Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

günaydın kıslar,, biliyorsunuz hş de tüp bebke tedavisine başlayacağım, başlamadan önce Anti-TPO testi yaptımamı istediler haşimato testiymiş sanırım..
ne zaman kan vermem lazım, regli günü mü normal bir gündemi, sabah akşam, aç tok farkeder mi bileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum..

canım tsh ,t3, t4 ve anti-tpo testleri yaılıyor tiroid tetkikleri bunlar. aç tok yada adetli adetsiz farketmiyor. en kısa zamanda yaptır. ben şubatta yine gaza gelmiştim ki hakan hoca benden bi sürü test istedi. bir de baktık ki bende hipotroid var. bi dr haşimatosun dedi diğeri sadece hipotiroid dedi. sakın ihmal etme . çok öenmli bu testler.

slm ben çok kötü oldum o öyle söyleyince bu morfolojisi bu sayı ile olmaz dedi kök hücreyi bekleyin dedi hakan beye giden herkes lakoroskopi olmak zorunda imiş öylemi her gittiginde kendimi ilgileniyor yoksa klinikte dr,larmı keçi boynuzu kürü yapıyorum havuç suyu ,çaresilik herşeyi yaptırıyor.sizinde yaptıgınız özel bir şey varmı idi .

canım benim ilk denememdi bende histeroskopi ve laporoskoipi istemedi. sadeec yaralama diye bi işlem yaptı sadece 5 dakika falan sürüyor oda...hakan hocaya gidiyprsan eğer tüm işlemlere o giriyor opu hariç...

Merhaba canım, gittik dün ama kalp atışlarını henüz duyamadık. Randevumuz c.tesine kaldı. Hayırlısı bakalım. Hocanın gazına geldik aslında kalp atışlarını duymak için erken ama o rahim ultrasonda yakalarım zannetti herhalde. Bizde umutlanmıştık ben biraz bozuldum doğrusu muayeneye gitmeden sabah acaip gergindim hissettim sanki. Bunun dışında gelişmeler normal dedi yolk sac böyle birşeylerden bahsetti benim için onlar önemli onlarda normal, gelişimi güzel gidiyor dedi.
Sende hayırlısıyla başlayacaksın herhalde dualarımız senizle :Saruboceq:

canım benim biraz daha heyecan yapmanı istemiş bebiş çok nazlı olacak belkide:)) sağlıklı olsunda herşey yolunda gitsin yeterki başka ne isteriz Allah tan.. evet canım benimde az kaldı Allah kısmet ederse 21 Ağustosta lucrine başlayacağım inşallah bende bebğime kavuşabilirim, hepiniz duaları için ayrı ayrı teşekkür ederim, kendine ve bebişine iyi bak:))

slm ben çok kötü oldum o öyle söyleyince bu morfolojisi bu sayı ile olmaz dedi kök hücreyi bekleyin dedi hakan beye giden herkes lakoroskopi olmak zorunda imiş öylemi her gittiginde kendimi ilgileniyor yoksa klinikte dr,larmı keçi boynuzu kürü yapıyorum havuç suyu ,çaresilik herşeyi yaptırıyor.sizinde yaptıgınız özel bir şey varmı idi .

canım sana bunu söyleyen hakan yaralı mı merak ettim genelde herkese bu tarz konuşmalar yapan dr o oluyor genelde :jeyyar: sen sıkma canını rabbim ol dedikten sonra geri kalan herkes herşey aracı senin çocuğun olup olamayacağı hiç bir doktorun iki dudağı arasında olamaz sadece rabbim bilir..
canım ben Allah kısmet ederse 21 ağustosta uzun protokolle micro tedavisine başlayacağım bana laroskopi yada histereskopi yapmayağını genelde başarız denemelerden sonra yada hsg de sorun olanlarda yapıyoruz dedi.. bende bu korkudan aşılamam da oraya gitmemiştim ama cesaretimi toplayıp buradaki arkadaşların da desteğiyle görüşmeye gittim bence gidip görüşüp bir fikir edinebilirsin canım.. Allah yardımcın olsun

canım tsh ,t3, t4 ve anti-tpo testleri yaılıyor tiroid tetkikleri bunlar. aç tok yada adetli adetsiz farketmiyor. en kısa zamanda yaptır. ben şubatta yine gaza gelmiştim ki hakan hoca benden bi sürü test istedi. bir de baktık ki bende hipotroid var. bi dr haşimatosun dedi diğeri sadece hipotiroid dedi. sakın ihmal etme . çok öenmli bu testler.

kuzucum sağol ne zaman bir soru sorsam hemen yetişiyorsun Allah razı olsun.. o zaman ben tatilden döner dönmez yaptırayım inşallah normal çıkar da tedavimi geciktirmek zorunda kalmam :Saruboceq:

kızlar çok şükür bugün keseyi gördükk minicikkkk...kalp atışı için 15 gün sonra gidecem..çok heyecan dolu bi süreç...birini atlatıyorsun diğeriii...ama çok şükür rabbim isteyen herkeseyaşatsın bu heyecanı

kızlar çok şükür bugün keseyi gördükk minicikkkk...kalp atışı için 15 gün sonra gidecem..çok heyecan dolu bi süreç...birini atlatıyorsun diğeriii...ama çok şükür rabbim isteyen herkeseyaşatsın bu heyecanı

Görsel olarakta kesinleştirdin hadi gözün aydın. Artık bir bebek taşıdığına iyice inan :CüvCüv: Civcive iyi bak :nazar::nazar::nazar: :1hug:

çok şükür canımcım, allah güsel gönlüne göre verdi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bundan sonrada seni ve bebişini nazarlardan korusun :nazar: :nazar: :nazar: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Görsel olarakta kesinleştirdin hadi gözün aydın. Artık bir bebek taşıdığına iyice inan :CüvCüv: Civcive iyi bak :nazar::nazar::nazar: :1hug:
evet canım ya keseyi görünce daha rahatlıyor insan..kan değerlerinin düşme ihtimali falan oluyor ya..gerçi şimdide kalp sesini duyacakmıyım acaba sorusu gündeme geliyor...

çok şükür canımcım, allah güsel gönlüne göre verdi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bundan sonrada seni ve bebişini nazarlardan korusun :nazar: :nazar: :nazar: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım çok saol...şimdi sıra sende inş. dualarımız seninle..

kızlarr transferimin 4.günü hakan bey yaptı benimde dondurmaya kalmadı 3 tane transfer oldu 17 ağustos test günüm.esila nası gidiyo hamişlik ne zaman duyacaksın kalp atışlarını ikizmi belli oldumu?

kızlarr transferimin 4.günü hakan bey yaptı benimde dondurmaya kalmadı 3 tane transfer oldu 17 ağustos test günüm.esila nası gidiyo hamişlik ne zaman duyacaksın kalp atışlarını ikizmi belli oldumu?

canım hayırlı olsun...inş. olumlu sonuçlanır. hamişlik şu aşamada iyi canım . peki bişi anlamıyorum:)))21 de kalp atışları için çağırdı..tek kese göründü..
sana da çift transefr yapıldı demi? kaç hücreli dediler?

Günaydın herkese. Cumartesi günü ultrasonum vardı yine. Kalp sesini hala duyamadık. Hoca yarı iyimser yarı panikti bu benide etkiledi. kese gelişimi normal. Ultrasona göre 7+3 görünüyor.SAT göre 8. hafta bitti. Uyku diye birşey kalmadı bende. Yarın sabah tekrar gideceğim ultrasona. Hamile kalmak değil devamını getirebilmekmiş önemli olan......

canım hayırlı olsun...inş. olumlu sonuçlanır. hamişlik şu aşamada iyi canım . peki bişi anlamıyorum:)))21 de kalp atışları için çağırdı..tek kese göründü..
sana da çift transefr yapıldı demi? kaç hücreli dediler?

hadi bakalım inşallah o minik kalbin atışınıda duyarsınız ilk günden itibaren başlıyor annelik değilmi her anı için endişeleniyorsun.hayırlısıyla tamamlarsın inş 9 ayını.benimde 3 tane transfer oldu 1 A kalite 2 tane B kalite 8 hücreliler.blastoyu beklemedi 2 A kalite olmadığı için.bende hiç bir belirti yok hafif kasık sızı hariç.7. günüm sende bir belirti olmuşmuydu?

Günaydın herkese. Cumartesi günü ultrasonum vardı yine. Kalp sesini hala duyamadık. Hoca yarı iyimser yarı panikti bu benide etkiledi. kese gelişimi normal. Ultrasona göre 7+3 görünüyor.SAT göre 8. hafta bitti. Uyku diye birşey kalmadı bende. Yarın sabah tekrar gideceğim ultrasona. Hamile kalmak değil devamını getirebilmekmiş önemli olan......

canım benim sakın moralini bozma bebişin seninle sadece ya geç tutundu yada geç döllendi..dualarım seninle..kesinlikle doğru devamını getirebilmek çok önemli..:nazar:

hadi bakalım inşallah o minik kalbin atışınıda duyarsınız ilk günden itibaren başlıyor annelik değilmi her anı için endişeleniyorsun.hayırlısıyla tamamlarsın inş 9 ayını.benimde 3 tane transfer oldu 1 A kalite 2 tane B kalite 8 hücreliler.blastoyu beklemedi 2 A kalite olmadığı için.bende hiç bir belirti yok hafif kasık sızı hariç.7. günüm sende bir belirti olmuşmuydu?

inş. canım duyabiliriz.şimdiki endişem bu...aşama aşama değişiyor endişeler bitmiyor kesinlikle..biz embriyo anından başlıyoruz hatta annelik endişelerine:)))
bende hiçbelirti olmadı canım..ne ağrı ne sızı..çok şükür.inş. senden de güzel haberler alırız...kasık ağrısı opudan kaynaklanabiliyor..

Hayırlı olsun canım. Seninde güzel haberlerini alırız birlikte haftaları sayarız işallah :Saruboceq: :nazar: Allah yardımcın olsun. :1hug:

hakan şatıroğlunun hastaları bana yazar mısınıziben de ona gidiyorum ama daha önce giden arkadaşlardan da bilgi almak istiyorumicevaplarınızı beklıyorumiteşekkür ederim.

ben hakan hocaya gittim. bilgili ve yaklaşımı çok iyi. ancak yapılan tetkikleri göstermeye bile gidemedim. fax ve telefonla bilgi veriyorlar. hakan hocaya ulaşılamıyor. bu arada oldukça da maddi yönden pahalı fiyatlar uygulanıyor.

Sabah ultrasona girdim. Kalp atışları konusunda gelişme yok. Cumartesi sonkez bakacak hoca. Ondada gelişme olmazsa gebeliği sonlandıracak. Bu sevda bukadarmış sanırım. senağlama

Sabah ultrasona girdim. Kalp atışları konusunda gelişme yok. Cumartesi sonkez bakacak hoca. Ondada gelişme olmazsa gebeliği sonlandıracak. Bu sevda bukadarmış sanırım. senağlama

çok üzüldüm canım yaaa. belki biraz geç gelişiyordur, inşallah cumartesi duyarsınız kalp atışını... Allah bebeğine sağlık versin.

offf canım ya çok üzüldüm...inş. bebişin kalp atışları duyulur o zamana. allahtan umut kesilmez. dualarım seninle...herşey yolunda gidiyordu neden böyle oldu anlamadım...hoca hiç umut vermedi mi?mafoldumbenmafoldumbensenağlama

Hoca net konuştu kalp atışlarını duyamazsak rahmi tahliye edeceğiz dedi. Hocada bende elimizden geleni yaptık. Son bir mucizeye kaldı şansım. Ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ki Tüp bebek sürecine geçelim. özürlü bir bebek sahibi olmaktansa hayırlısı olsun yapacak birşey yok. Vicdanen rahatım ben. Eksik birşey yapmadım bana düşenleri fazlasıyla yaptım.

Back
X