyoncuiremsu
canım benim bekleris yeterki sonuç yüzümüzü güldürsün, unuturmuyuz hiç neredeyse arayacaktım seni ama rahatsız etmek istemedim neyseki geldin :)
canım est.rahatsızlık olur mu hiç?
haka hoca çok yoğun olduğu için sonuçlar geç kalıyor tabi....zaten kliniğe hangi saat gittiysem hep dolu hep dolu...
canım sen ne yaptın. henüz adet tarihine var demi?
sabahtan dururşmalarım vardı. kanı ancak 11 e doğru verebildim zaten....bugün ararlar ama sanırım:)
benim sonucum cmt günü çıkmıştı. sabah erken verdim 3 gibi çıkar dediler, 6 oldu aramadılar. Telefona bakmıyorlar saat 5 ten sonra, heralde kapatıp gittiler diye düşündük, sonunda kliniği basmaya gittim resmen. Hakan Hoca toplantıdaymış, toplantıyı böldük resmen.. Diyeceğim 6 dan 7 den önce biraz zor öğrenirsin, ama telefonla taciz edebilirsin..
canım ben perşembe günü regli olurum öncede gelebilir tabi, işte 21 günümdede başlayacağım Allah kısmet ederse yetişeceğim sana :Saruboceq:
bu arada beklemedeyim işte tatlı bademim bi tatil yapıp dönücem sonra kaldığım yerden devam :dance:
kızlar hakan hoca biraz önce aradı...ayy çok heyecanlıydı. tel beklerken en son ne zaman böyle heyecanlandım bilmiyorum...sesinde gülümseme olsun değerin 109 dedi:)))
şimdilik iyi bir sonuçmuş ama çba ve cuma tekrar testi tekrarlayalım dedi.....
sanırım diğer testler olmadan hamişliğim belli olmuyor değil mi?ama yine benle olduklarını bilmek güzelll
oleyyyyyyy çok sevindim vallaaa Allah tamamına erdirsin inşallaaah...hihoyyyt:teytey:kızlar hakan hoca biraz önce aradı...ayy çok heyecanlıydı. tel beklerken en son ne zaman böyle heyecanlandım bilmiyorum...sesinde gülümseme olsun değerin 109 dedi:)))
şimdilik iyi bir sonuçmuş ama çba ve cuma tekrar testi tekrarlayalım dedi.....
sanırım diğer testler olmadan hamişliğim belli olmuyor değil mi?ama yine benle olduklarını bilmek güzelll
elifcim ya ben merkezin bu yönünü hiç sevmedim. ultrasonlarda ve muyenelrde bekletmiyorlar ama transfer günlerimde beni çok beklettiler. düşünsene bir de o halde.ki bence en önemli gün transfer günü ama hiç önemsemiyorlar. hele ikinci transferde kadının biri üçüncü denemsi olmasına rağmen sıkışmadan gelmiş. beni 1 de çağırdılar sıkışık halde...tam 2.30 a kadar beklettiler.
şimdi bence sonucu öğrenince hemen aramaları gerekiyor haksız mıyım. 2 dakika zaten bi muayene arası arayabilirler. çok zor bişi olmadığını düşünüyorum.