Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim işte bu yaaaaaaa, çok şükür Allahım, seni ve eşini tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına olsun, çok sevindim çoooooooooook :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim allah tamamına erdirsin iyi haberlerin devamını bekliyoruz :))
oleyyyyyyy çok sevindim vallaaa Allah tamamına erdirsin inşallaaah...hihoyyyt:teytey:
Günaydın ay ben eksik kalmışım sevinmeye OLEYYYYYYYYYYYYYY :)))![]()
kizlar bende hakan hocanin hastasiyim gebe kaldim temmuz basi ama on gün sonra dört hafta bes günlükken kaybettim bebisimi lütfen iyi haber alanlar gerilmeyin onun sizinle devam edecegine inanin ben mucizeme inanamadim simdi biraz biraz mutsuzluktan kurtuluyorum bir kac ay kendiliginden olmasini bekleyecegiz doktor ilaclar verdi DHEA duymusmuydunuz kulanan varsa konusmak isterim selamlar sevgiler
Esila canım benim inşallah bugünde iyi bir değerle sevindireceksin bizi, hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarım her zaman seninle
canım saol...değerim bugün 265 çıktı.hakan hoca cuma kan vermene gerek yok. salı yada çba ultrasona gel bakalım dedi....şimdilik çok şükür herşey yolunda....:lepi:
canım saol...değerim bugün 265 çıktı.hakan hoca cuma kan vermene gerek yok. salı yada çba ultrasona gel bakalım dedi....şimdilik çok şükür herşey yolunda....:lepi: