- 12 Temmuz 2006
- 58.893
- 225.020
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
RTE'den de beklenen açıklama geldi: "talimat gelmiştir o kendi başına karar veremez".
İnsanlarla bu kadar dalga geçen bir siyasetçi Türkiye tarihinde yok. RTE'nin bu cümlesine insanlar demez mi "kendi başına karar veremeyen adamı ne diye bize seçtirdin de meclise soktun?" Ama bunu söyleyebilmek için önce "ben ne halt yedim de bu adamı seçip meclise soktum" demesi gerekiyor elbette.
RTE'den de beklenen açıklama geldi: "talimat gelmiştir o kendi başına karar veremez".
benim bildiğim cemaat buna hamle bile demez. cemaat yakında büyük bir olay patlatır, iktidarı da çok zor bir duruma sokar, birilerini de koltuğundan eder. zamanını bekliyor zannımca. "the cemaat" "hazreti erdoğandan" çok daha fazla koza sahiptir. "the cemaat"'in arkasında koskoca amerika istihbarat servisi var, erdoğanın arkasında da hakan fidan var. orantısız güç yani :)))
tabi gönüller beraberken cia her ikisinin de arkasındaydı o ayrı. ama ne derler "ayran içtik ayrı düştük". :))
mesaj tekrarı........benim bildiğim cemaat buna hamle bile demez. cemaat yakında büyük bir olay patlatır, iktidarı da çok zor bir duruma sokar, birilerini de koltuğundan eder. zamanını bekliyor zannımca. "the cemaat" "hazreti erdoğandan" çok daha fazla koza sahiptir. "the cemaat"'in arkasında koskoca amerika istihbarat servisi var, erdoğanın arkasında da hakan fidan var. orantısız güç yani :)))
tabi gönüller beraberken cia her ikisinin de arkasındaydı o ayrı. ama ne derler "ayran içtik ayrı düştük". :))
benim bildiğim cemaat buna hamle bile demez. cemaat yakında büyük bir olay patlatır, iktidarı da çok zor bir duruma sokar, birilerini de koltuğundan eder. zamanını bekliyor zannımca. "the cemaat" "hazreti erdoğandan" çok daha fazla koza sahiptir. "the cemaat"'in arkasında koskoca amerika istihbarat servisi var, erdoğanın arkasında da hakan fidan var. orantısız güç yani :)))
Hakan Şükür Nikah Memurunu değil, Nikah şahidini tercih etti.
Eki Görüntüle 898053
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?