canım merkezi arayıp bir sor bence lucrinin tam adını versinler, ücretli mi alıyorsun bilmiyorum ama merkezin anlaşmalı olduğu ecza deposu var, oradan da uygun fiyata alabilirsin. Hayırlısı olsunn hakkında, inşallah her şey yolunda gider..
aradım canım sağol yardımların için ilacıda öğrendim alıp öyle gideceğim, ücretli alıyorum canım 2 yıllık evli olduğum için raporum yok malesef, sana ve oğluşuna kucak dolusu sevgiler a.s.
arkadaşlar slm bugün 15.gün değerim 413 çıktı gittikçe yükseliyo çook mutluyum çrş gibi keseyi görmek için ultrasona giricem darısı diğer arkadaşların başına şimdi hakan beye gitmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum hiç üzmedi bizi allahında izniyle bugünleri yaşıyoruz.
canım allah mutluluğunu daim etsin, inşallah herşey bundan sonrada iyi gider önce keseyi görür sonra kalp atışlarını duyarsın.. hayırlısıyla kucağına almak kalır

nursati canım dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum, bebişin bizi bu sefer üzmeyecek inşallah
