Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

canım merkezi arayıp bir sor bence lucrinin tam adını versinler, ücretli mi alıyorsun bilmiyorum ama merkezin anlaşmalı olduğu ecza deposu var, oradan da uygun fiyata alabilirsin. Hayırlısı olsunn hakkında, inşallah her şey yolunda gider..

aradım canım sağol yardımların için ilacıda öğrendim alıp öyle gideceğim, ücretli alıyorum canım 2 yıllık evli olduğum için raporum yok malesef, sana ve oğluşuna kucak dolusu sevgiler a.s.

arkadaşlar slm bugün 15.gün değerim 413 çıktı gittikçe yükseliyo çook mutluyum çrş gibi keseyi görmek için ultrasona giricem darısı diğer arkadaşların başına şimdi hakan beye gitmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum hiç üzmedi bizi allahında izniyle bugünleri yaşıyoruz.

canım allah mutluluğunu daim etsin, inşallah herşey bundan sonrada iyi gider önce keseyi görür sonra kalp atışlarını duyarsın.. hayırlısıyla kucağına almak kalır :emir_bebek:

nursati canım dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum, bebişin bizi bu sefer üzmeyecek inşallah :nazar: :Saruboceq:

merhaba kızlar, hayat bana sürprizler yaşatmaya devam ediyor. Ultrason iyi geçti. Çok azda olsa dopler kalp sesi yakaladı. Kesede çok gelişme yok dedi yoca. Sonra 2. ci bir yolk kesesi ve kalp atışı tespit etti. Galiba 2. bebek var kızlar CADIARZU ben buna kürtaj yapmam dedi hoca. 29 Ağustosta tekrar bakacak. bekleyeceğiz. sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım ben ya fisfisfis

nursatı çok sevindim sen bir tane beklerken onlar iki bile oldular allah tamamına erdirsin bundan sonra hiç kendini üzme bak herşey nasıl yoluna giriyor .Jake seninde gözün aydın allah tamamına erdirsin iyi haberlerini bekliyoruz

Bugün evlilik yıldönümümüz bu güzel hediye oldu ama ben hala panik durumdayım. Batu Hoca bebeklerin kabusu oldu iyi birşey demiyor hiç :roflol: Allaha emanet ettim onları napayım ben elimden geleni yapıyorum. Dim cim senin keyfin nasıl şeker?
jakie senin adına çok sevindim allah yardımcın olsun :Saruboceq:

amaaaaaaaaaaaaaan ne güsel bir haber nursati biri iyi olsun derken ikinci mi geliyor:))))) senin ikizler yaramaz olcak bak:)) belki bu yüzden geç almıştır kalp atışlarını ikiz bebeklerin gelişimi farklıdır belki ?? dediğin gibi meleklerin Allah a emenat olsun canım bundan sonrasını rabbim bilir, bebişlerini korusun nazarlardan saklasın inşallah (aminnnnnnnnnn)
darısı başımıza olsun

ben iyiyim senin ikizlere çok sevindim hayırlı aydayız inşallah bir kız bir erkek olur Allahın dedigi olur sen kalbini ferah tut hepimiz dua ediyoruz bu kadar duanın yüzü hürmetine onları kocagına alacaksın bayramdan öncede alyadora nın iyi haberini alacaz inşallah

tşkler arkadaşlar darısı isteyen herkesin başına.nursati maşallah maşallah herşey iyi gider inşallah.lütfen hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun.

merhaba kızlar, hayat bana sürprizler yaşatmaya devam ediyor. Ultrason iyi geçti. Çok azda olsa dopler kalp sesi yakaladı. Kesede çok gelişme yok dedi yoca. Sonra 2. ci bir yolk kesesi ve kalp atışı tespit etti. Galiba 2. bebek var kızlar CADIARZU ben buna kürtaj yapmam dedi hoca. 29 Ağustosta tekrar bakacak. bekleyeceğiz. sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım ben ya fisfisfis

cidden bu ne güzel bir süpriz yaa. inşallah her şey yolundadır.. tebrikler...

ben iyiyim senin ikizlere çok sevindim hayırlı aydayız inşallah bir kız bir erkek olur Allahın dedigi olur sen kalbini ferah tut hepimiz dua ediyoruz bu kadar duanın yüzü hürmetine onları kocagına alacaksın bayramdan öncede alyadora nın iyi haberini alacaz inşallah

amin canım inşallah darısı ikimize olsun :Saruboceq:

benim kafama birşey takıldı. ılk kalp atışını cumatresi gördük. 2. ciyi bugün gördü hoca. Doğarken nasıl olacak bunlar ya 1 hafta bekleyecekmi biri diğerini CADIARZU :roflol:

LUCRİN kullanan arkadaşlar uzun protokolde kaç doz la başladınız bana 25 dedi ama forumda baktım genelde 10 la başlamışlar bir gariplik mi var acaba CADIARZU delikafadulden

Günaydın kızlarrrrrr opuyorumnanaktan Beslenme konusunda kampa girdim. Kilo felan umrumda değil valla cokacimcoook

Alyadora ilaçlara başladın değilmi? Sonucu hayırlı müjdeli olur işallah :Saruboceq::Saruboceq:
Kalbimiz :Saruboceq: dualarımız seninle herşey yolunda gitsin diye :teselli:

Back
X