Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

canlarım benim yaaa
teşekkür ederim...günümü unutmamışsınız.
dimcim iyi tahmin hemşire 6 dan sonra hakan hoca arar dedi. malesef çok geç ama napalım biraz daha bekleyecem...heyecan yapmamaya çalışıyorum...

size burdan sonucu mutlaka yazarım..

canım benim bekleris yeterki sonuç yüzümüzü güldürsün, unuturmuyuz hiç neredeyse arayacaktım seni ama rahatsız etmek istemedim neyseki geldin :)

iyi haberlerini bekliyoruz geç ararlarsada panik olma mutlaka Hakan Hoca aradıgı için bem erken aradıklarını görmedim Hakan Hoca nın bütün hastalarının bitmesini bekliyorsun herşey çok güzel olacak hepimiz dua ediyoruz Alyadora gayet iyiyim sagol bizde güzel haberler alacaz nasıl olsa bir gün rabbimin kapısı hepimize açık

dim cim canım çok sevindim iyi olmana, şimdi beklemede misin başlayacak mısın tedaviye? inşallah canım ya inşallah bizlerde birgün alabiliriz güzel haberi rabbim bizede kısmet eder inşallah:( sürekli ağlamak geliyor içimden

canım benim bekleris yeterki sonuç yüzümüzü güldürsün, unuturmuyuz hiç neredeyse arayacaktım seni ama rahatsız etmek istemedim neyseki geldin :)

canım est.rahatsızlık olur mu hiç?
haka hoca çok yoğun olduğu için sonuçlar geç kalıyor tabi....zaten kliniğe hangi saat gittiysem hep dolu hep dolu...
canım sen ne yaptın. henüz adet tarihine var demi?

canım est.rahatsızlık olur mu hiç?
haka hoca çok yoğun olduğu için sonuçlar geç kalıyor tabi....zaten kliniğe hangi saat gittiysem hep dolu hep dolu...
canım sen ne yaptın. henüz adet tarihine var demi?

canım ben perşembe günü regli olurum öncede gelebilir tabi, işte 21 günümdede başlayacağım Allah kısmet ederse yetişeceğim sana :Saruboceq:
bu arada beklemedeyim işte tatlı bademim bi tatil yapıp dönücem sonra kaldığım yerden devam :dance:

sabahtan dururşmalarım vardı. kanı ancak 11 e doğru verebildim zaten....bugün ararlar ama sanırım:)

benim sonucum cmt günü çıkmıştı. sabah erken verdim 3 gibi çıkar dediler, 6 oldu aramadılar. Telefona bakmıyorlar saat 5 ten sonra, heralde kapatıp gittiler diye düşündük, sonunda kliniği basmaya gittim resmen. Hakan Hoca toplantıdaymış, toplantıyı böldük resmen.. Diyeceğim 6 dan 7 den önce biraz zor öğrenirsin, ama telefonla taciz edebilirsin..

inş. rabbim yüzümüzü güldürür kızlar. çok zor bi süreç..ben inanıyorum hepimiz bi gün anne olacaz ama işte zamanını bilemiyoruz..
dimcim iyi olmana sevindim...

benim sonucum cmt günü çıkmıştı. sabah erken verdim 3 gibi çıkar dediler, 6 oldu aramadılar. Telefona bakmıyorlar saat 5 ten sonra, heralde kapatıp gittiler diye düşündük, sonunda kliniği basmaya gittim resmen. Hakan Hoca toplantıdaymış, toplantıyı böldük resmen.. Diyeceğim 6 dan 7 den önce biraz zor öğrenirsin, ama telefonla taciz edebilirsin..

elifcim ya ben merkezin bu yönünü hiç sevmedim. ultrasonlarda ve muyenelrde bekletmiyorlar ama transfer günlerimde beni çok beklettiler. düşünsene bir de o halde.ki bence en önemli gün transfer günü ama hiç önemsemiyorlar. hele ikinci transferde kadının biri üçüncü denemsi olmasına rağmen sıkışmadan gelmiş. beni 1 de çağırdılar sıkışık halde...tam 2.30 a kadar beklettiler.
şimdi bence sonucu öğrenince hemen aramaları gerekiyor haksız mıyım. 2 dakika zaten bi muayene arası arayabilirler. çok zor bişi olmadığını düşünüyorum.

canım ben perşembe günü regli olurum öncede gelebilir tabi, işte 21 günümdede başlayacağım Allah kısmet ederse yetişeceğim sana :Saruboceq:
bu arada beklemedeyim işte tatlı bademim bi tatil yapıp dönücem sonra kaldığım yerden devam :dance:

bende çok özledim tatili. olumsuz olursa sanırım hemen çıkarız olumlu olursa da drun iznine göre..
peişmden bekliyorum tabii....:1hug:

kliniğin kötü tarafı bu bende sürekli beta-hcg saatlerce beklemek zorunda kaldım Sonuç çıkmış oluyor Ama Hakan Hoca görüşcek diyorlar. Saatler geçmek bilmiyor Alyadora senle beraber tedaviye başlıyabilirim Perşembe belli olacak

kızlar hakan hoca biraz önce aradı...ayy çok heyecanlıydı. tel beklerken en son ne zaman böyle heyecanlandım bilmiyorum...sesinde gülümseme olsun değerin 109 dedi:)))
şimdilik iyi bir sonuçmuş ama çba ve cuma tekrar testi tekrarlayalım dedi.....
sanırım diğer testler olmadan hamişliğim belli olmuyor değil mi?ama yine benle olduklarını bilmek güzelll

kızlar hakan hoca biraz önce aradı...ayy çok heyecanlıydı. tel beklerken en son ne zaman böyle heyecanlandım bilmiyorum...sesinde gülümseme olsun değerin 109 dedi:)))
sanırım diğer testler olmadan hamişliğim belli olmuyor değil mi?ama yine benle olduklarını bilmek güzelll

canım benim işte bu yaaaaaaa, çok şükür Allahım, seni ve eşini tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına olsun, çok sevindim çoooooooooook :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

oleyyyyyyy çok sevindim vallaaa Allah tamamına erdirsin inşallaaah...hihoyyyt:teytey:

dim canım günaydın darısı başımıza olsun inşallah

esila canım bizim için dua et hamişlerin duası kabul olurmu canımcım, inşallah değerlerin katlaya katlaya gitsin canım benim

elifcim ya ben merkezin bu yönünü hiç sevmedim. ultrasonlarda ve muyenelrde bekletmiyorlar ama transfer günlerimde beni çok beklettiler. düşünsene bir de o halde.ki bence en önemli gün transfer günü ama hiç önemsemiyorlar. hele ikinci transferde kadının biri üçüncü denemsi olmasına rağmen sıkışmadan gelmiş. beni 1 de çağırdılar sıkışık halde...tam 2.30 a kadar beklettiler.
şimdi bence sonucu öğrenince hemen aramaları gerekiyor haksız mıyım. 2 dakika zaten bi muayene arası arayabilirler. çok zor bişi olmadığını düşünüyorum.

bu konuda haklısın canım ben de aynı şeyi yaşadım, 5. gün transferimde 2 saatten fazla bekledim, hatta sonunda dayanamayıp tuvalete gittim, tekrar sıkışmayı bekledim, test günü olanları anlattım zaten.. amaaaan neyse, sonuç iyi olunca insanın hiiiç aklına gelmiyo böyle şeyler.. İnşaallah sonucun ikiye katlar canım...

Back
X